icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
25. jún 2019

@dolynkag to je úžasné je nádherná tak máte super zážitok hlavne že ste v poriadku drzkajte sa

zabka1987
25. jún 2019

@alison11 môj mal teraz tiež 5 😂 10.6 😊 tak ich mame skoro rovnako

bona69
25. jún 2019

@veja28 kúp si espumisan, mňa tak nafukovalo že som mala až neskutočné kŕče pod pravým rebrom a skončila na pohotovosti,na utz mi zistili že mám plné čreva vzduchu, zaplynena😀 a ta bolesť hrôza, potom som ho brala skoro až do konca tehu

veja28
25. jún 2019

@zabka1987 bie nie si rano vyzeram v pohode ale akonahle sa najem tak balon zo mna 😂

veja28
25. jún 2019

@bona69 uff to urcite nechcem zatial ma len nafukne a do rana splasnem 😂 a berem toho aktualne celkom dost :/ anopyrin, prednison, utrogestan, vit D, kys. listova, jodix takze nieco dalsie pokial nie je nutne si davat nebudem..

kakatulik
25. jún 2019

@zuzik5891 ja by som už ten posledný brala za pozitívny.buvidis čo povie teplota.

olivia_0309
25. jún 2019

@dolynkag úžasné 😍 Gratulujem strašne moc!!! Malý zázrak a klobúk dole pred vami, ako ste to bravúrne zvládli💪🏼👍🏼🍀 Želám veľa zdravia, veľa mliečka a skoré zotavenie maminke! Nech vám tetno anjelik robí iba radosť👼🏼

evita2176
25. jún 2019

Ahojte dievcata tak mna zajtra caka Ct. Moj graf je velmi divny, som nachladnuta a teplota klesa..myslite ze by som mala zajtra skusit test?? Je to normalne??

ereska
25. jún 2019

@evita2176 asi ešte skoro zajtra len 8 dpo počkala by som do 10 -12 dpo

kika123kika
25. jún 2019

@zabka1987 az 1.jula idem.k novemu dr vsetci ho chvalia. 🙂 tak som.zvedava a uz sa neviem dockat pretoze do teraz som.bola len raz na sone 🙂

kika123kika
25. jún 2019

@bona69 aj ja som si teraz objednala aj tabletky aj kvapky som zvedava ktore je lepsie 🙂 a ja tiez mam uplne ze krce a hlavne ked niekam ideme tak ma ide porazit :/ a ja mam krce po lavym rebrom :/ a je to uz na nervy :/

alison11
25. jún 2019

Ahojte tak ja dnes takto moc dúfam,že zo včerajšieho sa nám zadarí že vajíčko sa včas uvolní a dorazí XX spermija načas. Tak iné neostáva len čakať a konečne vyzerá cyklus na 28dc 🙂.

alison11
25. jún 2019

@zabka1987 Jej paráda 🙂 to naozaj tak nech nám tie dievočky vyjdú do tretice 🙂

zabka1987
25. jún 2019

@alison11 u mňa isto nie 😂 ja som porodila 4chlapcov akurát posledný je v nebicku. Mne ale stačí keď bude zdravý, to bude pre mňa všetko

zabka1987
25. jún 2019

@kika123kika aj ja len raz

shellynda
25. jún 2019

Mne doktor včera oznámil, že som mala biochem.tehu😥... Stalo sa to, čoho som sa tak bála. Konečne sa nám po skoro roku podarilo, ale netrvalo to dlho žiaľ 😫... Kopec poz.testov, potvrdené tehotenstvo 5tt a teraz toto.. .😓

ikonica
25. jún 2019

@ceklis ahoj ako pokracujes?

ikonica
25. jún 2019

@shellynda to je mi luto... Asi nebolo nieco v poriadku... Ale nezufaj, mozete sa hned zacat znova snazit, nemusis na nic cakat... Maternica je vraj teraz akoby pohnojena a snad sa vam cim skor znova zadari... Cele tehotenstvo je velmi krehke obdobie a kedykolvek sa moze neco pokazit, ale musime verit, ze bude dobre ;)

bona69
25. jún 2019

@kika123kika ja neviem ako by som bez neho existovala počas skoro celého tehu, furt som bola zduta, i keď vo vyššom štádiu už menej, kvapky dávam teraz malému, tak len nech ti to prejde lebo verím že to nie je nič príjemné

evita2176
25. jún 2019

@ereska Len musim na Ct

kika123kika
25. jún 2019

@bona69 dufam ze mi pomoze 🙂 lebo akurat sa nam minulo tak som objednala velke balebie 😂😂 pre istotu 🙂 noo to teda je velmi neprijemne si zaseknuta doma lebo nefoakzez sa ani pohnut je to hrozne :/

zuzik5891
25. jún 2019

@shellynda ach bože... mrzí ma to... nebudem ti písať aby si nesmútila lebo mne osobne sa po takom poriadnom vyplakaní sa uľavilo...teraz je to čerstvé ale garantujem ti že s ďalším a verím že skorým tehotenstvom zabudneš na všetko zlé a na teraz aj ťažké 🙏❤️

ceklis
25. jún 2019

@ikonica ahoj 🙂 nádherne bábätko 😍 to si ja ani len neviem predstaviť vidieť ho takto. U mna zatiaľ dobre, potvrdená akcia srdiečka, sú tam stále dva vaky, ale srdce len jedno. Mám len veľmi zle pečeňové testy (dúfam len že z tých hormónov a kortikoidov a nebude to nič horšie) a tak behám a zháňam hepatologa. Je mi len smutno z toho nášho zdravotníctva, keď niečo chcem, za všetko musím platiť. Čo už, hlavne nech je to ok. Momentálne som 7+0.

zuzik5891
25. jún 2019

@kakatulik no dnešná teplota je o ničom takže si počkám na tú zajtrajšiu...

martinade
25. jún 2019

@ceklis drzim prsteky nech je vsetko ok... 💗

ikonica
25. jún 2019

@ceklis och drzim prsty, nech sa da ta pecen cim skor do poriadku a nech ste ty aj babo/baba v poriadku... Kedy mas dalsiu kontrolu?

ceklis
25. jún 2019

@martinade ďakujem veľmi pekne 😘

@ikonica ďalšiu o dva týždne len kvôli tomu druhému vaku. Aj ten plod nebolo veľmi vidieť, len take machule a stále tam kukal to druhé. Snáď to bude ok, ale teraz asi musím tu pečeň poriešiť, veľmi ma vyplasil :(

ikonica
25. jún 2019

@ceklis to som ani nevedela, ze je speci lekar na pecen... Drzim prsty nech ti pomozu...

verona1989
25. jún 2019

@shellynda a prečo si mala biochemicke tehu? To mo je luto :(

alison11
25. jún 2019

@zabka1987 To mi je ľúto,tak aj ja budem najšťastnejšia keď sa zadarí nech je čo má byť,nuž bol by to bonus keby bolo dievča ale ľúbiť budem aj chlapca len nech je zdravé.Mne pred rokom museli vyčistiť mala som zamlčaný potrat v 10tt :-/ a medzi chlapcami odišli 3 v 5-6tt.Nejako to dáme,len nak Pán Boh dá požehnanie aby sa udražali a bolo zdravé detičky.
@ceklis Držím palce aby sa Ti tie hodnoty upravili ja som vlani mala z riedidla čo som nábytok maľovala a nedali mi nič vraj za 3 emsiace na kontrolu akosi som nemala čas a tak som pestrec brala na prečistenie pečene od Terézie ( značka). A pila popradský čaj na pečeň z púpavou a to mi pomohlo ja som nevládala vstať z postele taká som bola unavená a dala som si vziať krv vtedy zistili že pečeňové hodnoty sú nad hranicou.