icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
23. jún 2019

@ikonica pekne video. Mňa to ani nikdy nenapadlo spraviť ovu aj tehu test a spojiť ich len raz pred ms som robila ovu bol pozit a na tehu duch no nerobila som ich spolu a ty si sa ma vtedy pýtala či som ich nemala pri sebe práve že nie tak ma to teraz napadlo.

zuzik5891
23. jún 2019

@shellynda kŕče bývajú na začiatku tehu normálne...keby si poznala celú moju skúsenosť s tehotenstvom spred 13 rokov tak by ťa už nič neprekvapilo...inak sex by som už teraz ozaj neriešila...hlavne nech sa krčok upokojí... vylož nôžky ❤️ a oddychuj...

kakatulik
23. jún 2019

@martinade Mati,ale ono sa po tej celej stimulácii môže ovulka aj posunúť. Z toho 11mm by ešte mohlo niečo byť.

ikonica
23. jún 2019

@shellynda este to nezahadzuj.. Chod pekne zajtra k dr... Bolo tu x bab, ktore na zaciatku tehu krvacali riadne a uz maju doma svoje balicky stastia... Mozno sa ti vytvoril hematom kto vie... Nech sa dr na teba pozrie a nech zoberie krv a potom o dva dni znovu a uvidi sa, co sa vlastne deje...

shellynda
23. jún 2019

@zuzik5891 dosť si ma upokojila☺️som už kľudnejšia, oddychujem a dúfam, že bude dobre😘

shellynda
23. jún 2019

@ikonica hneď ráno pobežím a dúfam, že to predsa len dopadne dobre 😊

zuzik5891
23. jún 2019

@shellynda tak to som rada... psychika spraví veľmi veľa... silnoooo držím palce ✊✊🍀

shellynda
23. jún 2019

@zuzik5891 ďakujem, dám potom vedieť ako som dopadla😊

ikonica
23. jún 2019

@shellynda ✊✊✊

zuzik5891
23. jún 2019

@shellynda budem čakať na dobré správy ❤️

ereska
23. jún 2019

@dolynkag woooow gratulujem z celého srdiečka tak doma v obývačke ? Prišlo to tak rýchlo 🙂

martinade
23. jún 2019

@lucya_n @kakatulik @zuzik5891 no mne lekarka pivedala aby som od 16dc, t.j od vcera brala 10 dni progesteron, tak teraz neviem ci ju mam pocuvnuť (vcera som nebrala ), alebo este pockat 4-5 dni a ak ten cyklus bude anovulačny, tak posledne 5 dni brat progesteron a potom ho vysadit aby dosla ms.

kakatulik
23. jún 2019

@martinade tak tri dni by som počkala a ak nič,tak nasadila.Kam idete na to ďalšie IVF.

martinade
23. jún 2019

@kakatulik tiež moc nechcem narusat moj cyklus... hoc by trval o par dni dlhsie. Preto som ani vcera progesteron nezobrala. Pockam par dni, tak ako som povodne chcela. Zase do prahy, ale ina klinika. Vo fr mame az v Septembri stretko na ivf, to by malo byt cele platene poisťovňou

zuzik5891
23. jún 2019

@martinade no keďže ovu ešte nebola tak ja by som počkala... progesterón ti ovu stopne ak nejaká bude...a to by bola škoda to nevyužiť...

kakatulik
23. jún 2019

@martinade a v tom druhom centre na to pôjdu ako?

lucya_n
23. jún 2019

Dievčatá, mali ste niektorá ostrú bolesť hrudného koša na začiatku tehu?

martinade
24. jún 2019

@kakatulik tiez daju kratky protokol, ale starsi typ, dufaju ze dostanu viac vajicok,a ak budu 3 vajicka, tak doki vravela, ze kludne mi transferuju 3, lebo ajtak nepredpokladaju ze sa vsetky uchytia...

alison11
24. jún 2019

@bubu4125 Ja zatiaľ takto

bubu4125
24. jún 2019

@alison11 ovu test tmavne. Ja doma ani nemam teraz. Momentalne si drzim palce, aby ovu u mna nastala aj bez liekov. 🙏

butterfly333
24. jún 2019

Ovu test sa nemá robiť ráno až po 10h.

alison11
24. jún 2019

@bubu4125 Spravila som ďalší a áno tmavne tak už uvidím podľa bt ráno .

@butterfly333 Ja som zvykla odstupom 3hod. sa nemá približne piť predtým a najpresnejšie mi ukazujú z ranného ke´dže cez noc nepijem.

alison11
24. jún 2019

@sonulienka13 A ms už došla?

bubu4125
24. jún 2019

@alison11 a k tomu ovu. Davam za pravdu
@butterfly333
naozaj sa nema robit z ranneho. Test sa ma robit medzi 10.00-18.00hod. A malo pit predtym. Ranny ti moze skreslit vysledok.

ereska
24. jún 2019

@alison11 áno baby majú pravdu ovu sa robia od 10:00-22:00 ja napríklad do 08:00 pijem idem na wc a potom vydržím do 10:00 a urobím test . Ovu testy si niektoré robia v tehu z ranného a sledujú ako tmavne lebo LH je podobne ako hcg ale na ovulaciu až po 10:00

kakatulik
24. jún 2019

No podla mna ide hlavne o koncentraciu mocu. Ja ked vypijem do 8,00hod pol litra do 10.tej to akurát vycuram...skoncentruje sa mi to az neskor...ale ked som dlhsie nepila a je teplo,mozem aj pit a testovat..ide o koncentreaciu....uz to mam vyskusane.Rano hnded po zobudeni,samozrejme nie.

alison11
24. jún 2019

@ereska
@bubu4125 Tak Ďakujem potom spravím pozdejšie ešte jeden.

evi38
24. jún 2019

@martinade Maťka ešte by som počkala, zatiaľ to vyzerá, že ovu ozaj nebola a spoliehala by som sa na BT a utz 🙂 s progesterónom počkaj ešte pár dní, pravdepodobne sa len telo dáva dokopy po hormónoch, tak bude ovu o pár dní neskôr
@dolynkag nádherná správička, gratulujem 🙂
@shellynda držím silno palce, nech všetko dobre dopadne, neviem aké BD momentálne prevádzkujete 🙂, ale aj silný orgazmus ti môže spôsobiť kontrakcie, kŕče a následné krvácanie...určite by som zvolila inú formu BD ako uspokojiť manžela + môžeš mať slabý kŕčok, to len taká rada 🙂
@alison11 tiež sa prikláňam k ovu testom medzi 10-20 hod.

alison11
24. jún 2019

Teraz robené tak už najskôr až zajtra budem robiť hlienu mám priveľa už 3deň tak uvidím bt ráno čo ukáže aj ma 3x riadne bodlo v pravom vaječníku.Dnes poistíme večer.