icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
9. júl 2019

@kakatulik hľadala som teraz na nete vraj 3mg stačí tak som dala teda 3 tabletky keďže moja ma 1mg

butterfly333
9. júl 2019

@ikonica ďakujem moja ja som to brala minulý rok no nevedela som že 1mg je malá dávka vtedy sa mi podarilo otehotnieť no v 6tt to skončilo. Teraz čo som bola u gyn a amh mi stúplo z 1,09 na 1,16 tak chcem ešte niečo na zlepšenie kvality.

kakatulik
9. júl 2019

@butterfly333 snad tych 5mg nejako neuskodi....

butterfly333
9. júl 2019

@kakatulik asi nie to ja neviem len sa pýtam koľko by mala byť tá dávka. Ja už konečne idem vo štvrtok pre výsledky z reprodukcnej imuno som už nedočkava.

kakatulik
9. júl 2019

@butterfly333 daj potom vediet,ze co povedali....

evita2176
9. júl 2019

@zuzik5891 to som rada ze si somnou :D a drzim palce do noveho cyklu ;) ja uz cakam na ovu..cca este 3 dni myslim ;)

zuzik5891
9. júl 2019

@evita2176 no ja teraz čakám na nové ovu testy... objednala som si ich dostatočne veľa aby som mohla testovať od kedy mi skončí ms... veď nikdy nevieš... možno budem milo prekvapená a nebudem musieť čakať do 21 dc pokým ovu príde 😁...gél na podporu otehotnenia je už tiež na ceste... bromrlain je už na poličke...aj nový bazálny teplomer...do istoty 😍...tento cyklus bude náš...budeme mať aprílovčatká... celé naše plodenie je hotové šialenstvo tak prečo v šialenom apríli aj neporodiť😍😍😍😍

mariska1989
9. júl 2019

@zuzik5891 príprava ako má byť 😀Držím ti palce✊

zuzik5891
10. júl 2019

@mariska1989 ďakujem ❤️ to áno... pripravená do boja som dostatočne 😁😁...

olivia_0309
10. júl 2019

@butterfly333 jej to je super že ti stúplo👍🏼 aj mne stúplo z 0,5 na 1🙏🏼 Tiež som začala s melatonínom no beriem ho tak všelijako a len 1mg mám ten ako ty😉 Ak sa možem opýtať berieš ho vkuse? Alebo ako?

julianka007
10. júl 2019

Ahojte... Chcem sa opýtať tých ktorí jedia grep pred ovulkou na lepsi hlien... Od kedy s ním začínate... Stačí tak 5 dní pred ovulkou? Aj máte pocit, že to zaberá... Ja mávam vždy len vodovy hlien a strašne málo.... Ale topiaci sa aj slamky chytá tak sa chystám na to, aj keď grep vôbec nemusím... 😂

evi38
10. júl 2019

@julianka007 ahoj mne skôr pomohlo v čase pred ovu vylúčiť mliečne výrobky, ktoré zahlieňujú a bol pekný hlien + grep a ľanové semiačka, tie si dávam do šalátu 🙂

ladysmurf
10. júl 2019

@julianka007 ahoooj, tak ja som uz asi vyskusala vsetko, grep mi nepomohol vobec, mne sa najviac overili pomlete lanove semiacka. Zjem ich kazde rano 1 lyzicku od 1dc do 14 dc no a odvtedy mam egg white dostatok.

pimar
10. júl 2019

@julianka007 mne tiež grep moc nepomohol, ale odkedy jem ľanové semiačka, tak mám pocit že odvtedy ho mám fakt dostatok.

olivia_0309
10. júl 2019

@julianka007 ahoj🙂ja som pila bežne už po skončení MS a žeby mi to pomohlo sa mi nezdá... predtým som mala hlienu toľko že som celé plodné dni chodila s intímkou. Odkedy sme sa začali snažiť a vymýšľať ako tomu dopomocť tak telo negunguje tak ako roky predtým🤷🏻‍♀️ Tento mesiac som rezignovala, som 10DC a mám 2grepy, ktoré si akurát plánujem odšťaviť len preto že ich mám😆a keďže nemeriam BT ani ovu testy nerobím tak skúsim intuitívne do ovu si tie grepy dať. No jednoznačne si daj čerstvo odšťavenú a tie ľanové sú fajn, ja si dávam aj ľanový olej😉

zuzinamt
10. júl 2019

@julianka007 mne pomohli a zacala som pit tak 6dni pred ovu. Hlienu som mala uplne minimalne a po grepe ho bolo fakt vela. Skusila som prvy mesiac a hned sa zadarilo. Lanove semiacka som so dala asi 1x len do salatu...

butterfly333
10. júl 2019

@olivia_0309 no ja som si ten melatonin kúpila včera jedna tabletka 1mg no čítala som že je to málo tak som dala 3mg včera išla som spať a už o 4h som bola hore do 5h som nemohla zaspať. No budem to brat denne ale pôjdem kúpiť takú kde jedna tabletka ma 3mg.

olivia_0309
10. júl 2019

@butterfly333 inak ja som mala to isté keď som si dala prvý krát melatonín, vobec som nespala. No potom už áno😉 Ja som ho brala podľa návodu na obale že 1tbl/1mg pred spaním len či na kvalitu vajíčok treba brať celý cyklus alebo sa berie iba v niektoré dni, to som veru nezisťovala.

ereska
10. júl 2019

@julianka007 ja som pila grepovy džús 100percentny a po ovulke na 5 dpo ananasovy 100 percentny a mala som aj hlien a insk nemusíš mať veľa stačí že je na krčku

beatinka
10. júl 2019

Dievčatá ahojte. Tak výsledky z HP úplne OK. Tak to ideme skúsiť na tri mesiace s Duphastonom a ak bez úspechu, je na rade s vyšetreniami polovička. 😊

butterfly333
10. júl 2019

@olivia_0309 no ja to budem brat v kuse.

lucka2303
10. júl 2019

@julianka007 ja som tiez nemala skoro ziadny hlien, ale posledne dva mesiace sme pouzivali Conceive gel a tento mesiac sa nam zadarilo

lucka2303
10. júl 2019

@julianka007 a 4 dni po ovulke som jedla to tvrde z ananasu tento mesiac prvykrat

evita87
10. júl 2019

Ahojte, meriame si ešte len druhý mesiac BT a potrebovala som poradiť, že kedy podľa vás bola ovulácia. Ďakujem

pimar
10. júl 2019

@evita87 predpokladám že ovulácia bola 16DC🙂

evita87
10. júl 2019

@pimar ďakujem za odpoveď, a mám ešte jednu otázočku, či pri 27 DC nemám moc krátku LF, alebo to stačí.

podkovickaa
10. júl 2019

@lucka2303
A ten gel maju aj v lekarni?

Ja som minuly mesiac dostala 20 grepov a vsetky som zjedla v priebehu 13 dni pred ovu a hlien som nemala ziadny,takze si myslim ze tie grepy su blbost.

kakatulik
10. júl 2019

Na mna grepy tiez neucinkuju.

mariska1989
10. júl 2019

@evita87 To máte iný maratón štafetový 😂😂

lucka2303
10. júl 2019

@podkovicka ja zijem v UK, takze ano tu ho maju aj v lekarni, ale da sa kupit aj na ebayi alebo amazone