icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
3. júl 2019

@ereska gratulujem, drzim pršteky a isto to uz dotiahnete do uspešného konca 🙂

mariska1989
3. júl 2019

@ereska pokiaľ to je sonom tak to prestane .No pokiaľ je to niečo iné tak určite by som letela fakt potom do tej nemocnice držím palce ✊ až je to kvôli sonu a až je všetko OK❤

veja28
3. júl 2019

@kika123kika neviem ci pocasim som si zmerala tlak a 149/91 tak len lezim pijem lezim a oddychujem k malej som volala starku nak nemusim kolo nej dnes behat..

alison11
3. júl 2019

@kika123kika Už od 2500g pustia domov a neboj budú 🙂 vporiadku a dosť veľké suseda mala ak sa dobre pamätám jedno 2700g a druhé 2300g aj pár dg tak musela trošku dlhšie ostať z jedným z nich na druhej izbe a tak chodila navštevovať druhé čo bolo na novorodeneckom V NZ. A to rodila v 37tt.
Tak žienky dnes som bola na preventívke a všetko ok aj ovulka bola a pítala som sa na štítnu on berie len počas gravidity aj to len dve hodnoty sa robia a Hp medzi 2-5dc čo by mi aj vyšlo nabudúci piatok len mám smolu od pondelka má dovolenku 2týždne ☹.A zas počas tehu sa nerobí HP.Obvodná má dovču od zajtra 2týždne takže tam na krv iba ak potom.Len som si kartu vypítala a nakoniec som zistila že ku gastroenterológovi potrebujem už aj odporučenie lebo som prešvihla pol rok a aj u kožnej :-/.Tak po 2týždňoch už len.
@megica33 Bt sa meria v pošve alebo pod jazykom.A na testovanie je naj 10dpo už by mala byť druhá čiarka,ale z tej teploty môžeš byť aj chorá keď máš toľko podpazuchou a aj unavená a prsia môžu byť aj ako pms pred ms napätá nemusí byť z tehotenstva.

alison11
3. júl 2019

@veja28 To môže ybť dusnom a páľavou :-/ tak príjemný odych a super že starká je pohotová ja som dnes k mojim ju volala po očkovaní aby som gyn. stihla pred dovolenkou u nás robí len stredy a piatky v meste je ostatné dni. tak už tento týždeň nerobí a od pondelka má dovolenku.

ereska
3. júl 2019

@mariska1989
@martinade
@ikonica baby ďakujem vám veľmi moc

megica33
3. júl 2019

@alison11 aspoň niekto odpovie 😂 ďakujem viem kde sa meria BT a tam som aj merala a graf sa mi drží pekne hore. Chorá nie som určite 🙂 pod pazuchou som mala vždy teplotu keď som bola tehotná aj prvý aj druhý krát ale nie tak skoro preto som sa pýtala či má niekto skúsenosti že sa to takto skoro prejaví. Každopádne test ukáže 🙂

miirkka1
3. júl 2019

Baby prebehla ovulacia? 25.6.som mala vytok a strasne vela

kika123kika
3. júl 2019

@veja28 hej hej dobre si spravila teraz treba vela odpocivat 🙂

lili225
3. júl 2019

@miirkka1 ahoj... Podla grafu to vyzera, ze prebehla 😉

veja28
3. júl 2019

@alison11 to mam len stastie ze je akurat doma a nie v praci kedze robi v zahranici.. ale ona vzdy mala je jedina vnucka zatial tak je obletovama 😂.. moze byt aj s tohto pocasia krasneho :/

megica33
3. júl 2019

@miirkka1 aj podľa mna prebehla 🙂

alison11
3. júl 2019

@megica33 Ja pod pazuchou nemeriavam bt tak z tým skúsenosť nemám a koľký dc si?
@miirkka1 Určite prebehla aj podľa grafu na toho 26tého.
@veja28 Tak to verím,mojej svokre sa v sobotu prvá vnučka narodila po 4 vnukoch tak je znej namäkko je drobnučká pred hodinkou som bola pozrieť boli u nej 3100g a 48cm drobulinká ako bábika.

veja28
3. júl 2019

@alison11 moja mala 2650g a 47cm ties drobec ked sa narodila takze si to viem predstavit ake drobatko 😊 kazdy taky maly uzlik je ale rozkosny... 😊

megica33
3. júl 2019

@alison11 to si nemeria BT pod pazuchou 😁 to len som si zmerala lebo mi bolo tak divne hlava sa mi krútila tak som zmerala pod pazuchou. BT meriam normálne v pošve 🙂 som 27DC dnes

alison11
3. júl 2019

@megica33 Tak to by ráno malo z testu ukázať // ak si tehotná držím palce.

alison11
3. júl 2019

@veja28 Veru tak mojimali až 3500g a 49cm a druhý 3650g a 50cm švagriná vraj mala len 1900g a 47cm svokra spomínáva.

megica33
3. júl 2019

@alison11 ale cyklus mám 33 snov takze si ešte počkám 🙂 budem testovať až keď budú meškať. V každom prípade ďakujem 🙂

alison11
3. júl 2019

@megica33 Tak ešte 6dní do ms tak ešte vydrž pár dní už aj zo 3 dní pred ms by ukázali //.

miirkka1
3. júl 2019

@alison11 prosim ta a ovulacia neprebehla 25?

ereska
4. júl 2019

@miirkka1 áno podľa grafu 25.6.

alison11
4. júl 2019

@miirkka1 Je to možné ja na 100% neviem povedať.
Ja dnes. Dnešný test,ktorému neverím,takže uvidím zajtra zo spoľahlivejším od lauritky.

alison11
4. júl 2019

po uschnutí

martinade
4. júl 2019

Dnesny teplota... dnes v noci mi bola ohromna zima

martinade
4. júl 2019

@evi38 zuzik5891 ako ste na tom dnes vy?

alison11
4. júl 2019

@martinade Máš tento graf zvláštny ale držíš sa hore.Držím palce aby bol úspešný.

martinade
4. júl 2019

@alison11 pekne ti vidno čiarku, držim pršteky.
Zajtra testujem, ale moc tomu sancu nedavam, lebo vcera bol negativny test...

veja28
4. júl 2019

@alison11 parada drzim palceky aby ciarka silnela.. je ju tam pekne vydno

miirkka1
4. júl 2019

@alison11 jeej ved ak to je tehotensky test,to je pozitivny.Ciarka je ruzova.Prosim ta kde si merias teplotu?Ja podla mojej teploty to na tehotenstvo zase nevyzera...ja uz tomu nechapem

alison11
4. júl 2019

@martinade
@veja28
@miirkka1 Ďakujem dievčatá viem že ju vidieť,len neverím,keďže táto značka aj min. cyklus ukázal takto deň pred ms tak uverím keď aj testy od lauritky budú silnieť na včerajšej z jej testou bol len náznak druhej čiarky. Ja si meriam v pošve ale včera som začala rpe istotu brať Duphaston aby som nič nezanedbala a gyn. mi včera dal aj 3 krabičky tých liekov keďže ide na dovolenku.Tak dnešnú bt a nasledujúcu môže ovplývať Duphaston.