icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
1. júl 2019

@kika123kika nádherné gratulka no ja som zvedavá idem v stredu snáď bude všetko oki

kika123kika
1. júl 2019

@daniela123321 tak to teda je a dakujem 🙂

kika123kika
1. júl 2019

@kakatulik noo asi hej viete co ja sa priznam ze ked mi to oznamil tak od vtedy som nevnimala len revala od stastia a prekvapenia 😂😂

kika123kika
1. júl 2019

@ereska urcite bude a drzim palce ✊✊😍

ereska
1. júl 2019

@kika123kika dikicko

veja28
1. júl 2019

@kika123kika a to sa myslelo ze budem mat dvojky ja 😂😊😊😊 a trosku sa nam to obratilo ale krasne 😊 babuliatka dva

kika123kika
1. júl 2019

@veja28 tomu ver :D a to sme s priatelom stale srandovali ze no co mozno su dve a mame to za sebou hned na prvy sup 😂😂😂😂

evi38
1. júl 2019

@kika123kika nádherné, gratulujem 🙂

kika123kika
1. júl 2019

@evi38 dakujem 🙂

veja28
1. júl 2019

@kika123kika a zrazu tam 2 su 😊😊😊 joj ale je to krasne prekvapenie

zabka1987
1. júl 2019

@kika123kika waaaaau gratulujem 🥰 kolky týždeň si? To na prvej nevidel? Ja idem tiež v stredu alebo vo štvrtok 😂 hádam takéto prekvapenie nedostanem

alison11
1. júl 2019

@kika123kika Ak budú to isté pohlavie tak časom možno skúsite znovu ešte aby bolo aj druhé pohlavie.Ja som chcela prvé chlapca aj mám a pri druhom som dúfala,že azs bude chlapec a ponosí po prvom a aj som roky tvrdila dobre takto a presviedčala sa že dievča nechcem,nuž ako čas ide a vidím,že rodia v okolí aj 40tničky tak si nahováram,že skúsiť ešte jedno zvládneme sme mladší atď. nedá mi to neskúsiť a teraz čakáme či to vyšlo. :D.

martinade
1. júl 2019

@evi38 tobogany? Tie by som brala 🙂 drzim prsteky nech nedojde, ale ak dojde, som zvedava na tv graf. Dobre rozhodnutie 😀 a co by si mala pit? Alkohol? Vodu? 👻
Inak citim sa, sem tam podbrusko bolesti, a vo stvrtok, b piatok a ak v sobotu ma preháňalo, v nedelu to ustalo... a dnes poobede zase mi bublinkuje v bruchu 😀
@zuzik5891 podla mna LF bude ta ista... plus minus deň. Tá as nemeni.... som zvedava co mam tie cykly po ivf donesu.... hadam to najcenejsie. Ja som taky vecny optimista...

martinade
1. júl 2019

@alison11 no minimalne by malo by 6 hodin, ale niekedy sa neda. Kto vie aka by bola teplota, ak by som 6-7 hod spala...

olivia_0309
1. júl 2019

@martinade a @alison11 baby ja si neviem predstaviť žeby som spala 6hodin vkuse bez vstávania na wc alebo budenia sa na to,že nemožem spať...v apríli mi už zo stresov z merania BT tak šibalo,že som večer nevedela zaspať, lebo som mala nervy že budem spať málo a nedostatočne na ideálnu BT, potom som sa v noci budila že už mám merať BT,bála som sa pozrieť na mobil koľko je hodín a dokonca som mala ak také stavy že som rátala do neviem koľko aby som rýchlo zaspala aj napriek tomu,že som pozrebovala staršne moc cikať! Tak som v máji nemerala,konečne spala kľudne a vpohode. Tento mesiac som sa už vykašľala na to,že koľko musím spať minimálne a že presne na minútu merania a bla bla...riadne idem v noci dva krát na wc, o pol šiestej zatváram a otváram okno keď dojdu smetiari a meriam v rozmedzí +/- pol hodka a cez víkend aj viac. Nebudem sa predsa pre BT takto stresovať a obmedzovať🙈🤯🤪

taily30
1. júl 2019

@kika123kika jeej, to je uzasne, srdecne gratulujem!

olivia_0309
1. júl 2019

@butterfly333 fuuu no tak dúfam že sa už dočkáš tých výsledkov a že vám pomožu sa posunúť ďalej👍🏼 daj potom vedieť ako tie testy dopadli

julianka007
1. júl 2019

@kika123kika zo srdca blahoželám.. to je krásne prekvapenie. 😍 nech pekne rastiete a ste zdraví... 🙏💕

zabka1987
1. júl 2019

@alison11 podľa foto to vyzerá na jedno vaječné dvojčatá tak isto bude jedno pohlavie, či sa mýlim?

kakatulik
1. júl 2019

@zabka1987 áno,tiež si myslím,že jednovaječné bývajú rovnaké pohlavie.

kika123kika
1. júl 2019

@veja28 to je strasne som stastna 😍😍😍❤

kika123kika
1. júl 2019

@zabka1987 dakujem a dnes som 9+0tt 🙂 podla.ms 🙂 a fakt neviem ci mi este potom nieco hovoril.pretoze som tusim nevnimala ked mi to oznamil :D a na prvom som bola 5+3tt a velmi zle bolo este vidno tak asi preto :D a drzim palce tak to uvidis ci bude dvojite prekvapko daj potom fotku 🙂

kika123kika
1. júl 2019

@alison11 ffuuuu tak tk nevkem ci sa budeme pokusat potom opat :D asj by som sa bala znovu takehoto prekvapka a tak vam velmi drzim palce qbg vam to vyslo ✊✊😍❤

zuzik5891
1. júl 2019

@martinade veď toto...nech to nevydarené IVF-ko spraví aspoň niečo dobré a nech to telo prepchaté hormónmi príjmu bublinky ľahšie...🙏🍀❤️

kika123kika
1. júl 2019

@taily30 dakujem 🙂

kika123kika
1. júl 2019

@julianka007 dakujem velmi pekne ❤

veja28
1. júl 2019

@kika123kika viem si ten pocit predstavit mne krd povedal ze tam vydi 2 utvary 😂 nebolo vsetko jedno som tyzden chodila preboha dvojicky ale ako nevadilo by mi to... nakoniec bolo len jedno aj je len jedno uz som bola min. tyzden na sono a dalsie idem teraz vo stvrtok skontrolovat ci babo zije

zabka1987
1. júl 2019

@kika123kika tak to cca ako ja si bola, ja som dnes 10+2 no podľa utz menej o pár dní. Mala som ísť min týždeň no lekár mi to presunul na stredu alebo štvrtok 😊 tak už sa tiež neviem dočkať. Aj mne bolo na prvom dosť zle vidieť a brala som clostilbegyt takže šanca dosť vysoká preto mam aj obavu 😂

kika123kika
1. júl 2019

@veja28 boo tak teraz ja mozem chodit po dome ze no budu 2 a nozem si po jednom vlasy trhat 😂😂😂

kika123kika
1. júl 2019

@zabka1987 aha aj u vas boli dvojicky?? 🙂