Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mariska1989 ak si si istá že tehotná nie si, klesnúť ti môže zajtra, pozajtra, kedykoľvek. Zbytočne to nesil, príde keď bude mať prísť, telo sa zariadi samé.
@lucya_n práveže som brala duphaston. A bohužiaľ nemám každý deň manžela doma takže ak sa posunie ms tak je jasné že sa posunú aj plodné dni manžel mal byť počas plodných dní práveže doma preto by som chcela nejako telu pomôcť aspoň až zajtra dofrčí ms
@monika20111990 ja mam dnes prvy den meskania, na teste mam slabu ciarku a tiez som mala dnes ovulacny hlien bielkovy..neviem co to znamena
@lucka2303 ja som po potrate 21.6.sme potratili v 5tt počula som že potom je moja maternica ako pohnojena pôda po potrate ale neviem zatiaľ mi je divna teplota na to ze o dva dni má prísť mrcha a ten hlien ale bojim sa si aj urobiť test radšej počkám pobolieva ma aj podbrusko aj pod rebrom ako pred mrchou ako pred ovulkou to by bol zázrak ak by sa to podarilo hneď na druhý cyklus vlastne ani mesiac nie po potrate
@monika20111990 ja som mala tiez zamlcany potrat minuly rok v decembri a od januara sa snazime,tak dufam ze nam to konecne vyslo. Silno drzim palceky aby to vyslo aj vam
@monika20111990 a v teplotach sa velmi nevyznám este,je to prvy mesiac co som zacala merat,tiez som mala dnes 36.70
@megica33 Neboj klesnú môže aj zhurta v to ráno a príde ms.
Ja dnes takto,včera boli negatívne len pozitívne som lepila,a dnešný zatiaľ najsilnejší som fakt zvedavá že či ms dorazí alebo budú aj mama testy ke´d dorazia pozitívne.Graf čudný...Ale nato som zvyknutá z duphastonu to vždy vyzerá všeliak.
baby, este otazocka...ked som bola prvykrat tehotna a mala som zamlcany potrat chodila som kazdy den cvicit do fitka, na fitness classes ako boxfit, body combat, nemyslim si, ze to bola pricina potratu, ale clovek nikdy nevie...Teraz tam este stale chodim, myslite, ze by som to mala zrusit??
@kakatulik
@kika123kika
@zabka1987 Ďakujem žienky aj ja moc dúfam,že všetko bude oksnažím sa odychovať a myslieť pozitívne.Len nechápem že včera prečo boli negatívne testy z ranného a predvčerom bola druhá čiarka a dnes je zatiaľ najsilnejšia.Je mi to záhada.Dnes poštárka nemá nič bola som na pošte.Tak dúfam,že zajtra dorazia už mama testy.A stredu cestujem z deťmi do Lučenca,tak poštárku neviem či stihnem.
@bubu4125 Ďakujem a u teba môže byť na 9dpo aj ip.držím palce aby zajtra stúpla bt.
@alison11 krásny testík 🙂 gratulujem 🙂
@lucka2303 pekne si poskočila, super 🙂...gratulujem 🙂
@mariska1989 podľa mňa v grafe nemáš správne vyznačenú ovuláciu
@martinade ako pokračuješ?

@megica33 neviem myslím že do do 12 dpo či ako neviem baby čo myslíte do kedy môže nastať uhniezdenie