icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
8. júl 2019

@evi38 Ďakujem,som veľmi zvedavá či sa udrží,bola by som veľmi šťastná keby sme sa dočkali marcovčiatka.

bubu4125
8. júl 2019

@alison11 ale dnes som 11DPO, aspon podla grafu. Ms bolesti uz zacinaju a dnes su uz celkom paradne. A kedze snaha v case ovu nebola, tak ja tento mesiac cakam len ms.

lucia37
8. júl 2019

Ahojte baby, prosím vás poraďte mi. Neviem, čo si mám myslieť o teplote. Cykly mávam 28 dňové. Apka mi najprv 2x vyznačila ovu, potom mi ju zrušila. Robila som ovu testy, jeden som mala pozitívny. Kontrolovala som aj krčok a mám ho taký ako som ešte nemala. Je akoby dozadu otočený a tvrdý. Nikdy nebol dozadu otočený, vždy bol rovný. Okolo neho mám taký biely, lepkavý výtok. Čo si myslíte, bola už ovu? Či tento cyklus je anovulačný? Môžem byť bez ovu aj keď som mala pozitívny ovu test?

shellynda
8. júl 2019

@alison11 držím palce😇

shellynda
8. júl 2019

Mne dnes takto pekne konečne vyskočila, tak len aby sa už aj udržala

evi38
8. júl 2019

@lucia37 ahoj ovu by som dala na 18 DC, ale vzhľadom k tomu, že ti dnes tak klesla teplota radšej by som ešte poistila 🙂...potom si už testy neskúšala?
@shellynda vyzerá, že ovu včera, tak držím palce 🙂

mariska1989
8. júl 2019

@evi38 práveže ju mám dobré označenú robila som si ovu testy.... a začala som brať od 16 dc duphaston.... No zatiaľ ešte tá mrcha nedošla😡

alison11
8. júl 2019

@bubu4125 Tak to je iné ekď ste sa nesnažili hoc zadariť sa môže aj zo sexíku pred ovu alebo po nej.
@shellynda Držím palce.

alison11
8. júl 2019

@mariska1989 Neboj dôjde ms len sa nestresuj lebo aj stres vplýva na hormóny a môže brzdiť ms.Daj si nejaký čajík a odychuj čítaj si niečo alebo proste len nemysli na ms.A príde uvidíš,len sa uvolni.

alison11
8. júl 2019

@shellynda Ďakujem aj ja tebe 🙂

shellynda
8. júl 2019

@evi38 ďakujem a moc dúfam, že tento raz to už dopadne dobre 😊

shellynda
8. júl 2019

@alison11 ďakujem 😊

mariska1989
8. júl 2019

@alison11 skôr ma to už štve . Akurát mám o1 dieťa viacej strážim kamarátke tak sa nenudím

alison11
8. júl 2019

@mariska1989 Jej tak si to uži z deťmi aj čas rýchlejšie ubehne ja si idem zdriemnúť odychovať z vyloženými nohami,Na rátno som okopávala fazuľku a zasadila ešte hrach do jesene stihne ešte dozrieť na 3x už sme 2x obrali už.

bubu4125
8. júl 2019

@alison11 nesnazili, lebo som myslela, ze ked do 12dna nestupla bt, tak uz nic. A ona si pride na 15dc. Tak mozno o mesiac, muzik uz papa zinok a selen a taktiez cestuje maca postou. Tak snad aspon volaco pomozu

mariska1989
8. júl 2019

@alison11 u vás je to paráda teplúčko však viem keď chodíme do Kleňan... tiež chcem zasadiť ešte hrášok .. momentálne hrajú hru na Xboxe ale ešte ich tam nechám 10 min a pôjdem s nimi von kým budú obedovať

evi38
8. júl 2019

@mariska1989 prečo od 16 DC? Kedy si mala pozitívny ovu test?

mariska1989
8. júl 2019

@evi38 dr. kázala tak na úpravu .24.6. bolo 16dc a ovu test pozitívny bol 16,17,18 dc a 19 už bol test slabší baby písali že mám označiť posledný deň pozitívneho testu

evi38
8. júl 2019

@mariska1989 tak ak si mala 18 DC pozitívny test, tak ovu prebehla 19 DC, lebo máš rovnakú teplotu ako deň pred tým, duphaston si si nasadila ešte pred ovu a už si ho vysadila?

mariska1989
8. júl 2019

@evi38 už som ho vysadila čo bolo 25dc teda 3.7. Takže ms mala dôjsť už cca včera

alison11
8. júl 2019

@bubu4125 Držím palce aby sa zadarilo.
@mariska1989 U nás je ža príliž min. týždeň bolo 35stupňov a zničila sa nám marhuľa pred úrodou ☹ veľké sucho tu máme aj vánok je teplý hoc teraz ej vonku len 22,8 ale pred včerom bola riadna páľava včera k večeru prišlo ochladenie ale dážď len pár kvapiek čo padlo v sobotu.

lucia37
8. júl 2019

@evi38 ďakujem za odpoveď. Test som robila aj na druhý deň po pozitívnom, ale už bol negatívny.

mariska1989
8. júl 2019

@alison11 u nás sa tiež ochladilo my sa chystáme dole začiatkom mesiaca tak som zvedavá na našom marhuľu

megica33
8. júl 2019

@ereska ešte včera dorazila MS takze nič z toho :-/

ereska
8. júl 2019

@megica33 to mi je ľúto

megica33
8. júl 2019

@ereska nevadí všetko je tak ako má byt 🙂 Raz to vyjde verím v to 🙂

megica33
8. júl 2019

@alison11 gratulujem tá čiarka vyzerá super 😍

alison11
8. júl 2019

@mariska1989 🙂 Tak super výlet vám prajem 🙂
@megica33 Ďakujem,moc dúfam,že sa udrží a že je zdravučké.

kakatulik
8. júl 2019

@alison11 inak , mňa by hrozne zaujímalo, že čo má tvoj gynekológ proti tvojim vajecnikom?🤣 Veď tebe sa darí otehu pomerne rýchlo. Či?

alison11
8. júl 2019

@kakatulik Ja som mala pco roky rokúce raz za rok min. mám cysty na vaječníkoch a to ma liečil predošlý nech mu je zem ľahká tento nemám nič z mojimi vaječníkmi. Keďže ja viem že mi Thiamín pomáha na cysty tak to už neriešim.Na preventívke som mala ok. Mne prvý gyn. dal clostylbegyt ktorý som brala aj pol roka a hrozne mi narástli vaječníky druhý mi chcel znich zrezávať či ich zmenšiť riadne som si ich vedela nahmatať cez brucho boli hrozne boľavé takmer 4roky trvalo kým som sa dala do poriadku natoľko z Duphastonom čo mi druhý nasadil a medzi synmi mi hneď na začiatku odišli 3 v 5-6tt a Inofolic mi pomohol na kvalite vajíčok a tak sa druhý podaril,ale ako som vlani rpestupovala lebo druhý gyn mal roky rakovinu pľúc a vyzeral strašne vlani v apríli tak mi napísal do karty že som u neho vedená do konca apríla,tento tretí gyn. mi nemohol nasadiť duphaston len pozrieť drobčeka v 7tt bolo ok aj srdiečko bolo nato som začala špiniť o 2 týždne a už mi nedalo a keď som šla na kontrolu už srdiečko nebolo 😞 odumrelo tak som musela na kyret v 10tt.z histológie vyšlo že z placentov niečo nebolo ok. U mňa odkedy mám vaječníky ok ja mávam nepravidelnú ms od 11rokov a kvôli tomu ma prvý napchával od 17tich na maminú žiadosť Hak 4roky 😞 po svadbe som vysadila a tak nasadil ten clostilbegyt čo tu čítam že max. 3mes. mne dával pol roka 😞.A ms mávam už miesto 62dc po Hak na 48dc som mala a po pôrodoch som mala max. 35dc a od vlaňajšieho kyretu max. 38dc.Nikdy nemám rovnako dlhú ms.Tak odkedy nemám pco tak sa aj darí ale neostanú 😞.Muž mal v 2010tom len 40% životaschopných spermií a tak bral ACE+zinok potom sa prvý podaril,pred druhým bral len E vitamín. Teraz bral pár dní E vitamín.Tak uvidím,že čo bude.A rokmi sa plodnosť znižuje.