Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309
@megica33
@ereska
@megica33
@kika123kika
@zuzik5891
@miirkka1 Žienky pri grafu mám ten lístok značku na 14dc čiže som mala ovulku na 15dc toho 27.6. mi graf ukazuje čo je deň potom na 16dc podľa testu by mala byť toho 26. keďže test bol pozitívny na 25.6. podľa ovulky ms nemá prísť 9.7. podľa grafu to tak vychádza na 11.7. mávam luteálku 14dní dnes by to malo byť 7-8dpo neviem ani sama. uvidím nasledujúce dni ako budú One stepky ukazovať a silnieť tento test je viďte na fotke druhá foto je z minulého cyklu pred ms preto nechcem veriť ešte tomuto dnešnému testu. je posledný z tejto značky.
@alison11 určite je to tam😍 tak až len silnie test 🙏 a hlavne do úspešného konca❤🍼
@mariska1989 Ďakujem,tiež veľmi dúfam,že budú silnieť aj tie druhé testy a žiadna ms nedorazí.
@lucka2303krásny grafík držím palce aby bol víťazný 🙂
@miirkka1 Ja som robila 10tkové tie skôr zachytia.
@zuzik5891 Graf je fajn a prajem skoré uzdravenie čo sa týka virózy a potom // na testoch.
@lucya_n gratulujem 🙂
@beatinka ovariálnu zásobu - koľko máš ešte vajíčok 🙂
@ereska gratulujem 🙂...myslím, že to bolo zo sona 🙂
@miirkka1 ovulácia vyznačená správne 🙂
@alison11 gratulujem, krásna čiarka 🙂
@martinade Maťka krásne ustálené teploty 🙂...nejaké pocity? U mňa zdravotne lepšie, ms sa rozbieha
@lucka2303 zajtra môžeš skúsiť test 🙂
@lucka2303 Moc držím palce aby si mala cez víkend //.
@butterfly333 Ďakujem žienky 🙂
@zabka1987 Úžasné ale to ubehlo že už 11tt 🙂 Držím moc palúchy aby všetko bolo ok. A už máš triple testy za sebou či len teraz ich robil?

@miirkka1 A grafy nikto nemá identické môj vlaňajší bol úplne iný ako tento.