Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika nemusis si vlasi trhat to zvladnes 😊 ja som si to nevedela predstavit skrz toho ze doma uz jednu mam a dost maznu cize pozornost venovana 2jickam by bolo pre nu nie bohvie co.. samozrejme keby sa to neskor potvrdilo ze su 2jky zmakli by sme... ale bolo len 1❤️ a to som bola aj min.tyzden v stredu na sono teraz stvrtok mam dalsie 😂 a o tyzden piatok poradna prva tak snad by to uz bolo ties vydno
@ikonica tak to veru ze ano 😂 ja som bola u dr 8dpo 😂😂 kedy na sone nemalo byt vydno nic a mala som tam dake 2 utvari ktore pri dalsom sone neboli vtedy bolo potvrdene aj srdiecko.. min. tyzden 8+2 tam bol len 1 plodik a srdiecko nic nebolo vydno tak som zvedava vo stvrtok idem k inemu dr. asi bude mat aj kus lepsie sono netusim tak uvidim ale myslim ze je len 1dno 😂😊 hlavne nak je zdrave ci 1 ci 2 u kazdej zienky 😊
@zabka1987 noo ved toto a my sme este s tym srandovali ze dobre skoro ukazal test 7dni pred ms 😂😂😂 ze budu dve a fakt :D
@veja28 v kolko bides na poradni? Uz urcite budes krasne vidiet a je ti tak krasny pocit boze neviem ho opisat taka som stastna 🙂 dve srdiecka som videla to je krasne proste 🙂 ❤😍😍😍
@olivia_0309 No pokiaľ Ti bt neskáče tak je ok aj z rozmedzím +/- pol hodka.Ja aj cez víkend mám budík nastavený na trištvrte na 6.
Ja dnes takto.
@zabka1987 Keď sú jedno váječné tak sú jedno pohlavie,pri dvoj váječných môžu byť dve pohlavia nemusia len sú detičky rôzne pri jedno vaječných sú identické dvojčatá.
@kika123kika Ďakujem 🙂 Uvidíte časom hlavné je aby ste boli zdraví všetci 🙂
@olivia_0309 🙂 teda takto sa stresovat pre bt 🙂 hlavne ze si zvoľnila tempo a ta teplota v rozmedzi 20-30 min nebude velmi odlisna.... minuly tyzdeň som bola na sluzobke, Putin v prahe v care, spala po hoteloch, v jednu noc dokonca len 2-3 hodky a ked mi treba na zachod 40 min pres meranie tak pojdem a lahnem spät do postele 🙂 tych par minut je ok. Hlavne ze pred meranie nie je ziadna cinnost. Behanie po byte, aerobic 😀
@alison11 ved jasne to je nahlavnejsie 🙂 ja sa nebojim takto ale porod cisarsky ked ja som chcela normalne fuuu som velmi zvedava 🙂 no to je este daleko hlavne je aby som uz v 6tom mesiaci zacala kupovat vecicky 😂😂😂😂 lebo inak zbankrotujeme :FlD este ze som pn no mechty robim 😂😂😂
@martinade to vieš tak že v strede krčku máš takú priehlbinku že ti vojde špička prstu. Vtedy je otvorený. A keď cítiš že ti tam Špička nevojde tak je uzavretý. A mäkkosť posúdis podľa toho či je ako pera. Ak je ako špička nosa tak je tvrdý a to trhu nebude. Dúfam že som pomohla 🙂
@megica33
uhniezdenie urcite nie.Ja tiez mavam na 4,alebo piaty den takyto pokles .Po ovulke sa zvysuje progesterom,ale netusim preco ten zvycajne stvrty den padne.Vetsina grafov to ma.A ta teplota pod pazuchou v tychto horucavach o nicom nevypoveda.
@zuzik5891 nie, krčok má byť mäkký následkom prekrvenia a uazavretý. Poloha krčku je individuálna v začiatkoch tehotenstva niekto má vyššie niekto nižšie. Skôr treba sledovať jeho mäkkosť a mal by sa tvoriť okolo krčku bielo - žltý výtok ktorý krčok o ochraňuje. Vtedy je to tehotenstvo 🙂

@kika123kika no na orcej kontrole bolo ešte ledva vidieť, nič také ale nespomenul no mam strach 😂 a aj tebe skoro testy ukázali ako mne, to je tiež vtedy hcg vysoké keď sú dve