Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309 Tak to neviem vlani mi brali krv na štítnu a bola ok.A tú tabuľku kde nájdem?
@zuzik5891 Vlani mi brali na štítnu a bola ok.
@olivia_0309 ja som pridala tú tabuľku...preto si myslím že alison11 bude mať niečo so šž...ale tak sú to len dohady
Baby... nevydržala dom a šla som k mojej dr.na folikulometriu... žiadna cysta a vyzerá to tak že mi zovulovali oba vaječníky...idem kúpiť nové baterky do teplomeru
@mariska1989 podla teplot a grafu, ovu este neprebehla. Meraj testuj dalej, testy su ak sa nemyslim pozitivne. V tvojom pripade platí, ze posledny pozitivny ovu test je pozitivny
@lucya_n Ja si sledujem pred ovulkou počas nej a po nej len,pred ovulkou u mňa sa pootvára deň pred počas je vyššie a je otvorený a po ovulke sa uzavrie a potom už ani ten hlien nie to.
@zuzik5891 Pozrela som bt by aj sedela ale nemám príznaky ani na málo aktívnu štítnu žlazu,za posledný mesiac som z čajmi na chudnutie a cvičením a pitie viac vody schudla 2kg čo je ok a vlasy mi normálne padajú ako zvykli cez leto,nepotím sa viac než som zvykla ani nemám opuchliny a nie som ani emnej aktívna,kľudne si záhradku okopem atď. ale pre istotu ak bude obvodná ordinovať dám si vziať na štítnu krv.
@beatinka Ja som mala viac ako 36,3 mala som 36,32 a a v luteálnej som mala aj 36,73 takže o dačo vyššie hodnoty uvidím,vziať si dám krv ke´d nebude mať dovču,ale u nás sa musím najskôr z doktorkou porozprávať a objedná ma potom na ďalší termín o 3dni berú len v pondelky,stredy a piatky
Dala som si research a ovu mi ff ukazuje na 13dc... len potom nechapem ze o deň neskor lekarka v care nespozorovala ovu, len 1 folikul. Moj gyndoš videl hned, ze ovu prebehla...
@martinade a mám si ho ešte vlastne dnes urobiť cca večer či už to radšej nechám na ďalší deň?
@alison11 obvodná ti aké komplet krv na šž nevezme...aké aspoň základ...ja som tiež nemala príznaky až jedného dňa som začala dosť rapídne priberať... skončila som až v Ľubochni...a rok predtým mi iná enfokrinologička vravela že ŠŽ je v absolútnej pohode... mám Hashimothovu strumu
@mariska1989 v inej diskusii si písala, ze od 16 dc berieš duphaston.. podľa mna ( len moj osobný názor) si si duphastonom zablokovala ovulaciu.. ak meráš bazalnu teplotu, radšej si vždy počkaj, kým ti vyznačí ovulaciu a az potom si nasaď duphaston..
@katka1304 No nič toto som ani práveže netušila takže ďalší cyklus budem vedieť. A Ms si potom pravdepodobne dôjde 3 dní po vysadení či?
@mariska1989 Ano, dober tak ako povedala doktorka a po vysadení dôjde za pár dni.
@katka1304 ak som si teda pravdepodobne zastavila ovuláciu tak by mi to neprekážalo lebo tento mesiac sme sa snažiť nemohli a k tomu je manžel už na turnuse. Len som si chcela poznačiť ovuláciu tento cyklus až viem ďalší kedy asi bude

@alison11
@taily30
Uvidím veru, mám z toho celého akýsi zlý pocit.
Inak čo sa týka krčka maternice, sledujete si ho niektorá? Čítala som o samotnom sledovaní dosť rozporuplné názory, aj o tom aký by mal byť, máte niektorá skúsenosti?