Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evita87 práveže na otehotnenie je lepšie čo obdeň každý deň si ničíte len spermie A keď príde plodný deň tak nemáte dostatok spermií a k tomu nie sú také kvalitné... ale obdiv teda 😀
@mariska1989 no prvé bábätko sme zarobili na dovolenke, a sex bol každý deň... No bohužiaľ som oň prišla...
@lucka2303 Ja som akurát na neho včera pozerala a tiež nad ním veľmi zvažujem keďže Fakt sa mi zdá že po potrate to nie je tak ako to bolo predtým
@evita87 @mariska1989 my ked sme otehotneli prvykrat tiez sme mali sex kazdy den pocas 4 plodnych dni a podarilo sa nam hned otehotniet, ale o babo sme prisli. Teraz od januara som sa snazila riadit radami, ze kazdy druhy den, pila som alchemilkovy caj, ale ten mi len rozhadzal cyklus a nic sa nepodarilo. Tak som povedala ze tento mesiac nic nepijem, sexovali sme piatok, sobota,nedela 2krat a pondelok este rano a podarilo sa...🙂
@mariska1989 ja som tiez pred potratom mala ovela viac hlienu ako teraz, preto som skusila ten gel..neviem ci pomohol, ale zadarilo sa, takze nim nic nepokazis si myslim
@lucka2303 presne aj ja tak vedela som kedy bola ovocie a to bez toho aby som robila ovulačné testy a merala teplotu a po dvoch potratoch za sebou sa mi zdá ako keby som nemala vôbec nič. A keďže ma čaká nový cyklus tak by som si chcela troška dopomôcť
@lucka2303 keď sa nám druhý raz podarilo znova otehotnieť tiež sme mali štyri dni za sebou a tiež som druhý raz prišla o bábo asi neboli spermije tak kvalitné aby pokračovalo niečo ďalej .2 tehu som nestihla ani ultrazvuk 3dni predtým ako som naň mala ísť som začala krvácať
@evita87 Pri tom 27 DC si kedy mala ovuláciu? Tiež v 16-ty deň? Lebo v tom prípade by si mala luteálnu fázu 11 dní, čo je asi ok. Teda ja mávam max toľko a počula som už, že to môže byť málo, ale zas sú ženy, čo otehotneli pri luteálnej fáze 8 dní, takže neviem presne, koľko je dostatok🙂
@mariska1989 tak to mi je luto..ja som mala zamlcany potrat, do 13teho tyzdna som si myslela ze je vsetko ok a az na ultrazvuku mi povedali, ze tam mam uz len gestacny vak ale ziadne baby....tak moj manzel je cely tyzden prec, chodi domov v piatok vecer a v pondelok rano odchadza, takze my mame cez tyzden abstinenciu a potom cez vikendy skusame..dufam,ze sa tentokrat udrzi..
@lucka2303 a ja som to presne takto mala bruško už bolo vidieť na Vianoce sme to oznámili rodičom manžel odišiel na turnus po novom roku a keď ku mne mali prísť rodičia začala som špiniť takže deti išli ku rodičom a ja na pohotovosť. Najskôr to vyzeralo že je všetko v poriadku že len špiním že nasadia lieky a chvíľku si poležím.No po ultrazvuku prišiel šok už len gestačný vlak.Myslel som že vyskočím z kože bolo to naše vytúžené letné ktoré sa málo povedané cca za 3 týždne nahradiť. Jedine čo mi potom to ostalo sú pozitívne testy cumlík a magnetku ktorú som si dala urobiť až nezabudnem keď tu bolo len tak krátko že aj tak je v našich ❤....
@lucka2303 No ináč u nás to je tak že manžel chodí na turnus na 3 týždne týždeň doma takže momentálne musíme vždy plánovať tak aby si posunul turnus napríklad jeden týždeň alebo prišiel o týždeň skôr ale teraz má byť 2 týždne doma Takže si neposúva nič a jedinej pozitívum toho že mi MS mešká že manžel nepríde teraz v piatok ale až v pondelok. Takže ja Momentálne čakám kedy sa mi rozbehne MS a že môžeme začať nový cyklus a nový boj
Baby bazalna teplota neska 36,80 rano, druhý den mi mešká ms, tak som si vyskúšala ovulacny test lebo iny doma nemam a negatívny 🙈🤷♀️
@mariska1989 tak to mi je luto..Dufam, ze sa vam to teraz podari, je to tazke naplanovat ak nie ste cely mesiac spolu, ja som sa tiez toho bala, ze co ked budem mat ovulacku napriklad vo stvrtok,to by nam nevyslo.. Ale teraz som strasne nervozna, velmi sa bojim, ked si predstavim, ze este cca 6 tyzdnov kym sa dostanem na ultrazvuk, a dost ma boli podbrusko aj krize...tak stresujem stale
@lucka2303 a ktorý týždeň si.. hlavne kľud až si sama neuškodíš .Ak sa ti niečo nezdá tak choď radšej k Dr alebo na pohotovosť. Mňa jemne bruško pobolievalo keď som bola v tom 10 či 11 a myslela som si že všetko v poriadku že sa mi len naťahuje maternica a tak no opak bol pravdou. Samozrejme nechcem ľakať. Každá sme iná ani jedna z nás nemá na poriadok rovnaké tehotenstvo
@mariska1989 ja som praveze prvykrat nemala ziadne priznaky, zo zaciatku tehotenstva ma boleli prsia ale tie potom prestali v nejakom 8tyzdni, tak som si myslela ze ako super, ze nemam ziadne problemy... teraz ma bolia krize aj podbrusko, ale nie nejako silno, ziadne krce, ale citim to...baby tu vraveli, ze to je normalne, tak dufam, ze ano... som v 6tom tyzdni podla poslednej menstruacie
@lucka2303 A prečo ideš čakať ďalších 6 týždňov na ultrazvuk??? Ako Áno môže to byť normálne kamarátka tiež neviem či až do 15. Týždňa ju pobolievalo podbruško
@mariska1989 ebo tu v Anglicku sa robi prve vysetrenie az medzi 11-13tym tyzdnom
@lucka2303 asi by ma porazilo čakať či je všetko OK či je to na svojom mieste... ale asi majú na to svoje dôvody. Tak držím palce až je všetko tak ako má a až ti to ubehne čo najrýchlejšie

@mariska1989 môj keby mohol, tak aj dva-trikrat za deň 🤣 a keď som povedala, že skúsiť obden, skoro skolaboval 😂😂😂😂