icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katka1304
27. jún 2019

@mariska1989 na další mesiac budes vedieť 😉 Radšej to zistiť teraz, ked ste sa ani nesnažili.. 😘

mariska1989
27. jún 2019

@katka1304 ale asi pravdepodobne mám ktorý označiť? Označím ten prvý povedané či mám skúšať cestovať a označiť ten ktorý už bude posledný

martinade
27. jún 2019

@mariska1989 dokial nebudes mat negativny

ereska
27. jún 2019

@lucya_n viem presne o čom hovoríš ja som 5+5 TT nech už aspoň vidím na sone že je kde má byť a bije srdiečko budúcu stredu pôjdem to sme tak podobne ja som dnes už nemerala bt som 27 dpo

martinade
27. jún 2019

@zuzik5891 no neviem neviem. Na ip prilis skoro, led som bola tehu, up bolo tusim na 6dc a aj na ff pisu, ze ip je skor neskor. Moznoze hormonalna nerovnovaha po ivf

mariska1989
27. jún 2019

@ereska @lucya_n Držím vám palce až to máte všetko v poriadku až vidíte tie vaše fazuľky vidieť bijúce srdiečko😊😍😘

mariska1989
27. jún 2019

@martinade okik a ďakujem🙏

ereska
27. jún 2019

@mariska1989 dakujeme

lucya_n
27. jún 2019

@ereska teploty máš ale krásne 🙂 držím palce teda, ja idem v pondelok, snáď už niečo uvidí. A inak ako sa cítiš?

lucya_n
27. jún 2019

@mariska1989 ďakujeme 🙂

ereska
27. jún 2019

@lucya_n príznaky skoro žiadne prsia má nebolia zle mi nieje jedine chodím často cikať a boli má často hlava a únava poobede zaspím ani neviem ako inak vôbec nič sem tam pichanie raz vľavo raz vpravo a ty

lucya_n
27. jún 2019

@ereska mňa prsia bolia, hlavne ráno, ale nič neznesiteľné .. posledné dva dni začínam cítiť žalúdok, a mám pocit že mám citlivejší čuch , viac veci mi smrdí... A potom tie kŕče, pichanie, a tlak vo vaječníkoch, hlavne v pravom. Chvíľkami neviem či ma tak brucho bolí alebo čo.. preto sa tak bojím , lebo sa mi to zdá chvilkami moc

alilka
27. jún 2019

@ceklis ahoj..aj ja mám krcok úplne hore..a som 16tt..je to v poriadku..tak ma byť 😉

zuzik5891
27. jún 2019

@martinade ja som dnes obehla 4 predajne aby som si kúpila novú batériu do teplomera ale zjavne baterka bola v pohode...som zvedavá ako sa zachová moja teplota zajtra...dr.mi spravila folikulometriu a cystu žiadnu nemám chvála bohu...

butterfly333
27. jún 2019

@alilka moja už 16tt?super ako to letí. Ako sa cítiš moja všetko dúfam v poriadku. 😘

alison11
27. jún 2019

@zuzik5891 Ja som si vlani kvôli únave vyžiadala na štítnu krv vziať a vzali nakoniec pečeňové som mala vyššie keďže som skrine maľovala z riedidlovou farbou na páľave cez leto tak z acetónu som mala zlé pečeňové hodnoty a ztoho som bola unavená potom som držala regeneračnú kúru pečene a prešlo to. Ja nepriberám som schudla 2kg za posledný mesiac momentálne som na vlaňajšej váhe.Ani nemám žiande opuchy at´d. z tých príznakov ba na gogogli som našla že viacero žien má takéto hodnoty a ba počas tehu majú max. 36,9 bt a je to ok.sme rôzne nemusí byť zatým choroba aj vlani pri tehotenstve som mala max. 36,9 bt

alison11
27. jún 2019

@lucya_n Keď ide ms tak krček je dolu mäkký a otvára sa pred ms až dorazípočas tehu ja som mala hrozne vysoko aj pred pôrodom mi ho dvaja lekári nevedeli dočiahnuť čo mali krátke prsty v pôrodnici 😃

alison11
27. jún 2019

tento mám vlaňajší z februára ke´d som otehotnela

zuzik5891
27. jún 2019

@alison11 veď samozrejme... každá sme iná...bodaj by žiadna nemala žiaden problém... musíš mi prepáčiť...to len ja vždy tak zdravotnícky premýšľam... profesionálna deformácia 😁😁😁

olivia_0309
27. jún 2019

@alison11 to je jedno,že minulý rok si to mala ok. Vidím že tabuľku ti už nejaká dobrá duša sem hodila a čo sa týka odberov,tak obvodná nie,ale svojej gyn.možeš povedať a vie ti základné urobiť aj ona,prípadne ti dá žiadanku k endokrinologičke😉 Mne v januári robila gyn. hormonálny profil a urobila mi aj základné odbery na štítku,nebolo to dobré a už ma aj uháňala so žiadankou s tým že mi aj termín zajednala. Ja si myslím že nie je odveci si to dať skontrolovať, nič tým nepokazíš. Držím prsty, možno to nič nebude,skús pozrieť podľa tabuliek ak máš dohodobo teploty nízke ako je priemer tak by som na tvojom mieste išla ku gyn.✊🏼

lucya_n
27. jún 2019

@alison11 tak potom nerozumiem prečo som ho mala doteraz dolu 🙄 ale tomu otvorený zatvorený nechápem, mne sa zdá že ho mám stále rovnaký v tomto..

alilka
27. jún 2019

@butterfly333 noo áno už 16tt 🙏 všetko v poriadku..cítim sa ,noooo,ako tehotná..🤷 pocit nepoznaný ..vždy mi niečo je .😂

butterfly333
27. jún 2019

@alilka to som veľmi rada teším sa s tebou. 😘😘😘

alison11
27. jún 2019

@zuzik5891 To nevadí 🙂 tak veď uvidím žiaľ tu na juhu máme lekárov čo neriešia pokiaľ to nie je vážne z ich hľadiska :-/ Hormonálny profil ani nepamätám kedy mi robili. A čo som len spomenula bilirubín aby skontrolovalipo kyrete gyn. povedal že doberem a má to stačiť obvodná vzala a bolo ok a to som bola unavená vlani a potom aj na štítnu a nakoniec pečeňové neboli ok neviem ako to je poisťovňou ke´d mi brali koncom augusta na štítnu a všetko a imunoalergologička mi brala na všetko až 5 ampúl v januári nemyslím,že by mi vzali čo len skontrolovať ke´d tam je všetko ok na imunitu som dostala Imunor už len budúci týždeň jedno a končím 3 mesačnú kúru na ženské veci.
@olivia_0309
@lucya_n Pokiaľ vieš konček prsta dať do krčka tak je otvorený ak sa nedá že je zovretý ako konečník tak je uzavretý.

kakatulik
27. jún 2019

@alison11 ak nájdeš tie výsledky,pozri koľko si mala TSH?

alison11
27. jún 2019

@kakatulik Nemám u seba záznam,ale keď pojdem preň tak napíšem a Ďakujem za skratku.

kakatulik
27. jún 2019

@alison11 malo by byť pod 2,5,ale najlepšie pod 2.

sisullii
27. jún 2019

Dievcata prosim poradte, dnes som bola u gyn na folikulometrii som 14 DC a vravela ze cyklus je zrejme anovulacny alebo ovulacia bude az neskor nakolko nemam dostatocne velky folikul mal iba 10mm. Teraz som si robila ovulacny test a je pozitivny. Moze nastat ovulacia aj ked je vajicko tak male ?

alison11
27. jún 2019

@kakatulik Ďakujem najskôrsa tam dostanem budúcu stredu ,keďže utorok cestujem z deťmi k logopedičke a detskú máme len utorky a stredy ráno tam a moja obvodná len do obeda robí.Detská ostatné dni je poobede.

alison11
27. jún 2019

@sisullii Možno prehliadla nejaký folík možno z inej strany bol dostatočne veľký folík len ona sonom nevedela pozrieť z tej strany.simyslím ja pred ovulkou by mal mať folík 20-22mm pred prasknutím asi 24mm keďže denne rastie 2mm