Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik noo asi hej viete co ja sa priznam ze ked mi to oznamil tak od vtedy som nevnimala len revala od stastia a prekvapenia 😂😂
@kika123kika a to sa myslelo ze budem mat dvojky ja 😂😊😊😊 a trosku sa nam to obratilo ale krasne 😊 babuliatka dva
@veja28 tomu ver :D a to sme s priatelom stale srandovali ze no co mozno su dve a mame to za sebou hned na prvy sup 😂😂😂😂
@kika123kika waaaaau gratulujem 🥰 kolky týždeň si? To na prvej nevidel? Ja idem tiež v stredu alebo vo štvrtok 😂 hádam takéto prekvapenie nedostanem
@kika123kika Ak budú to isté pohlavie tak časom možno skúsite znovu ešte aby bolo aj druhé pohlavie.Ja som chcela prvé chlapca aj mám a pri druhom som dúfala,že azs bude chlapec a ponosí po prvom a aj som roky tvrdila dobre takto a presviedčala sa že dievča nechcem,nuž ako čas ide a vidím,že rodia v okolí aj 40tničky tak si nahováram,že skúsiť ešte jedno zvládneme sme mladší atď. nedá mi to neskúsiť a teraz čakáme či to vyšlo. :D.
@evi38 tobogany? Tie by som brala 🙂 drzim prsteky nech nedojde, ale ak dojde, som zvedava na tv graf. Dobre rozhodnutie 😀 a co by si mala pit? Alkohol? Vodu? 👻
Inak citim sa, sem tam podbrusko bolesti, a vo stvrtok, b piatok a ak v sobotu ma preháňalo, v nedelu to ustalo... a dnes poobede zase mi bublinkuje v bruchu 😀
@zuzik5891 podla mna LF bude ta ista... plus minus deň. Tá as nemeni.... som zvedava co mam tie cykly po ivf donesu.... hadam to najcenejsie. Ja som taky vecny optimista...
@martinade a @alison11 baby ja si neviem predstaviť žeby som spala 6hodin vkuse bez vstávania na wc alebo budenia sa na to,že nemožem spať...v apríli mi už zo stresov z merania BT tak šibalo,že som večer nevedela zaspať, lebo som mala nervy že budem spať málo a nedostatočne na ideálnu BT, potom som sa v noci budila že už mám merať BT,bála som sa pozrieť na mobil koľko je hodín a dokonca som mala ak také stavy že som rátala do neviem koľko aby som rýchlo zaspala aj napriek tomu,že som pozrebovala staršne moc cikať! Tak som v máji nemerala,konečne spala kľudne a vpohode. Tento mesiac som sa už vykašľala na to,že koľko musím spať minimálne a že presne na minútu merania a bla bla...riadne idem v noci dva krát na wc, o pol šiestej zatváram a otváram okno keď dojdu smetiari a meriam v rozmedzí +/- pol hodka a cez víkend aj viac. Nebudem sa predsa pre BT takto stresovať a obmedzovať🙈🤯🤪
@butterfly333 fuuu no tak dúfam že sa už dočkáš tých výsledkov a že vám pomožu sa posunúť ďalej👍🏼 daj potom vedieť ako tie testy dopadli
@kika123kika zo srdca blahoželám.. to je krásne prekvapenie. 😍 nech pekne rastiete a ste zdraví... 🙏💕
@zabka1987 dakujem a dnes som 9+0tt 🙂 podla.ms 🙂 a fakt neviem ci mi este potom nieco hovoril.pretoze som tusim nevnimala ked mi to oznamil :D a na prvom som bola 5+3tt a velmi zle bolo este vidno tak asi preto :D a drzim palce tak to uvidis ci bude dvojite prekvapko daj potom fotku 🙂
@alison11 ffuuuu tak tk nevkem ci sa budeme pokusat potom opat :D asj by som sa bala znovu takehoto prekvapka a tak vam velmi drzim palce qbg vam to vyslo ✊✊😍❤
@kika123kika viem si ten pocit predstavit mne krd povedal ze tam vydi 2 utvary 😂 nebolo vsetko jedno som tyzden chodila preboha dvojicky ale ako nevadilo by mi to... nakoniec bolo len jedno aj je len jedno uz som bola min. tyzden na sono a dalsie idem teraz vo stvrtok skontrolovat ci babo zije
@kika123kika tak to cca ako ja si bola, ja som dnes 10+2 no podľa utz menej o pár dní. Mala som ísť min týždeň no lekár mi to presunul na stredu alebo štvrtok 😊 tak už sa tiež neviem dočkať. Aj mne bolo na prvom dosť zle vidieť a brala som clostilbegyt takže šanca dosť vysoká preto mam aj obavu 😂
@veja28 boo tak teraz ja mozem chodit po dome ze no budu 2 a nozem si po jednom vlasy trhat 😂😂😂

@kika123kika nádherné gratulka no ja som zvedavá idem v stredu snáď bude všetko oki