Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 to az dnes zacal tak viac... Uz vidi brusko nejaky cas, snad o chvilu aj vymakneme moment ked bude kopat a aj on to pociti (zatial to citim len ja a nestihnem ho upozornit ked kopka) ... Proste uz sa to tehotenstvo nejak viac zhmotnuje pre neho, tak to uz inaksie vnima asi....
@ikonica to onedlho bude aj bábo vnímať napríklad jeho hlas...pri mojom synovi stačilo ísť na prietoky...to si ho mohol ohmatať každý...mal absolútnu alergiu na akýkoľvek druh sondy na bruchu ... keď ma napojili aj v nižšom štádiu tehotenstva tak brucho sa mi vlnilo ako keby som tam mala votrelca 😂😂😂
@martinade voľnú tekutinu nemusela vidieť podľa mňa... každá sme iná...ja ju mám zasa prítomnú stále... neviem to vysvetliť čím to tak môže byť...
No ja už fakt neviem...je mi jasné že ovu testy sa ráno nerobia ale vzhľadom na to že teplota v grafe je stále nízko a pravý vaječník ma bolí ako pri zápale tak som si ovu test spravila... potestujem ešte počas dňa a potom uvidím...celkom prvý test je robený teraz
@zabka1987 noo toto iste mam aj ja 😂 vecer vypadam jak v 5mesiaci a tak to boli ze sprcha a postel a spat :D
@dolynkag wau tomu sa hovorí sen taky pôrod 💕 malinka je nádherná, môj najstarší mal včera 8.
@kika123kika kedy ideš k Dr? Ja v piatok konečne
@veja28 no tak ako vidím nie som jediná 😫 už by to mohlo prestať ach

@taily30 Veľmi rýchly priebeh to malo nestihla som ani do nášho auta nastúpiť asi na 5 kontrakcii a dieťa bolo vonku na jednu sa ma to doteraz nechápem ako je to možné ani záchranka nestihla prísť manžel odrodil