Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
alison11 dakujem, dufam ze je to tak ako pises ze nevidela doktorka, lebo uz stresujem ze mi nedozrievaju dostatocne..takze nemoze dojst k ovulacii ak folikul nie je dostatocne velky vsak ?
@sisullii Zázraky sa dejú len im treba veriť,mne lekár povedal že z mojím vaječníkmi mať deti nebudem prirodzene odporučil nám Brno môj muž otom ani počuť nechcel tak som sa zmierila,ztým že mať nebudem deti a vten mesiac som ostala tehotná z prvým synom a po pôrode povedal že z mojími vaječníkmi viac nebudem môcť mať 3x odišlo v 5-6tt už som sa zmierila že ostane jedináčik a otehotnela som a aj donosila Samka 🙂. Vlani som sa tešila dobrej rpáci ktorá by mi pri deťoch vyhovovala a ostala som tehotná žiaľ som sa odvolala a nešla v 10tt som o bábo prišla,doteraz ľutujem že som prácu odmietla 😕.Ale čo už dúfam,že tento cyklus bude úspešný ak by nebol tak snažiť sa budeme už len od septembra,nechcem rodiť v apríli ani v máji stačí mi jeden býk na život Samko mi je hrozne tvrdohlavý a aj svokra so švagrom sú býci...tak ak by sa zadarilo bolo by ryba alebo baran
@alison11 dakujem ti, v tvojom pripade sa naozaj osvedcilo ze zazraky sa deju. Budem aj ja verit ze aj nam sa podari 🙏. My este babo nemame pokusame sa o prve od oktobra, teraz som zmenila aj gynekologa lebo ten predosly ma vobec neriesil vzdy mi len povedal ze vsetko je v poriadku ze sme mladi a mame cas atd neurobil mi aj HP ani muza neposlal na spermiogram ani folikulometriu a ked som sa ho pytala ci prebehla ovulacia alebo ci este len nastane mi vravel ze sa k tomu nevie vyjadrit ze nic nevidi. Teraz od 1.6. Som u novej doktorky urobi mi HP v dalsom cykle a dnes mi pozerala folikuly a v septembri idem na priechodnost vajecnikov ak sa dovtedy nepodari...
@sisullii Veľmi vám držím palce aby sa Vám zadarilo a nebola treba laparka priechodnosti vajcovodou.Aj ja moc dúfam,ešte jeden zázrak,lebo čas ide a aj starneme.Viem sú aj staršie,nuž u nás je to aj o vekom rozdiele u detí...predca nechcem aby bolo ako jedináčik pri väčšom vekom rozdiele aby sa chalani zahrali aj z najmladším členom rodiny,starší 19tého oslávi 8me a v apríli mladší 6te.
@ja197 ahoj😊 vidím že užívaš sóju, prosím poraď ako ju berieš 🙏🏼 Inak tie teploty ti skáču ako mne😏
@julianka007 och to čo🙈 nejako sa nás tu nazbieralo s tými divokými grafmi...
@olivia_0309 máme tu asi nejaký divoký mesiac... Ale zväčša sa z divokých grafov vykľuje tehotenstvo, tak možno to je dobré znamenie... 🙏😀
@olivia_0309 dal by boh zlatko ❤️🙏🍀...nech už z tejto grafovej džungle čo tu teraz pridávame a z tých horibilných kopcov je čo najviac tehuliek 🙏🙏🙏🙏
@olivia_0309 užívam ju tak ako to tam je zaznačené 😊 3-3-4-4-5 tabliet po 50mg od 3-7dc
Mám asi veľmi zvláštnu otázku, no nikde som sa o tom nič nedočítala 😣 cítite niektorá kovový zápach predtým ako idete dostať ms?
@lucya_n ja áno ale mám vysokú hladinu železa...inak viem že sa to stáva bežne keď sú ženy tehu🙂
@olivia_0309 Ja som amla málo železa pri oboch tehotenstvách som musela železo brať nechápem akoto že ty máš vysoké bežné v tehu býva nízke železo
@olivia_0309 ja som to mala vždy len keď išla ms.. ale aj tak mám strašne silné kŕče, podľa mňa sú ďaleko od normálu, pôjdem asi na pohotovosť. Pri najlepšom mi povedia že tam nemám čo robiť, pri najhoršom tam nepôjdem zbytočne.
@alison11 ale ja nie som tehu🙂 a nechápem to ani ja,ale je to už teraz tretí krát za život čo mám železo vyššie a mám ho nadbytok. Horná hranica je 40(neviem akej jednotky) a ja mám 62😉 Ako dieťa som mala ešte viac až tak že mi z toho do polky hlavy vypadali vlasy...Pred 10timi rokmi mi tiež pri krvných testoch zistili vysoké hodnoty. Aj som určite na to niečo uźívala ale si to nepamatám presne...asi žraločiu chrupavku 🤷🏻♀️Teraz mi gyn.vravela nech v čase MS si obdeň dávam železo a takto to dopadlo že mi to hodnoty dvihlo nad hranicu🙈 Všetkého veľa škodí...
@lucya_n ty si tehu však? No iné ako pohotovosť ti neporadím...a krvácaš azda? koľko dní MS mešká?
@olivia_0309 Teraz už chápem,nuž a ako sa dá znížiť železo či iba ak sa budeš vyhýbať červenému mäsu,špenátu,brokolice a žĺtku?To viem že všetkého veľa škodí je to tak.
@alison11 no to sa uz sa vyhabam,ale ja paradoxne mam strasne rada vsetko zelene-brokolicu,spenat,sparglu,lusky fazulove atd...strukoviny uplne najviac tym ze nejem maso,lebo nemozem🙈 Ale musim si dat pozistovat ci nemam nieco so vstrebavanim zeleza pretoze sa obavam tych nasledkov kedze to mavam dlhodobo od detstva,cize to asi bude potrebne riesit v prvom rade upravou stravy a neviem potom ako🤷🏻♀️

@sisullii tak šup šup skúšať nikdy nevieš a merias aj BT ???