icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
8. júl 2019

@evi38 2dc som. Kedy mas ovu? Teraz niekedy, ze?

evi38
8. júl 2019

@martinade ja som 5 DC, no ak ju budem mať ako posledný cyklus na 8 DC, tak áno už aj bude :D...ale je mi to ľúto u teba mala si krásny graf, ako si s ním pokračovala, už ti teplota len klesala?

kakatulik
8. júl 2019

@alison11 nooo to je teda story😀

miirkka1
8. júl 2019

@alison11 drzim palce,vyzera to super...testy su 10tkove?

alison11
8. júl 2019

@kakatulik Veru na dlho 🙂 Ale stále Verím na zázraky ako aj týchto dvoch synov čo mám sú to moje zázraky 🙂
@miirkka1 Áno 10tkové ms by nemala dôjsť zajtra max. vo štvrtok.Ale zrejme to podľa grafu vyzerá na štvrtok.

martinade
8. júl 2019

@evi38 predvcerom mi klesla presne pod 37, 36,9x a vcera rano 36, 7x .
Pekny bol, ale co z toho ... uf no nic ideme bojovat dalej

alison11
8. júl 2019

@lucia37 Môže byť anovulačný a ovu testy aj pri cystičkách na vaječníkoch ukážu pozitívne aj bt máš ešte dosť nízke.Po ovulke by si bola vyššie.

alison11
8. júl 2019

@martinade To mi je fakt ľúto ☹ Držím palce do tohto nového cyklu aby sa vám zadarilo.

martinade
8. júl 2019

@alison11 dakujem

evi38
8. júl 2019

@martinade mrzí ma to, tento mesiac IVF? Aký máte postup, kedy idete?

kakatulik
8. júl 2019

@martinade o je...😪
Ako pokračujú prípravy na svadbu? Šaty už máš?

martinade
8. júl 2019

@evi38 no dnes zacinam s injekciami, mam ich uz 3 tyzdne v chladnicke. Doriti s tym vsetkym
@kakatulik teraz je to celkom stres, ubytovaci plan, menu, zasadaci poriadok, sk, fr zvyky, nejaky program k tomu.... us any bol den svadby a hadam si ho uzijem🙂
Saty mam 🙂 nastastie o starost menej

kakatulik
8. júl 2019

@martinade tvoj muž je francuz? Ja že Nemec....
Ja so si to neužila všetko tak ako som chcela....furt som mala milión veci v hlave....

lucia37
8. júl 2019

@alison11 ďakujem

alison11
8. júl 2019

@martinade Moc držím palce aby si mala deň D ten najkrajší aby si si vašu svadbu žila a mala krásne spomienky na ňu a po nej aby si mala viac elánu do ivf a dopadlo to už úspešne 🙂.👍🙏

evita2176
8. júl 2019

Ahojte dievcata . Tak zas sa po case ozyvam. Vysledky plucneho niesu take zle ako sa zdalo a plucny mi dal zelenu ist do narkozy. Zajtra ma este caka MRI srdca a 29
laparoskopia...som zvedava ako vyzeraju moje vajickovody..dufam ze to vsetko dobre dopadne,
ale lekar ma hned upozornil ze uz by som mala rozmyslat nad umelym...
@zuzik5891 ahoj Zuzi ako sa dari? Ako pokracujes?
@alison11 tisko gratulujem 😍👏

monika20111990
8. júl 2019

Viem že to sem nepatrí len Vás chcem poprosiť máte skúsenosti s touto kyselinou listovou.

zuzik5891
8. júl 2019

@evita2176 ahoj moja...no mám od februára prvú ovuláciu za sebou...dnes sa už objavila krvička takže zajtra rátam s tým že bude 1DC...dnes sme boli na reprodukčnej imunológii a 29.7. budeme mať výsledky ...toto je posledné vyšetrenie ktoré nám chýbalo...môj berie armádu vitamínov... skúšať budeme aj ďalší cyklus a každopádne v septembri pôjde priateľ na kontrolný spermiogram. ..to je super že to nieje také zlé...a uvidíš...aj vajíčkovody budú ok 🙏❤️🍀

evita2176
8. júl 2019

@zuzik5891 jeej super tak dufam ze 29 bude pre nas obe šťastnym dnom ;) a super ze ovu dosla a ide sa do dalsieho cyklu 🙂 a kto vie mozno sa nam nakoniec podari aj bez ivf ;)

ereska
8. júl 2019

@monika20111990 v pohode aj ja som ju brala teraz mám femibion pre 1 trimester ale občas si ešte dám aj túto nech to doberiem mám tam pár tabletiek

ereska
8. júl 2019

@evita2176 ahoj super držím päste na laparku 🙂

zuzik5891
8. júl 2019

@evita2176 no to že by nám to vyšlo aj bez IVF by bolo tou najkrajšou odmenou🙏🍀

monika20111990
8. júl 2019

@ereska pomohla ti k otehotneniu?

zabka1987
8. júl 2019

@monika20111990 ahoj ja ju beriem a otehu som s nou

kakatulik
8. júl 2019

Kyselina listová k otehu nepomôže. Je prevenciou vrodených nervových porúch u pocateho dieťatka.

evita2176
8. júl 2019

@ereska dakujem veľmi pekne 😘🤗

evita2176
8. júl 2019

@zuzik5891 ale tak ved my stale verime ze sa nam podari ze ? ;) 🙏🍀✊✊😘

ereska
8. júl 2019

@monika20111990 mne skôr bylinkarka ale ako píše @kakatulik je na nervové poruchy .... Tak je dôležité ju brat

zuzik5891
8. júl 2019

@evita2176 no ja mám tak striedavo oblačno... občas slniečko 😁...ale po každom neúspechu sa nejako pozbieram...teraz nevyšiel cyklus ale aj sa mi uľavilo...aspoň som dnes s čistým svedomím mohla ísť na tú reprodukčnú imunológiu...no na ďalší cyklus sa pripravím ešte svedomitejšie...len by dom bola vďačná keby ovu prišla ako kedysi...okolo 14dc...teraz to bolo až na 21dc...dnes som 34 DC a to ja nemávam...bez akýchkoľvek hormónov taký dlhý cyklus

zuzik5891
8. júl 2019

@martinade ty si už 2dc?...mne sa dnes rozbieha...tak nech mám už zajtra 1dc aj ja ...klesla som dnes už riadne