Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bapsi123 myslim si,ze pre kazdu snazilku je kazdy mesiac,kedy sa nezadarilo tazky... zvlast ak uz je to snazenie planovane a babo ocakavane a nie a nie prist a je jedno,kolko sa clovek snazi.... my este len kratko a tazko nesiem kazdu mrchu, a to prirom som si vedoma toho,ake mame sance ☹ ale verim,ze na nas nase babätka niekde cakaju a najdu si nas,musia,ved my mame pre nich tolko lasky nachystanej 🙂
@bapsi123 viem,ze ti asi ziadne mudre slova nepomozu,aspon mne nepomahaju,ja si poplacem,utriem slzy a musim ist dalej.... tiez ako naschval kazda okolo mna tehotna,kazdy sa nas vypytuje,kedy bude babo... a ja mozem len nahodit trapny usmev a vyhovorku a utekat sa vyplakat... myslim na teba,drz sa a hlavu hore,aj my sa dockame,je mi luto toho MA,ale aspon taka malinka nadej,ze mozes otehu a uz bude dobre...
@zuzulienocka77 @mawiya @rybkaa @adamnela @joannah13 - díky holky 🙂 zatím se nechci moc radovat, když se koukám na ty grafy, tak mi pořád vzadu v hlavě straší možnost dalšího mimoděložka, ale co má být bude...jednu výhodu to pozdní zjištění ale má, nemusím tak dlouho čekat s návštěvou dokiho 😀
@adamnela - no jaká by jsi byla, jasné že skvělá 😀 jako všechny baby tu 😉
@sefova 😉 Dakujem 🙂 A kedy chces ist k dokimu? Ale neboj, teraz uz bude to mrnatko male, tam kde ma byt, uvidis 🙂 Drzim moc palce 🙂
@rybkaa @bapsi123 no ja som mala byt v novembrovkach a tiez je vela bab okolo mna tehotnych, ale co uz. ja to stale beriem ako nejaku skusku zhora a proste nebola vtedy asi ta spravna chvila na babatko, ale onedlho to urcite pride, verim tomu. A to som dnes presla celkom blizko okolo 2 bocianov, co si stavali hiezdo u nas v dedine pri hlavnej ceste 🙂 Nikdy predtym tam neboli a zrazu bum, zlati boli ako si to tam pekne chystali 🙂
Ahojte dievcence, absolutne vas nestiham citat, vlastne nestiham nic, tolko toho mam 😅 snad to cez vikend dozeniem. Len v skratke, este stale nemam vysledky 😠 doktor je uz z toho tiez nervozny, ale musime cakat, na genetike to vraj zvykne trvat dlho. Troska ma potesilo, ze mam za sebou prvy cyklus, este musim pockat dalsie 2 a potom sa mame zacat snazit. Co ma netesi je to, ze akonahle skonci 3. menzes, mam nabehnut k dokimu a nasadi mi fraxiparine, budem pichat az kym neotehotniem a to bez ohladu na vysledky 🙄 snad to uz bude mat dobry koniec, ved 3. krat sa mi to uz hadam nezopakuje 😔
@bapsi123 viem ako sa citis, keby niet prveho potratu, rodila by som uz o 2 tyzdne ☹ a co sa tyka druheho, tak tiez to nie je lahke, pretoze sa stale pozeram na tehulku v rodine, ktora mala rovnaky termin so mnou, vidim, ako jej rastie brusko, rozprava mi o vysetreniach, ako rastie malinke a kolko uz meria. A ja pred nou skryvam svoj smutok, pretoze sme sa v rodine dohodli, ze jej nepovieme o tom, ze sme boli tehotne obe. Nechcem jej sposobovat nejake starosti 😒
@rybkaa neviem preco, ale moja doky mi dala urobit vsetky vysetrenia - genetiku, stitku, hemato a dokonca aj hormonalny mi spravila...a tiez na infekcne choroby a tam zistila, ze som mala mononukelozu ...povedala, ze nechce nic nechat na nahodu,ale u ostatnych lekarov som sa stretla s postojom, ze co tu robim, ked slo iba o jedenkrat
@bapsi123 neviem, mozno mi zistia nejake mimozemske geny a o par dni mi tu tajni budu klopat 😀
@rybkaa mne po prvom potrate lekar tiez nic nerobil, ale ani som nic nechcela, pretoze sme s tym aj ratali, ze to tak skonci, bolo to cele zle hned od zaciatku. ked zacali problemy druhy krat, hned mi povedal, ze keby sa nieco udialo, porobi vysetrenia.
ahojte zienky,dnes takto,kreslim si kopceky 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/4c16ae
a to sme spali pri otvorenom okne a aj tak tie teploty su vyssie... som zvedava co bude po ovu 🙂 a vy ako ostatne?
pekny den 😉
Dobre ranko @adamnela
@rybkaa
@mawiya koceny teplota si zo mna normalne robi dobry den http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kubisova2
Dobré ránko kočeny 🙂 . No ja som mala hroznú noc!!!! Celá rodina chorá, krpec mi zle spal v noci, všeho - všudy som naspala 4 hod s prestávkami. O 2:00 som behala po byte a zháňala sirup na kašeľ, ledva sa mi podarilo zaspať po tretej a už mi zvonil budík 4:30. A ešte ma aj teplomer nasral. Prvý krát nezapípal, tak som vytiahla 36,75, druhý krát som dala a tiež nezapípal, vytiahla a 36,15, tak som dala ešte raz a to už zapípal (sviňa jedna) a 36,65. Tak som zapísala zapípanú teplotu 😀 . A vyznačilo mi ovu, ale myslím, že nebola 😖 . tak ja už neviem babenky moje ....
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862

@adamnela šak počkaj zajtra či hore či dole. neviem ako sa to píše - že bandži džamping 🙂