icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
24. jún 2019

@taily30 Veľmi rýchly priebeh to malo nestihla som ani do nášho auta nastúpiť asi na 5 kontrakcii a dieťa bolo vonku na jednu sa ma to doteraz nechápem ako je to možné ani záchranka nestihla prísť manžel odrodil

ikonica
24. jún 2019

@zuzik5891 diky... Dnes mm okomentoval ze je jak sultan, ze ma same zeny okolo seba (okrem mna dve morske prasiatka babule a psicu :D) a dalsia pribudne :D a dal cmuk na brusko... Nejak to zacal viac prezivat :D skoda, ze nebol na tom sone so mnou... To by sa uz roztapal asi :D

ikonica
24. jún 2019

@dolynkag jeeeeeminecku krasna je 🤗🤗🤗

ikonica
24. jún 2019

@dolynkag a manzel je chlapak, ze to dal 💪 ... Super zazitok to musel byt... Hlavne, ze to slo rychlo a bez komplikacii...

dolynkag
24. jún 2019

@ikonica Aj vaša vas už čaká o pár týždňov držte sa veľmi sa s tebou teším

zuzik5891
24. jún 2019

@ikonica to je skvelé že to tak prežíva ❤️... užívajte si spolu toto obdobie...po narodení to bude jeho poklad...jeho princezná... ešte len potom uvidíš ako vie ocko ľúbiť svoju dcérku ❤️❤️❤️

mariska1989
24. jún 2019

@dolynkag Gratulujem k princeznej je nádherná

ikonica
24. jún 2019

@dolynkag dakujeme ;)

ikonica
24. jún 2019

@zuzik5891 to az dnes zacal tak viac... Uz vidi brusko nejaky cas, snad o chvilu aj vymakneme moment ked bude kopat a aj on to pociti (zatial to citim len ja a nestihnem ho upozornit ked kopka) ... Proste uz sa to tehotenstvo nejak viac zhmotnuje pre neho, tak to uz inaksie vnima asi....

zuzik5891
24. jún 2019

@ikonica to onedlho bude aj bábo vnímať napríklad jeho hlas...pri mojom synovi stačilo ísť na prietoky...to si ho mohol ohmatať každý...mal absolútnu alergiu na akýkoľvek druh sondy na bruchu ... keď ma napojili aj v nižšom štádiu tehotenstva tak brucho sa mi vlnilo ako keby som tam mala votrelca 😂😂😂

zuzik5891
24. jún 2019

No baby... takže dnes mám 19-20dc...ovu testy robím sťa blázon 🤦... povedzte... môže prebehnúť ovu aj keď ráno bude test už negatívny...teraz ešte testu kúsok chýba ale ja mám pozitívny test len veľmi krátko...podotýkam že ovuláciu som už nemala pár mesiacov...

martinade
24. jún 2019

@dolynkag aký malý zlatý chrobáčik 😍💗 a tie pršteky 😍

martinade
24. jún 2019

@zuzik5891 ved je krasne pozitivny. Ovu prebehne 12-36 hod od pozitivneho testu...

zuzik5891
24. jún 2019

@martinade už uschol a testovacia čiarka stále nieje silnejšia ako kontrolná...v každom prípade môj dnes odyšiel do piatku do kasární... takže ak sa nejaká zdravá spermijka rozhodne vytrvať do príchodu vajíčka budem jej neskutočne vďačná 🙏

zuzik5891
24. jún 2019

@martinade a u teba to ako vyzerá

julianka007
25. jún 2019

Dobre ranko... Ja akosi postupne klesam... Akési divné je to zas so mnou...

martinade
25. jún 2019

@zuzik5891 nemusela si zachytit vrchol. Testuj aj dnes. A to ze mm odisiel do kasarni do piatku, nie je az tak zle. V piatok sup niečo sexi a hlavne mu nehovor o zamere.🙂

martinade
25. jún 2019

U mna, asi ovu fakt bola toho 12,13,14... moze byt ze lekarka nevidela volnu tekutinu? Tie dni mi sedia aj na hlien aj na otvorenosť kŕčka...

zuzik5891
25. jún 2019

@martinade voľnú tekutinu nemusela vidieť podľa mňa... každá sme iná...ja ju mám zasa prítomnú stále... neviem to vysvetliť čím to tak môže byť...
No ja už fakt neviem...je mi jasné že ovu testy sa ráno nerobia ale vzhľadom na to že teplota v grafe je stále nízko a pravý vaječník ma bolí ako pri zápale tak som si ovu test spravila... potestujem ešte počas dňa a potom uvidím...celkom prvý test je robený teraz

martinade
25. jún 2019

@zuzik5891 to uz je podla mna pozitivne. Skus aj zajta ale pozdejsie ci ti slabe test. A piatok nezabudni viesť chlapa 🙂

kika123kika
25. jún 2019

@zabka1987 noo toto iste mam aj ja 😂 vecer vypadam jak v 5mesiaci a tak to boli ze sprcha a postel a spat :D

kika123kika
25. jún 2019

@zuzinamt haha dakujem 🙂 tam som trosku kludnejsia ze niesom jedina :D

zuzik5891
25. jún 2019

@martinade keby ho tak napadlo prísť domov zajtra...asi si si všimla ten sexuálny maratón za posledné dni...akosi ho nemusím ani zvádzať...😂

monu66
25. jún 2019

@ikonica juuuuj prekrasna je (tfuj-tfuj) a ten nostek... ❤️ Pozuje ako prava princeznicka ta nozicka je na spapanie 🙂

alison11
25. jún 2019

@dolynkag Je nádherná 🙂 Tak to fakt rýchly pôrod si mala 🙂 Tak máš šikovného mužíka ,môj by to nedal 🙂
@ikonica Tak to fakt potom keď ste samé žienky okolo neho 🙂U nás je to zatiaľ opačne okolomňa samý chalani.Veľmi dúfam,že zo včerajšieho sa zadarí už dievčatko a aj ostane.

veja28
25. jún 2019

@zabka1987 ja som fnes 8+1 a ties ma nehorazne nafukuje ze vyzeram jak v 5tom :/

monu66
25. jún 2019

@dolynkag malicka je krasnucka a aka vlasata je 🙂 Manzela mas hrdinu, ze sa nebal a dal to na vybornu 🙂

zabka1987
25. jún 2019

@dolynkag wau tomu sa hovorí sen taky pôrod 💕 malinka je nádherná, môj najstarší mal včera 8.
@kika123kika kedy ideš k Dr? Ja v piatok konečne
@veja28 no tak ako vidím nie som jediná 😫 už by to mohlo prestať ach

ikonica
25. jún 2019

@monu66 dakujeme 🙂

@alison11 drzim prsty nech je ako si zelas ;)

alison11
25. jún 2019

@ikonica Ďakujem 🙂Aj vám všetučko dobrého a najmä zdravie 🙂
@zabka1987 Všetko najlepšie tvojmu najstaršiemu synovi 🙂 Môj bude mať 8rokov 19.7. tiež najstarší mladší mi mal v apríli 5.A tvoje má koľko mladšie?