icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veja28
10. júl 2019

@lucka2303 moje druhe tehotenstvo bolo take ze mi na zaciatku bolo zle a v 8tt vsetky priznaky ustupili skoncili to MA, dalsie tehu tak isto plus pri kazdom som v 9tt mala strasny vystrel bolesti do krizov az som musela rozdychat to bol znak rozbiehajuceho sa potratu no tym ze som brala lieky na udrzanie sa nespustil... teraz som znova tehu 10+2 dnes... take strachy som mala ze az cely cas ma krize bolia podbrusko tlaci sme tam krciky ale zatial bolo vsetko v poriadku.. samozrejme ties som mala velky strach kym som nesla v 9+3 skontrolovat ❤️ (kazde babo odyslo v tom tyzdni), a kontrolovala aj kontrolujem kazde pichnutie kazdu bolest samozrejme strach je velikansky ale treba mysliet pozotivne ze bude vsetko dobre 😊

lucka2303
10. júl 2019

@veja28 je to hrozne, ako casto su tie potraty..my ked sme zacali riesit tehotenstvo ani ma nenapadlo, ze by sa to mohlo stat prave mne. si ani neviem predstavit, ze by sa to malo zopakovat, pretoze teraz druhykrat nam to trvalo az 6 mesiacov kym sa zadarilo a uz nie som najmladsia...pevne verim, ze tvoje tehotenstvo bude tiez tentokrat uspesne a budeme sa tesit na konci❤

veja28
10. júl 2019

@lucka2303 ja som mala prve bezproblemove a teraz mi zistili symdrom lep. dosticiek cize preto odysli babatka.. bolo mi povedane ze sem tam zvykne pri tejto diagnoze zena prve donosit v poroadku takze som rada ze aspon to mam... teraz to uz musi byt v poroadku pri arzenali liekov dufam...odkedy sme chceli druhe babo n sa vzdy podarilo na 1x.. mozno len nahoda 3x 😊... uz len vydrzat a donosit babanko... treba vsak mysliet pozitivne nic ine neostava 😊 a za par mesiacov budeme mat svoje uzlicky pri sebe 😊

lucka2303
10. júl 2019

@veja28 no ja este nemam ziadne, toto bude nase prve, neviem ako to je na SVK ale v Anglicku sa robia vysetrenia az po 3 potratoch, dovtedy nikto nic neriesi, ze je to normalne a stava sa to casto, preto sa robi aj ten ultrazvuk az tak neskoro, lebo pocitaju s tym, ze vela zien pride o babatko v prvych tyzdnoch...Ale ja verim, ze toto uz nebude moj pripad.

lucka2303
10. júl 2019

baby inak kedy ste si prestali merat teplotu ked ste zistili ze ste tehotne?

veja28
10. júl 2019

@lucka2303 tu je to tusim po 2ch potratoch plus zalezi aj od dr.. :/

ereska
10. júl 2019

@lucka2303 ja som merala do 26 dpo

alison11
10. júl 2019

@zuzik5891 Tak Držím palce 🙂Mňa to čaká zajtra.
Ja dnes takto aj pobolievanie brucha už je a test bol negatívny.Takže unás od teraz do septembra dovolenka v snažení.

alison11
10. júl 2019

@lucka2303 Prestala som merať keď som mala silne pozitívny test.takže už nemeraj 🙂 pri druhom synovi.
Merať budem naďalej aby som bola v obraze kvôli nepravidelnému cyklu.

alison11
10. júl 2019

@martinade Uf tak to máš potom nahusto.Moc držím palce aby sa to tento krát podarilo 🙂

julianka007
10. júl 2019

@evi38
@ladysmurf
@pimar
@olivia_0309
@ereska
Ďakujem za tip na ľanové semienka... Tie zvládam skôr... Ani som nevedela, že sú dobré na egg hlien... Určite vyskúšam... Dúfam, že pomôže ... Mám pocit, že ho je naozaj málo...
Presne ako píšeš... Keď sme sa začali snažiť, tak ho je čím ďalej tým menej.
@lucka2303 ten gel som rozmýšľala, že vyskúšam.. Len som sa ešte nedostala k tomu aby som ho kúpila... Taká intímna otazka... ty si s ním spokojná? Niektoré gély sú také hnusne lepkavé a robia sa z nich hrudky... Aký je tento...

evita2176
10. júl 2019

@zuzik5891 no veru a ak budu deticky take blaznive ako mamicky tak nas pan boh ochranuj:D

ikonica
10. júl 2019

@julianka007 tie semienka si vzdy cerstvo zomel a daj si to najlepsie do jogurtu ci tvarohu... Tak budes mat z nich najlepsi uzitok....

zuzik5891
10. júl 2019

@evita2176 hlavne nech je zdravé...a bláznivé?... aspoň budeme vedieť že ich máme 😂 ...

zuzik5891
10. júl 2019

@alison11 máš negatívny test?... veď si mala také krásne čiarky 😱...

mariska1989
10. júl 2019

@alison11 fakt negatívne??? Držala som ti palce až ti to teda víde 😔

mariska1989
10. júl 2019

No ja som si dnes myslela že sa tá moja mrcha rozbehne a ona si dáva načas.Čo ešte môžem až nejak fakt sa to už rozbehne . Sú nejaké čaje alebo nejaký cviky čo pomôže

evita2176
10. júl 2019

@zuzik5891 no uz sa neviem dockat :D ja tento mesiac skusam 1x alchamilku tak uvidim co mi spravi s cyklom, teda s teplotou a ako dojde ovu...Cyklus bol ok ziadne bolesti ako predtym slabsie krvacanie atd ;)

zuzik5891
10. júl 2019

@evita2176 ja som mala 28 DC...no po IVF a všetkých tých hormónoch sa mi natiahol na 34 DC...tento ms čo mám teraz je brutal ale aspoň sa poriadne prečistím...

lucka2303
10. júl 2019

@julianka007 ano bola som spokojna,ziadne hrudky ani neprijemne pocity, ani ziadne palenie ci svrbenie. Ani som nevedela ze tam je 🙂

ja197
10. júl 2019

@julianka007 k tomu gélu, aj ja som ho kúpila prvý krát, tiež som bola na pochybách že či sa oplatí tresnúť 20€ zaň, keďže ja mám veľké problémy s tým čo používame, skoro zo všetkých lubrikantov má tak páli vnútro že idem umrieť, ale tento je super, žiadne dolepené všetko, fajne maže a nič neštípe 😂 len ešte ten hlavný dôvod nesplnil 😊

evita2176
10. júl 2019

@zuzik5891 tak tak zainvestuj este do plienok pre nas zeny a potom dlhsiu dobu budeme setrit na detske plienky :D

zuzik5891
10. júl 2019

@evita2176 pevne verím že toto bol na najbližších minimálne 9 mesiacov posledný ms a posledné kúpené vložky...🙏🙏🙏
Počuj aj ty máš niekedy také stavy že keď čakáš ovu je to taká eufória a keď je po ovu prídu obavy či bude všetko ok...lebo ja to tak mám a nejako sa toho neviem zbaviť

lucia37
10. júl 2019

@zuzik5891 ja mám presne také stavy

taily30
10. júl 2019

@zuzik5891 @evita2176 zienky, len sa tu usmievam, lebo ja som si nakupila vlozky asi 3 obrovske balenia, az sa muz smial, obrovsku kopu ovulacnych testov, vitaminy rozne, zaplatila som si na rok tu aplikaciu fertility friend a hned v ten mesiac som otehotnela, necakane, len 2xsex aj to raz z toho po manzelovej operacii, takze nic moc ...... este som zabudla povedat, ze z SK som si doniesla plny kufor cajov, dokonca pregnyl 2 balenia a ine drahe zalezitosti. a vsetko to mam neotvorene 😀
silno vam drzim palce!!!!

ikonica
10. júl 2019

@taily30 jeee ahoj ako sa mate s babom?

zuzik5891
10. júl 2019

@lucia37 len ako sa toho pocitu zbaviť...

81anina
10. júl 2019

@taily30 😃 ja takisto som si zaplatila ff na rok a hned nato otehotnela 😂a este som veeeelmi rozmyslala ci zaplatit alebo nie uz vtedy som mala nieco ako predtuchu ze zbytocne 😃

lucia37
10. júl 2019

@zuzik5891 to sa asi nedá

lucia37
10. júl 2019

@81anina
@taily30 takže stačí zaplatiť apku?🤣🤣🤣 no idem nato🤪🤪