Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska Ďakujem nuž moc dúfam,že ak dnes večer bude dačo,že sa ztoho zadarí 🙂.
Držím Ti palce tiež 🙂
@sonulienka13 Tak dovtedy snáď budú aj riadne //. Držím päste.
Ahojte dievcata 🙂 mozno blba otazka 🙂 dnes som 8+00tt a ja vobec nic necitim 😞 je to normalne ma to niektora z vas?? 1.jula idem k nivemu dr dufam ze ma vysetri a povie ze je vsetko ok 🙂 normalne ze mam z toho stresy ze ci je vsrtko v poriadku 🙂
Tak uz mam velky utz za sebou... Podla ms som 20+0, podla usg 21+0.... Babulo ma vsetky parametre v poriadku, je zdrave a je to uz na 100% babula 🙂 takze moj tip nevysiel, ale to vobec nevadi... Platila som 55 eur a mam tri fotecky. 4D zaber sa nepodaril, lebo malicka ma tak hlavicku, ze sa to jednoducho nedalo dobre sfotit. Ale videla som ju na chvilku aj v takomto vyobrazeni. Vsetky organy su ako maju byt a funkcne, pocula som tlkot srdiecka. Robila mi zaroven aj nejake geneticke sono vzhladom na blbe vysledky z prvych tripple testov, ale za to som uz nic naviac neplatila. Este pojdem v 25 tt na zmeranie nejakych ciev v maternici, kvoli tomu, ze si picham clexan. O tom som pocula prvy krat a vraj uz mi to mali aj skor merat. Tak a pomalicky sa pustim do nakupovania vybavicky. Este nemam vobec nic. Spadol mi velky kamen zo srdca a verim, ze to dotiahneme tentokrat konecne az do porodnice 😉
@ikonica Krásna je 🙂 Držkajte sa a jasné že dotiahnete do konca 🙂 Teším sa s vami 🙂
@kika123kika Poznám jednu moju známu čo vôbec nemala žiadne príznaky a vynosila krásneho chlapčeka 🙂 nestresuj sa pokiaľ nemáš kŕče a boelsti a nekrvácaš tak je všetko ok užívaj si bezpríznakové tehulkovanie 🙂
@ikonica zlatko nadherna je 😍😍😍😍❤️😘želám Vám to veľmi 🙏🙏🙏❤️ Juuj.Vsetko bude v najlepšom poriadku,tak ako ma a zachvilku sa budete spolu túlinkať.Hlavne veľa zdravicka prajem.
A inac je uplne inac otocena ako som myslela... Vyzera ze tie kopannce co citim su skor pastovky... Sranda bolo vidno aj biceps na jednej rucke. Bude to silna boxerka :D
@kika123kika ja som nemala ziadne okrem citlivych prs.. a to bolo tak vsetko.. ako odbil 10.ty tyzden tak uz ani to.. som v 16tt a este dokonca ani brucho nevidno :D iba uplne minimalne nafuknutr, akokeby som vypila len vela vody...takze pohoda jazz... ;)
@kika123kika ja detto, ja som 9+2. Akurát, že ma dobre nafukuje a vyzerám ako v 5mes no 😫

@alison11 super buď večer o 20:00 alebo ráno bude pozitívny my sme skúšali v deň pozitívneho testu a na druhý deň keď som cítila doobeda v práci ovulku tak poobede sme skúsili držím palce