icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sjuzan77
10. sep 2014

@rybkaa och, co tie testy? 😒 takze jun bude patrit tebe 😉
@zarzisia velmi ti drzim palce, myslim na teba a posielam ti objatie. Daj vediet, co u dokiho 😕

@mawiya no a ty babenka, ty budes mojou spolocnickou, kym budeme cakat na maj 😉

rybkaa
autor
10. sep 2014

@sjuzan77 krásne ti to silnie a ja dobre, že to ležanie ti takto pomáha, aspoň budeš zbehlá v českej kinematografii a seriáloch 😀 čo také pozeráš?

rybkaa
autor
10. sep 2014

@mawiya aký krásny testík 🙂 ja mám z teba radosť 😉

rybkaa
autor
10. sep 2014

@senta_sofia aj to je možné a tiež som to tak špekulovala, že teraz to skúsime tak, že po MS ideme na to obdeň a uvidíme 🙂

rybkaa
autor
10. sep 2014

@lenna71 tak do toho ideme spolu, platí? 🙂

joannah13
10. sep 2014

@senta_sofia ahojky ahoj.. toš jasné, že tam piňda je, šťastní jako blechy sme a jména sme scvrkly už jen na tři a Alexandr tam neníííí 😀 ufff, jinak zítra musíme na kontrolu kvůli rozměru nožiček neodpovídajícímu týdnu, ve kterém jsem.. dr. nezapomněla vzpomenout, že by to mohl být down, nechtěla jsem aby to řekla nahlas, já věděla, co to znamená, jen sem nechtěla aby to slyšel přítel, páč ten má strašný strach z postiženého miminka.. no ale já sem hodně malá, přítel taky neoplývá výškou, tak to bude třeba jen prcoušek po nás, navíc, co těma nožičkama dělá a jak strašně kope, bude to ok 🙂 a jak tyyy? 1. screening za tebou? a jak to zvládáš
@sjuzan77 @mawiya jinak holky obrovská gratulace, snad to budete mít holky všecko v pohodičce 🙂
@rybkaa ach joo? co se stalo se systémem?

paskolinka
10. sep 2014

@senta_sofia a ako ti to nevychadza? myslis, ze si mala inokedy ovu ako by ukazal graf? 😕
@rybkaa inak my sme tiez skusali uz vsetko mozne, aj obden aj kazdy den, sustredime sa hlavne na tie dni okolo ovu, ale vacsinou aj tesne po ms... no kto vie ako to je. ja som rozmyslala nad tymi lubrikacnymi pripravkami, tiez sme poskusali kadeco aj nic... 😕

rybkaa
autor
10. sep 2014

@joannah13 systém funguje, ale jonáš "pravil" že zdravé tehu bude až po počatí v septembri alebo októbri září nebo říjen 😀 ), takže až teraz nastáva ten správny čas 🙂 na preventívke všetko ok, ešte čakám na výsledky sterov, dnes tam volám. A ty Takže dievčatko? jeeej to je krásne 🙂 mená ste aké vymysleli? dáme hlasovanie? 😀

rybkaa
autor
10. sep 2014

@paskolinka no my to isté, tak neviem....skúsim tie vitamíny pre mm, ja beriem gynex a kys. listovú, tak uvidíme. @senta_sofia - tiež rozmýšľam - po ms si otehu? mimo ovu či?

joannah13
10. sep 2014

@rybkaa jo taaakhle, takže teprve nastává ten správný čas🙂 takže tfuj tfuj.. nene, chlapeček bude, to co se mu tam třepotalo mezi nožkama, to nešlo přehlídnout a holčička z toho už nemůže být 😀 1. Sebastián, 2. Samuel, 3. Kryštof.. přijmení Hlobil 😀 já zatím hlasuju pro 1... tak uvidíme.. jiank takhle náš šampion vypadá.. to z nosu fakt nemá sopel, ale pupeční šnura mui tam zavazí :-d

joannah13
10. sep 2014
paskolinka
10. sep 2014

@rybkaa ja som sa na vitaminy uplne vybodla, vyhodnene peniaze pre mna. davam si len rakytnikovy olej a sem tam nejaky ten celaskon. zo vsetkeho ostatneho som mala skor zly pocit ako dobry, aspon usetrim 😉

rybkaa
autor
10. sep 2014

@joannah13 ach jaj, zle som prečítala, že chlapeček nebude 🙂 ale je krásny, má taký vážny výraz tváre, bude to múdre dieťatko 🙂 veľmi pekné ústočká má a má dlhý krk, bude to fešák 🙂 ja by som hlasovala za 2. Samuel, lebo Samka by som chcela aj ja 😀 trojku by som vylúčila úplne a o jednotke by som čiastočne uvažovala, ale po čase ju vylúčila 😀

rybkaa
autor
10. sep 2014

@paskolinka ja som ostala pri gynexe preto, že je dobrý na mykózy a tiež na hrčky v prsníkoch, mám podozrenie, že práve vďaka nemu mi pomizli a zmenšili sa, lebo doteraz nikdy nič nezabralo, až toto....inak neberiem nič, systém funguje tak načo....len mm skúsim trochu nadopovať, nech sa chlapci rozkývu, počkáme ešte do jari do ďalšej mojej kontroly (alebo do konca roka) a keď sa nepodarí, budeme to riešiť, spg by som skúsila u neho, nech vieme, či sa málo snažíme alebo skúsime inú taktiku 🙂

senta_sofia
10. sep 2014

@paskolinka tak ten cyklus som nemerala akurat, ale podla hlienu, bolesti a tak som bola v tom, ze ovu bola vtedy a vtedy, ale podla vsetkeho bola hned prvy den ako sa objavil hlien, co bolo v tom cykle nejaky 8-9 den, cize v mojom pripade fakt hned po menstruacii a ked si k tomu prichodis lutealnu fazu, tak to bol ozaj zvlastny cyklus 😀 akoze v zasade mi je to jedno, hlavne ze to je, ale aj lekar mi posunul o tyzden termin porodu, lebo plod je stale o tyzden vacsi, tak preto som pozerala v grafe, ze ty kokos, toto co 😀

senta_sofia
10. sep 2014

@joannah13 jeeezisi, hentie sproste screeningy, ja by som to zakazala, kvoli velkosti nozicky robit rodicom stresy, lebo akurat sa nahodou netrafis presne do tabulky ☹ a inak, ved na downa robia screening hned na zaciatku, tebe nemerali nosovu kost a nerobili presvietenie sije? ak si mala to v norme a krvne testy tiez nic nenaznacuju, tak by to malo byt v poriadku, nie? 🙂 uzsi vyber mien sa mi paci, som zvedava, ktore nakoniec vyberiete 🙂)

adamnela
10. sep 2014

Ahojte kočky...
Tak u mna stale nic, ale uz mam kremovy hlien, tak neviem :/
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela

@joannah13 jej, nas krasny Herkules...Je nadherny, gratulujem moc....
@rybkaa ja sa chcem tiez pridat na jun..A presne u teba je teraz ten spravny mesiac na otehotnenie...Uvidis, zadari sa 😉
@sjuzan77 jej, velmi sa tesim z krasnej tmavnucej ciarky...To lezanie a oddychovanie Ti prospieva a bude vsetko v najlepsom poriadku....
@mawiya Ty uzasna ciarka...A vidis, ani by Ta to teraz nenapadlo a este pri tom stahovani a vsetkom okolo byvania... To je najlepsie, lebo si to vypustila vtedy z hlavky a bum...A aj nohy vyliecene, vseko v poradku a je tak ako ma byt....
@senta_sofia no nic si z toho nerob, ani ja sa tym mojim testom nerozumiem a ani teplota neposlucha...
@afra Hned sa ozvi, ked budes moct...moc moc drzim palce....Myslim na teba....

mawiya
10. sep 2014

@adamnela jaj zlatik nohy 😀 veď ja som si ten palec znova pred týždnom o postel obrazila 😀 😀

adamnela
10. sep 2014

@mawiya Ty davaj si teraz pozor a kukaj poriadne pred seba, aj okolo seba...Uz nie si sama... 😉

paskolinka
10. sep 2014

@senta_sofia skoda ze si vtedy akurat nemerala, takto to ostane zahada 😀

joannah13
10. sep 2014

@rybkaa samuela má jeden slovenský doktor z mé bývalé práce a strašně se mi to zalíbilo, jak mu vždycky říkal Samko, no uuuu... uvidíme, jak se rozhodneme 🙂 ještě máme chvílu čas. na té fotce je ještě hodně maličký, ale už je to miminko, a rty má po přítelovi 🙂
@senta_sofia no mám NT+ i triple testy za sebou a všecko v pořádku, přesně tak, jen sme se nevlezli do standardních tabulek a už má downa.. néé já vím, jak to chodí, ale pro klid duše to podstoupíme, to je jasné, stejně až ho budu držet, tak teprve budeme mít tu největší jistotu a klid, že je vše ok 🙂 a ty co tedaa? taky něco pověz, pořád ti je zle?
@adamnela děěěkuji, je to bojovník už od začátku 🙂

lienka3031
10. sep 2014

@mawiya jeeej, ako velmi ma to potesilo!!!🙂 potichucky, ale silno gratulujem!!🙂

sjuzan77
10. sep 2014

@rybkaa no momentalne je to "dobra stvrt" 😉 vcera som dala 8 dielov, kazdy ma cca 60 minut 😀 co uz, ked musim lezat, aspon si vyplnim cas 😉
@joannah13 dakujem, bojujem zo vsetkych sil, tentokrat to uz hadam vyjde 😉 a neboj, maly Sebastian bude mat nozicky v pohode 😉 inak schvalne to meno, mne sa veeeelmi paci a hodi sa mu k tvaricke 😀
@adamnela citim, ze mi to pomaha, zatial ide vsetko spravnym smerom, este sa uvidi o tyzden, ci bude srdiecko 🙂

mawiya
10. sep 2014

@lienka3031 Ďakujem zlatinko, aj ja len potichučky, ale ako hovorím, aj toto je už veľká výhra - že to vlastne ide.

senta_sofia
10. sep 2014

@joannah13 vies co, byva mi este zle, ja teda nastastie nevraciam, ale vecer ma to vzdy skoli, ze si musim ist lahnut, vsetko vypocitane tak, ked dojde manzel z prace 😀 uz mi bolo asi tyzden dobre a teraz v nedelu to zasa zacalo, vcera mi islo hlavu rozdrapit, predtym den mi bolo zle od hladu... a inak neviem, obcas mam pocit, ze uz ma nieco stuchne, ale je to este take nepravidelne, tak neviem, ci je to mimco a screening bol tiez v poriadku, akurat babo sa nechcelo otocit, tak sme museli cakat, lez sa mu uraci 🙂) mam citaka, ze to bude chalan, tak uvidime, ale skor ako koncom oktobra to vediet nebudem, teraz ma caka len dalsia varka krvnych testov, ultrazvuk nebude, tak si hold musim pockat 😉) a ak chces vediet este nieco, pytaj sa 😀

mawiya
10. sep 2014

@joannah13 zlatik ten je nááááááááááádherný. krásne krásne bábatenko. to je neuveriteľné, ako by to bolo včera, čo sme sa rozprávali, že všetci naokolo tehu a pozri, aké máš krásne bábatko. Veľmi sa teším. a maličkému posielam vzdušný božtek.

mawiya
10. sep 2014

@joannah13 jaj a k menám. sebastián je super, ale moja srdcovka je samuel - bo môj starší synátor je samuel. no a pri kryštofovi ma vždy napadá len - slova jsou jen kapky dešte a ja volááááááám pršííííííííí ješte? či ako to je. 😀 😀 😀 😀

chmurkaxy
10. sep 2014

@rybkaa Ahoj moja, len mi tak napadlo - nemas nahodou obratenu maternicu? Lebo my sme sa tiez tqk snažili stale, mali sme aj biochem tehu a chodili na umelé oplo a nic. A potom som skusila rady na obratenu maternicu - polohy odzadu, nevstavat celú noc na wc (po mojkani) a lezat na bruchu. A prvy mesiac to vyšlo.

jaja9891
10. sep 2014

@joannah13 jeeej krasny drobcek...krasne rastiete...drzte sa 😉
@adamnela tak co ta tvoja teplota nestupa...do kedy mas uzivat duphaston?
@mawiya pekne si stupla a aj ciarocka silnie...kedy nedojde ms,ci uz meska?
@rybkaa a ten druhy test je akej znacky...tam sa nieco marilo...
@sjuzan77 pekne testik tmavne,aj krvacanie ustalo...drzim palce a pekne dodrzuj svoj oddychovy rezim
@zarzisia ako u lekara???som zvedava...drz sa...
@senta_sofia tiez rozmyslam ci vobec dobre urcujem ovu...sice sa snazime ked sa da...ale mm je vela pracovne prec a tak sa snazime hlavne okolo ovu podla testov a grafov...
A ostatne zienky ako sa mate?neviem pridat graf cez mobil 😀 tak som 22 dc a 8 dpo...teplota zatial hore...vysledky z krvi mam ok,zapal v tele nie je...tak by som mohla do ivf uz cochvila...ale to hrdlo a kutiky nechapem.... pekny den

rybkaa
autor
10. sep 2014

@chmurkaxy no neviem - to sa ako dá zistiť? na sone? lebo mi to nikdy dr. nepovedala, vždy som mala všetko v poriadku, čisté....nikdy mi o tom nepovedala a to sa so mnou baví dosť podrobne, tak myslím, že by mi to povedala, keď to teda vidno na sone...ani po laparke, keď mi vybrali cystu ani po kyrete mi to nepovedali, tak predpokladám, že ju mám otočenú normálne. aj prvý raz som musela otehu pri inej polohe, lebo zo zadu veľmi neobľubuje mm 🙂 ale vďaka za radu, snažím sa ležať aspoň 20 minút, niekedy aj celú noc, no niekedy musím ísť na wc či chcem či ni 😀