icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
25. jún 2019

@ja197 noo ved toto.Zahady od uši až po päty 😂😂 noo bodaj by si mala pravdu 🙏🙏 to by bol zázrak.aj keď v mojom prípade.....

alison11
26. jún 2019

@kakatulik Odkedy máme otvorené cez noc okná mám nízke bt už aj min. mesiac som mala nízke.
@zabka1987 Asi závisí zrejme aj od ph v pošve vraj v prekyslenom sa darí mužským spermiám a ph neutrálnom ženským. Takže 50 na 50 je šanca.
@zuzik5891 Ja som teraz pátrala koľko spermie prežijú na wikipédiá písali od ejakujácie 30sekund až 6 dní a na druhej stránke 1-4 dni tak dúfajme že muži majú dosť kvalitné spermie aby prežili tie dva dni a došla jedna do cieľa 🙂
Ja dnes takto

zuzik5891
26. jún 2019

@alison11 ja dnes takto

beatinka
Autor odpoveď zmazal
martinade
26. jún 2019

Mne sa zase zmenil graf na anovulak. Uvidime aka bude zajtrajsia teplota.

zuzik5891
26. jún 2019

@martinade ty máš riadne kopce... pánečku... včera si mala ovuláciu vyznačenú?

martinade
26. jún 2019

@beatinka niekedy progesteron stupa pomalsie v tele. Nerobila si ovu test aj 13dc? Kludne mohol byt ovu test aj par dni pozitivny a v tedy by ovu vychadza na 15dc...pokial si mala len 1 den pozitivny ovu test, tak by som skor sa priklonila k 13dc s tym ze progesteron stupa pomalsie. Tak ci onak... mate tie dni poistene a to je hlavne

martinade
26. jún 2019

@zuzik5891 ano, vcera ovulka vyznacena na 13dc. A vcera som mala egg hlien... tak mi to asi preto preznačilo. Skoda ze predvcerom som sa pomylila a namiesto tlacitka na meranie, som na teplomeri stlačila tlacitko na ukazovanie predchadzajucich hodnôt...

martinade
26. jún 2019

@zuzik5891 inak podla mna zajtra uz budes mať negativny ovu test...

zuzik5891
26. jún 2019

@martinade už dnes slabne... včera bol úplne pozitívny...jeden zo včera a negatívny z dnešného rána...viem že testy sa ráno nerobia ale pri tej koncentrácii moču je už dosť slabí test...ak teplota už stúpla

beatinka
26. jún 2019

@martinade robila som aj 13dc cez obed a bol úúúplne negatívny. No počkáme, uvidíme. 😉 ďakujem

martinade
26. jún 2019

@zuzik5891 jaj, kazdopadne pešiaci prežijucca 5 dni...
Ja som zvedava na svoj cyklus a rozhodla som sa, ze nebudem davat progesteron a upravovať cyklus po ivf tak ako lekarka radila aby som sa zmestila do 28dc, ale necham svoje telo nech si odpočinie od hormonov a ked ms ma dojst o 10 dni pozdejsie a cyklus trvať 39dni kvoli posunutej ovu, tak nech trva....

zuzik5891
26. jún 2019

@martinade môj cyklus sa vzhľadom na ovuláciu určite posunie...ani ja si nedávam progesterón...a ani nemôžem keďže v pondelok ideme na reprodukčnú imunológiu ..

martinade
26. jún 2019

@beatinka of pozitivneho ovu testu ovu prebehne medzi 12-36 hod... ale mate to dobre poistene, tak to je hlavne 🙂

zuzik5891
26. jún 2019

@martinade ja keď omylom stlačím po meraní zle tlačítko tak premeriam ešte raz

olivia_0309
26. jún 2019

Ahojte žienky, hlásim sa aj ja a už s vyznačenou ovu v grafe. Graf je znova divoký, ale podpísal sa na ňom aj moj kolaps z tepla, cestovanie a (ne)spanie na inom mieste cez víkend...🤷🏻‍♀️Čo sa dá robiť...zrejme nič znova z toho😏

evita2176
26. jún 2019

Tak test 10 dnes negativny. Myslite na mna dievcata uz som v nemocnici 🙏 pekny den

julianka007
26. jún 2019

@olivia_0309 ale veď teploty máš zatiaľ krásne... Predovulacne teploty sú síce rozskakane, ale po ovu krásne stúpajú... Vôbec by som si s tým nerobila takzku hlavu a verila aj do poslednej chvíle...
Môj graf vyzerá teda oveľa horšie... Postupne som úplne klesla až k čiare... Neviem čo to má znamenať...tie dve teploty som si odznačila, lebo som tam bola nachladnuta... Ale inac by som mala hotové Tatry...

zabka1987
26. jún 2019

@alison11 ja som si teraz pH znížila a aj mužovi som znížila tak uvidím co aj to plati

olivia_0309
26. jún 2019

@julianka007 nejako si už ťažkú hlavu nerobím, lebo to mi fakt nijako nepomáha. Len sa skor dávam do pozície neočakávania a netestovania, lebo minulý mesiac som mala 37mičky asi týzdeň v kuse a vraj to bol anovulák a nič z toho. Takže ozaj platí že žiadne pravidli a ukážkový graf asi neexistuje😆 Ako vidím u teba to tiež platí...nechápem😳A neblbne ti teplomer?Kolko dňové cykly mávaš? Lebo na pokles je dosť skoro naozaj🙈

julianka007
26. jún 2019

@olivia_0309 mávala som 24 dňove, ale čo užívam Vitex, tak sa mi ovulka posunula o 3 dní a mávam tak 27-28 dni... Uvidím čo ukáže tento cyklus... Ja sa vždy snažím to nejako nesledovať, ale keď už prichádza obdobie testovania, tak nedokážem nemyslieť na to, či sa náhodou nezadarilo... Asi si musím vymysliet nejakú aktivitu čo má zamestna na celý mesiac... 😂

kakatulik
26. jún 2019

@julianka007 ahoj😗 ten vitex užívaš celý mesiac? Ja som tiež začala,ale dumaaam či si vo FF niečo nrpomakam.🤔

laila87
26. jún 2019

Ahojte 🙂 môžem sa k Vám pridať? Volám sa Lenka mám 32 rokov a doma 1 syna nečakaného ale milovaného skoro 9 ročného. Teraz už 10 mesiacov makáme na súrodencovi. Prikladám môj graf tento mesiac. MS síce mešká ale testy biele... a BT pomaly ale isto klesá 😏

monu66
26. jún 2019

@laila87 ja vidim ducha a slepa urcite dnes nie som 🙂

monu66
26. jún 2019

@laila87 aha aj v negative vidiet...

laila87
26. jún 2019

@monu66 ja som asi slepá lebo nevidím nič 🙈 aha tu je po vyschnutí

laila87
26. jún 2019

@monu66 a aj BT začala klesať... no v každom prípade aspoň duch by potešil 🙂

monu66
26. jún 2019

@laila87 aj tu vidim... Skusala si az dnes alebo aj pred par dnami?

ereska
26. jún 2019

@laila87 no na Tom vyschnutom trošku vidím v negative držím paste

laila87
26. jún 2019

@monu66 aj včera som skúšala, len tým že ja na nich nič nevidím tak testy smerovali do koša.

@ereska olalaaaa baby vy máte aké dobre oči 😁 tak dakujem a uvidím teda čo bude ďalej. Príznaky nemám zatiaľ žiadne okrem klasického PMS.