icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
26. jún 2019

@zabka1987 A ako si znižuješ čo okrem sladkého vynecháš ešte?
@laila87 Koľko máš do ms dní? Ja tam vidím slabulinkú ružovú čiaročku držím päste.

olivia_0309
26. jún 2019

@laila87 ahoj😊 Aj ja vidim dušíka✊🏼držím prsty! To je teda krásny graf👍🏼Tak nech to vyjde!

martinade
26. jún 2019

@zuzik5891 ja som to zistila az ked som pri stole kavu pila 🙂

bubu4125
26. jún 2019

Ja dnes 14DC a po ovu ani stopy. Bolesti mam slabucke, ale to som mavala aj vtedy. Cize bez liekov to asi nepojde. A vyzera tak, ze muz ma zly spg ( sme doma zistili 😁). Este u dr nebol, idem to riesit buduci tyzden, aby teda potvrdil a urcil diagnozu. Dokonala kombinacia.

monu66
26. jún 2019

@laila87 preto som sa pytala ci si testovala cca pred 4 - 6 dnami, lebo uz si 16 dpo a ciarka by uz mala byt na teste silna. Bud je to biochemicke tehu, ovu neskor (podla bt nepravdepodobne, ale vsetko je mozne), alebo test len duchuje.

laila87
26. jún 2019

@alison11 už mi mešká 2 dni MS a dakujem 😉
@olivia_0309 ahoj 🙂 dakujeeeeem, mne sa ale nepáči to klesanie teraz 😏 ale veď uvidíme čo bude
@monu66 testovala som od 12DPO ale mne sa zdali testy biele. Biochemické aj falošné testy (ladymax) mi napadli tiež. V piatok chcem skúsiť iný test a som zvedavá...

julianka007
26. jún 2019

@kakatulik užívam celý mesiac áno... S vitexom sa mi podarilo prvý krát otehotnieť... Síce to nedopadlo dobre... Ale verím, že znova pomôže... Mne pekne upravil cyklus na 28 dní a posunul ovulku z 10DC na 13DC... Ja som s ním spokojná...

kakatulik
26. jún 2019

@julianka007 aj uzivam cely mesiac,ale v roznych zdrojov citam,ze az po ovulke,ale asi to tak hrozne v prvej casti cyklu ten progesteron nenavysi....ja som mavala ovuôku na 11-12DC plus-minus,teraz sa mi posunula az na 15-16DC,co mi nevadi,len neviem ci to mam pripisovat Vitexu,lebo som zacala aj s inositolom a ten mi tp zvykol posunut tiez....ved uvidíme.

zuzik5891
26. jún 2019

@martinade tak to je super keď pri kávičke si na to spomenieš😂

julianka007
26. jún 2019

@kakatulik ja sa riadim odporúčaním odkiaľ vitex objednávam... Keďže ja som potrebovala predlzit aj prvú časť cyklu. https://www.otehotnenie.sk/bylinne-extrakty-pre...

kakatulik
26. jún 2019

@julianka007 aj ja tam objednavam a tiez mi ide o FF druha LF bola vzdy dost dlha...cize pokracujem ako doposial.Uvidim dalsi mesiac akp sa to ustali,lebo u mna je to niekedy tak,ze ak zacnem s niecim novym prvy mesiac sa nieco zmeni a dalsi je uz telo zvyknute....cakam na ms.

zabka1987
26. jún 2019

@alison11 pili sme mätový čaj obaja, muž mal brusnice od jamieson a ja taky gél na znižovanie pH odspodu

shellynda
26. jún 2019

@zuzik5891 moc ďakujem za podporu 😘hrozne mi je teraz veru😓, ale musíme to skúsiť znova

shellynda
26. jún 2019

@ikonica ďakujem, skúsime, ale je mi hrozne ešte😓... Skúsime to ako predtým, lebo tak to zabralo, tak pijem alchemilkovy čas +tinktúry alchemilku a Drmek, kyselinu listovú, tak hádam sa podarí

ikonica
26. jún 2019

@shellynda drzim prsty ;)

martinade
26. jún 2019

@zuzik5891 pri kavicke som si zapisovala do mobilu udaje z teplomera ;)

alison11
26. jún 2019

@laila87 Tak nech Ti silnejú // na testoch.
@zabka1987 Tak super som ani envedela že mätový čaj nato pomáha 🙂 Tak nech sa vám teda zadarí 🙂 babula.

alison11
26. jún 2019

@bubu4125 Ahoj a doma ste podľa čoho zistili že nemá dobrý spermiogram?

olivia_0309
26. jún 2019

@julianka007 boze ja som z toho vitexu jelen🙈🦌 ja potrebujem docielit uvolnenie vajicka lebo mi hrozi predcasna menopauza a doteraz sim uzivala vitex cely cyklus...tak vdaka za tip😉 lebo ho neuzivam spravne🤯

zuzik5891
26. jún 2019

@martinade ja to radšej spravím hneď po meraní... občas je to hneď po dvoch hodinách 😂😂😂... vydesená sa zobudím a pevne verím že teplomer je na svojom mieste 😂😂😂...ja som nikdy takto opätovne nezaspávala pokým som nezačala merať BT 😂😂😂

zuzik5891
26. jún 2019

@shellynda skúsite a aj sa podarí...je to dlhá cesta a skôr či neskôr každá jedna z nás sa dočká 🙏❤️

julianka007
26. jún 2019

@olivia_0309 aj ja som bola ... Všade sú o vitexe rôzne informácie. Tak je ťažké si vybrať, že podľa čoho sa riadit. Ja som sa rozhodla držať sa podľa tejto info. Tak dúfam, že je to správne 😁

mariska1989
26. jún 2019

Skúsenosti s niečím takýmto ovu testy + graf 🤔

zuzik5891
26. jún 2019

Baby...môj sa dovalil domov 🤗😍... že aby si nevyčítal že niečo zanedbal... už včera sľúbil ale pokým nedošiel tak som neverila 😁... neviem síce či to malo zmysel ale tak možno vajko počkalo🙏❤️...
Môžem brať ďalej po ovulácii macu...vit.E...vit.D...acidum folicum a miovarian...je to niečo ako inofolic...?..

kakatulik
26. jún 2019

@zuzik5891 ja si myslimze si po ovu,ale ved vajko zije do 24hodin🙂
To vsetko ber dalej...preco by si mala prestat?

zuzik5891
26. jún 2019

@kakatulik po ovulácii som určite...len môj chcel spraviť maximum pre tento cyklus...
Vieš... veľa vecí sa berie len do ovu... preto sa pýtam ☺️

ereska
26. jún 2019

@zuzik5891 držím päste a je zlatý že toľko km cestoval je to úžasné

zuzik5891
26. jún 2019

@ereska už aj šiel nazad...fakt je zlatý...☺️❤️

alison11
26. jún 2019

@zuzik5891 Držím päste 🙂 Super muža máš teda málo by toto urobilo 🙂

zuzik5891
26. jún 2019

@alison11 áno mám❤️...a má somnou fakt božskú trpezlivosť keďže mne sa pri zmene hormónov menia aj nálady 😁😁😁...