Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag úžasné 😍 Gratulujem strašne moc!!! Malý zázrak a klobúk dole pred vami, ako ste to bravúrne zvládli💪🏼👍🏼🍀 Želám veľa zdravia, veľa mliečka a skoré zotavenie maminke! Nech vám tetno anjelik robí iba radosť👼🏼
@zabka1987 az 1.jula idem.k novemu dr vsetci ho chvalia. 🙂 tak som.zvedava a uz sa neviem dockat pretoze do teraz som.bola len raz na sone 🙂
@bona69 aj ja som si teraz objednala aj tabletky aj kvapky som zvedava ktore je lepsie 🙂 a ja tiez mam uplne ze krce a hlavne ked niekam ideme tak ma ide porazit :/ a ja mam krce po lavym rebrom :/ a je to uz na nervy :/
Mne doktor včera oznámil, že som mala biochem.tehu😥... Stalo sa to, čoho som sa tak bála. Konečne sa nám po skoro roku podarilo, ale netrvalo to dlho žiaľ 😫... Kopec poz.testov, potvrdené tehotenstvo 5tt a teraz toto.. .😓
@shellynda to je mi luto... Asi nebolo nieco v poriadku... Ale nezufaj, mozete sa hned zacat znova snazit, nemusis na nic cakat... Maternica je vraj teraz akoby pohnojena a snad sa vam cim skor znova zadari... Cele tehotenstvo je velmi krehke obdobie a kedykolvek sa moze neco pokazit, ale musime verit, ze bude dobre ;)
@kika123kika ja neviem ako by som bez neho existovala počas skoro celého tehu, furt som bola zduta, i keď vo vyššom štádiu už menej, kvapky dávam teraz malému, tak len nech ti to prejde lebo verím že to nie je nič príjemné
@bona69 dufam ze mi pomoze 🙂 lebo akurat sa nam minulo tak som objednala velke balebie 😂😂 pre istotu 🙂 noo to teda je velmi neprijemne si zaseknuta doma lebo nefoakzez sa ani pohnut je to hrozne :/
@ikonica ahoj 🙂 nádherne bábätko 😍 to si ja ani len neviem predstaviť vidieť ho takto. U mna zatiaľ dobre, potvrdená akcia srdiečka, sú tam stále dva vaky, ale srdce len jedno. Mám len veľmi zle pečeňové testy (dúfam len že z tých hormónov a kortikoidov a nebude to nič horšie) a tak behám a zháňam hepatologa. Je mi len smutno z toho nášho zdravotníctva, keď niečo chcem, za všetko musím platiť. Čo už, hlavne nech je to ok. Momentálne som 7+0.
@zabka1987 To mi je ľúto,tak aj ja budem najšťastnejšia keď sa zadarí nech je čo má byť,nuž bol by to bonus keby bolo dievča ale ľúbiť budem aj chlapca len nech je zdravé.Mne pred rokom museli vyčistiť mala som zamlčaný potrat v 10tt :-/ a medzi chlapcami odišli 3 v 5-6tt.Nejako to dáme,len nak Pán Boh dá požehnanie aby sa udražali a bolo zdravé detičky.
@ceklis Držím palce aby sa Ti tie hodnoty upravili ja som vlani mala z riedidla čo som nábytok maľovala a nedali mi nič vraj za 3 emsiace na kontrolu akosi som nemala čas a tak som pestrec brala na prečistenie pečene od Terézie ( značka). A pila popradský čaj na pečeň z púpavou a to mi pomohlo ja som nevládala vstať z postele taká som bola unavená a dala som si vziať krv vtedy zistili že pečeňové hodnoty sú nad hranicou.

@dolynkag to je úžasné je nádherná tak máte super zážitok hlavne že ste v poriadku drzkajte sa