Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katka1304 ale asi pravdepodobne mám ktorý označiť? Označím ten prvý povedané či mám skúšať cestovať a označiť ten ktorý už bude posledný
@ereska mňa prsia bolia, hlavne ráno, ale nič neznesiteľné .. posledné dva dni začínam cítiť žalúdok, a mám pocit že mám citlivejší čuch , viac veci mi smrdí... A potom tie kŕče, pichanie, a tlak vo vaječníkoch, hlavne v pravom. Chvíľkami neviem či ma tak brucho bolí alebo čo.. preto sa tak bojím , lebo sa mi to zdá chvilkami moc
@alilka moja už 16tt?super ako to letí. Ako sa cítiš moja všetko dúfam v poriadku. 😘
@zuzik5891 Ja som si vlani kvôli únave vyžiadala na štítnu krv vziať a vzali nakoniec pečeňové som mala vyššie keďže som skrine maľovala z riedidlovou farbou na páľave cez leto tak z acetónu som mala zlé pečeňové hodnoty a ztoho som bola unavená potom som držala regeneračnú kúru pečene a prešlo to. Ja nepriberám som schudla 2kg za posledný mesiac momentálne som na vlaňajšej váhe.Ani nemám žiande opuchy at´d. z tých príznakov ba na gogogli som našla že viacero žien má takéto hodnoty a ba počas tehu majú max. 36,9 bt a je to ok.sme rôzne nemusí byť zatým choroba aj vlani pri tehotenstve som mala max. 36,9 bt
@alison11 to je jedno,že minulý rok si to mala ok. Vidím že tabuľku ti už nejaká dobrá duša sem hodila a čo sa týka odberov,tak obvodná nie,ale svojej gyn.možeš povedať a vie ti základné urobiť aj ona,prípadne ti dá žiadanku k endokrinologičke😉 Mne v januári robila gyn. hormonálny profil a urobila mi aj základné odbery na štítku,nebolo to dobré a už ma aj uháňala so žiadankou s tým že mi aj termín zajednala. Ja si myslím že nie je odveci si to dať skontrolovať, nič tým nepokazíš. Držím prsty, možno to nič nebude,skús pozrieť podľa tabuliek ak máš dohodobo teploty nízke ako je priemer tak by som na tvojom mieste išla ku gyn.✊🏼
@butterfly333 noo áno už 16tt 🙏 všetko v poriadku..cítim sa ,noooo,ako tehotná..🤷 pocit nepoznaný ..vždy mi niečo je .😂
@zuzik5891 To nevadí 🙂 tak veď uvidím žiaľ tu na juhu máme lekárov čo neriešia pokiaľ to nie je vážne z ich hľadiska :-/ Hormonálny profil ani nepamätám kedy mi robili. A čo som len spomenula bilirubín aby skontrolovalipo kyrete gyn. povedal že doberem a má to stačiť obvodná vzala a bolo ok a to som bola unavená vlani a potom aj na štítnu a nakoniec pečeňové neboli ok neviem ako to je poisťovňou ke´d mi brali koncom augusta na štítnu a všetko a imunoalergologička mi brala na všetko až 5 ampúl v januári nemyslím,že by mi vzali čo len skontrolovať ke´d tam je všetko ok na imunitu som dostala Imunor už len budúci týždeň jedno a končím 3 mesačnú kúru na ženské veci.
@olivia_0309
@lucya_n Pokiaľ vieš konček prsta dať do krčka tak je otvorený ak sa nedá že je zovretý ako konečník tak je uzavretý.

@mariska1989 na další mesiac budes vedieť 😉 Radšej to zistiť teraz, ked ste sa ani nesnažili.. 😘