icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lucya_n
27. jún 2019

@alison11
@taily30
Uvidím veru, mám z toho celého akýsi zlý pocit.
Inak čo sa týka krčka maternice, sledujete si ho niektorá? Čítala som o samotnom sledovaní dosť rozporuplné názory, aj o tom aký by mal byť, máte niektorá skúsenosti?

majla87
27. jún 2019

Ahojte dievcata, prosim poradte.. je toto anovulacny?

beatinka
27. jún 2019
mariska1989
27. jún 2019

Mojou ovu testy tento ciklus. Neviem čo si mám o tom už myslieť😞 môžem vás poprosiť o vašu pomoc a radu .🙏Prikladám foto testu a + graf +pre info som užívala antibiotiká a 22.6. som mala ráno poslednú

alison11
27. jún 2019

@olivia_0309 Tak to neviem vlani mi brali krv na štítnu a bola ok.A tú tabuľku kde nájdem?
@zuzik5891 Vlani mi brali na štítnu a bola ok.

alison11
27. jún 2019

@beatinka Ďakujem tak uvidím,chystám sa budúci týždeň k detskej na očkovanie tak sa zastavím aj u obvodnej či by mi nevzala krv.

zuzik5891
27. jún 2019

@olivia_0309 ja som pridala tú tabuľku...preto si myslím že alison11 bude mať niečo so šž...ale tak sú to len dohady

zuzik5891
27. jún 2019

Baby... nevydržala dom a šla som k mojej dr.na folikulometriu... žiadna cysta a vyzerá to tak že mi zovulovali oba vaječníky...idem kúpiť nové baterky do teplomeru

martinade
27. jún 2019

@majla87 to zatial vyzera ako anovulačny, chybaju 3 dni vyssie teploty ako v 6 predchadzajucich dnoch a rozdiel medzi 1 a 2 fazou ccca 0,2 stupňa

martinade
27. jún 2019

@mariska1989 podla teplot a grafu, ovu este neprebehla. Meraj testuj dalej, testy su ak sa nemyslim pozitivne. V tvojom pripade platí, ze posledny pozitivny ovu test je pozitivny

ja197
27. jún 2019

@zuzik5891 možno dnes len pokles z vyrovnávania hormónov po ovu...ja ho mám každý mesiac 2-3dpo, preto mi FF vyznačí ovulku až keď som 5-6dpo 😊

alison11
27. jún 2019

@lucya_n Ja si sledujem pred ovulkou počas nej a po nej len,pred ovulkou u mňa sa pootvára deň pred počas je vyššie a je otvorený a po ovulke sa uzavrie a potom už ani ten hlien nie to.
@zuzik5891 Pozrela som bt by aj sedela ale nemám príznaky ani na málo aktívnu štítnu žlazu,za posledný mesiac som z čajmi na chudnutie a cvičením a pitie viac vody schudla 2kg čo je ok a vlasy mi normálne padajú ako zvykli cez leto,nepotím sa viac než som zvykla ani nemám opuchliny a nie som ani emnej aktívna,kľudne si záhradku okopem atď. ale pre istotu ak bude obvodná ordinovať dám si vziať na štítnu krv.

ceklis
27. jún 2019

@lucya_n ja som tehu a krčok ledva dociahnem :( viem to, lebo si musím vkladať progesteron. Pritom sa píše že by mal byt dolu s tvrdý. Neviem 🤷🏼‍♀️

alison11
27. jún 2019

@beatinka Ja som mala viac ako 36,3 mala som 36,32 a a v luteálnej som mala aj 36,73 takže o dačo vyššie hodnoty uvidím,vziať si dám krv ke´d nebude mať dovču,ale u nás sa musím najskôr z doktorkou porozprávať a objedná ma potom na ďalší termín o 3dni berú len v pondelky,stredy a piatky

martinade
27. jún 2019

Dala som si research a ovu mi ff ukazuje na 13dc... len potom nechapem ze o deň neskor lekarka v care nespozorovala ovu, len 1 folikul. Moj gyndoš videl hned, ze ovu prebehla...

martinade
27. jún 2019

Este graf 🙂

lucya_n
27. jún 2019

@ceklis tiež ho mám takýto.. pred dvoma dňami bol ešte nízko, a teraz je až moc vysoko, poriadne ho nedočiahnem. Hned mi napadlo že ide ms, ale tak som trochu pokojnejšia teraz

ceklis
27. jún 2019

@lucya_n ja ho tak mám dlho, teraz som 8tt a zdá sa ni že ani tvrdý nie je :(

mariska1989
27. jún 2019

@martinade a mám si ho ešte vlastne dnes urobiť cca večer či už to radšej nechám na ďalší deň?

zuzik5891
27. jún 2019

@alison11 obvodná ti aké komplet krv na šž nevezme...aké aspoň základ...ja som tiež nemala príznaky až jedného dňa som začala dosť rapídne priberať... skončila som až v Ľubochni...a rok predtým mi iná enfokrinologička vravela že ŠŽ je v absolútnej pohode... mám Hashimothovu strumu

zuzik5891
27. jún 2019

@ja197 také niečo sa mi stalo pri umelo riadenom cykle... V deň vkladu embryjka mi padla BT ešte oveľa viac...a to som si už dávala mega dávky progesterónu

ikonica
27. jún 2019

@ceklis ja kym som si vkladala progesteron do 14tt som tiez na krcok nenatrafila co bol tak vysoko, a teraz uz neviem, uz tam radsej nesmatram 🙂 .. Nemaj obavy....

lucya_n
27. jún 2019

@ceklis už ostáva len dúfať že všetko bude ok 😔 ja som ešte len 5+4. Toto čakanie je hrozné , na jednej strane sa aj chcem tešiť ale ten strach že sa opäť niečo stane je strašný...

ceklis
27. jún 2019

@lucya_n ten strach ma každá z nás :( skús vypnut a myslieť na to pekne čo ta čaká. Tieto veci sú už mimo nás a ak sa ma niečo stať, nezmeníme to. Musíš veriť tej bublinke v brušku, že je silne a zdravé 💪🏻

katka1304
27. jún 2019

@mariska1989 v inej diskusii si písala, ze od 16 dc berieš duphaston.. podľa mna ( len moj osobný názor) si si duphastonom zablokovala ovulaciu.. ak meráš bazalnu teplotu, radšej si vždy počkaj, kým ti vyznačí ovulaciu a az potom si nasaď duphaston..

mariska1989
27. jún 2019

@katka1304 No nič toto som ani práveže netušila takže ďalší cyklus budem vedieť. A Ms si potom pravdepodobne dôjde 3 dní po vysadení či?

katka1304
27. jún 2019

@mariska1989 Ano, dober tak ako povedala doktorka a po vysadení dôjde za pár dni.

mariska1989
27. jún 2019

@katka1304 ak som si teda pravdepodobne zastavila ovuláciu tak by mi to neprekážalo lebo tento mesiac sme sa snažiť nemohli a k tomu je manžel už na turnuse. Len som si chcela poznačiť ovuláciu tento cyklus až viem ďalší kedy asi bude

mariska1989
27. jún 2019

@katka1304 tak v tom prípade bude hlavne že dôjde vtedy kedy má tá ms

zuzik5891
27. jún 2019

@martinade ak by si mala ovu na 13 DC tak 17 DC máš IP😍