Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte dievcata . Tak zas sa po case ozyvam. Vysledky plucneho niesu take zle ako sa zdalo a plucny mi dal zelenu ist do narkozy. Zajtra ma este caka MRI srdca a 29
laparoskopia...som zvedava ako vyzeraju moje vajickovody..dufam ze to vsetko dobre dopadne,
ale lekar ma hned upozornil ze uz by som mala rozmyslat nad umelym...
@zuzik5891 ahoj Zuzi ako sa dari? Ako pokracujes?
@alison11 tisko gratulujem 😍👏
@evita2176 ahoj moja...no mám od februára prvú ovuláciu za sebou...dnes sa už objavila krvička takže zajtra rátam s tým že bude 1DC...dnes sme boli na reprodukčnej imunológii a 29.7. budeme mať výsledky ...toto je posledné vyšetrenie ktoré nám chýbalo...môj berie armádu vitamínov... skúšať budeme aj ďalší cyklus a každopádne v septembri pôjde priateľ na kontrolný spermiogram. ..to je super že to nieje také zlé...a uvidíš...aj vajíčkovody budú ok 🙏❤️🍀
@monika20111990 v pohode aj ja som ju brala teraz mám femibion pre 1 trimester ale občas si ešte dám aj túto nech to doberiem mám tam pár tabletiek
Kyselina listová k otehu nepomôže. Je prevenciou vrodených nervových porúch u pocateho dieťatka.
@monika20111990 mne skôr bylinkarka ale ako píše @kakatulik je na nervové poruchy .... Tak je dôležité ju brat
@evita2176 no ja mám tak striedavo oblačno... občas slniečko 😁...ale po každom neúspechu sa nejako pozbieram...teraz nevyšiel cyklus ale aj sa mi uľavilo...aspoň som dnes s čistým svedomím mohla ísť na tú reprodukčnú imunológiu...no na ďalší cyklus sa pripravím ešte svedomitejšie...len by dom bola vďačná keby ovu prišla ako kedysi...okolo 14dc...teraz to bolo až na 21dc...dnes som 34 DC a to ja nemávam...bez akýchkoľvek hormónov taký dlhý cyklus

@evi38 2dc som. Kedy mas ovu? Teraz niekedy, ze?