icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
10. júl 2019

@81anina a kocik uz mas? Jak uz nejaky tyzden dva sondujem a furt neviem co kupit... Nechcem kocik za 1000 e iek ale zasa ani nejaky srot...

81anina
10. júl 2019

@ikonica uz mam objednany z mravcek.eu cakam nanho uz pomaly mesiac dodacia doba je 2-3 tyzdne.Ale nevadi mame cas.Stal ma 445 € Je to bebetto luca cierna konstrukcia a taka tmava melirovana farba.Tiez nedam za to vela penazi malemu bude jedno vcom sa vozi 😊

ikonica
10. júl 2019

@81anina hehe tiez na ten pozeram ale v zelenej a len dvojkombinacia, kedze vajko budem mat od kamosky.. Najlepsie by bolo keby sa len vanicka dala objednat... Sportak chem nejaky lepsi asi britax...

81anina
10. júl 2019

@ikonica u nas v snv ho jedna baba predava na bazosi ci kde ten zeleny aj svetlo sivy je krasny videla som nazivo ale ja nechcem svetly.Zeleny nam ukazali v obchode a drahemu sa nepacila ta farba a na tejto sme sa zhodli.No uvidim ako vyuzijem ten sportiak ked tak potom posuniem dalej a kupim golfac alebo co

ikonica
10. júl 2019

@81anina teraz rozmyslam, ze neviem ci mi to vajko bude pasovat ma konstrukciu, tak asi bude lepsie kupit aj to ach jooo.. Ale bebetto je polska znacka ci? Mozno tam ho budu mat este lacnejsie...

dolynkag
10. júl 2019

@ikonica skús pozrieť next avenue my mame tento a tiež nebol drahý s má dobre odpruzenie

taily30
11. júl 2019

@mariska1989 dakujem, neviem sa jej dockat. touto fotkou mi to uz vsetko pripada take realne, doteraz ako keby som stale neverila ci co. a tie pery, aj ja som zalubena do nich 😀

taily30
11. júl 2019

@ikonica tak to mas o program ozaj postarane. ja som objednana na dalsie sono v 35tt. ja si musim najst novu gyndosku, moja odchadza, ale pri tej prilezitosti zmenim aj nemocnicu, ktoru som uz bola obzriet. tak to celkom aj vhod prislo. ale veru nemam ziadne vysetrenia naplanovane, tu aj ked pridem na poradnu, tak to sa vacsinou len porozpravame co a ako, ci nieco nove, len pomera tlak, vaha, naposledy aj glukozu robili a zelezo a to je vsetko. ziadne sledovanie zdola, ani raz za tehotenstvo zatial. aha a este srdiecko pocuvame.
tak to je super, ze uz aj ty dostavas pekne kopance 😀 tesim sa na tvoju foto, pridaj potom. a preco interne vysetrenie?

ikonica
11. júl 2019

@taily30 ja vlastne ani neviem preco sa tam chodi, ale aj v knizke je kolonka na ekg 2x za tehu tak asi preto... Mozno aj ako priprava na porod? Aby mai udaje... Netusim... Inac foto 3d sa nepodarilo urobit, lebo sice mam dost plodovky ale ona ma nejak hlavku blizko k stenam ze to rusilo obraz ci co tak sa nepodarilo urobit... Ze u tych co pichaju clexan sa to moze horsie zachytavat ci cosi take hovorila... A v 30 tt neviem ci sa este podari foto... Ale nevadi, hlavne, ze je v poriadku, potom si ju okukam ked bude vonku :D inac ani mne nekontroluje krcok odpodu... Naposledy pozerala dr na pohotovosti po tom pade v tom 17/18tt, moj dr naposledy asi v 14tt (?)... Ale vraj to kukaju vlastne aj cez sono, tak keby nieco nebolo dobre, tak by to snad na tom morfosone videla...

taily30
11. júl 2019

@ikonica mne to 3d sa snazila aj skor robit asi v 20tt ale to mala este velmi malo tuku, tak to nebolo pekne ani viditelne. Na tuto teraz sme sa nacakali, lebo je uz otocena dole hlavou ku mojmu chrbtu, takze ideal na porod. Ale potrebovala ju vidiet, tak do nej stuchala, ja som sa hybala z boku na bok, potom celu postel naklonila dost, som myslela, ze sa zosuchnem z nej 😀. A podarilo sa, ale to boli ozaj len sekundy. U nas ani knizku nemame, ani ekg sa nerobilo este, no som zvedava ci mozno ku koncu budu nieco robit.

ikonica
11. júl 2019

@taily30 nja som ju tiez na sekundu videla v takej 3d podobe ale nejak sa to nepodarilo na foto nasnimat... So mnou tak necvicili., len som lezala v jednej polohe... Nevadi... Videla som ako prehlta plodovu vodu :D Mozno este v 30tt...

taily30
11. júl 2019

@ikonica to je uzasne. Drzim palce nech zapozuje aspon raz 🙂

butterfly333
11. júl 2019

Baby neviete keď si idem do imunovital pre výsledky aj za to sa platí?

leyla1212
11. júl 2019

@butterfly333 zatiaľ som nikdy neplatila.

81anina
11. júl 2019

@ikonica hej je to polsky kocik a pasuju nanho autosedacky Maxi Cosi a Cybex Aton alebo adaptery dokupit.Neviem kolko vyjde v polsku.Minule som kdesi citala ze sa moc neoplati uz do polska ze ceny su porovnatelne s sk eshopmi tak neviem 😕

ikonica
11. júl 2019

@81anina tie dve sedacky aj bez adapteru pasuju? Kupovala si aj isofix? Och pre mna spanielska dedina toto....

ikonica
11. júl 2019

@81anina jedna vec sa mi nepaci na tom kociku... To hnede madlo :/

81anina
11. júl 2019

@ikonica no pise sa tam ze su kompatibilne tie sedacky...Isofix som nekupovala.Tiez tomu moc nerozumiem😁Mne sa madlo paci je to zaujimavy detail ta hneda koza

lucka2303
11. júl 2019

tak ja som dnes rano este pre istotu vyskusala posledny test co mam One step, a konecne uz aj na nom je vidno ta ciarka bez hladania..Cez vikend mozno este vyskusam digitalny 🙂

veja28
11. júl 2019

@ikonica treba aj adapter aby pasovali, akurat to riesim ale na bebetto nico co mam po starsej dokupit vanicku a vajko treba ale aj adapter na tieto ine znacky vajicka.. co sa tyka isofixu sa mi zda ze sa daju zapnut aj bez neho aj snim.. isofix je ale dobra vec tam vajko v aute len "nakliknes" a mas pokoj nemusis pasom prekrucat ale to si myslim ze je len detaj (co sa tyka upevnovania) samozrejme isofix je bezpecnejsi co sa tyka toho ze to vajko alebo autosedacka je ukotvena priamo na konstrukciu auta cize sa tak nehybe do stran je tam akoby napevno 😊

ereska
11. júl 2019

@lucka2303 Lucka super vidíš som ti hovorila že tie neskôr ukazujú tešíme sa s tebou

lucka2303
11. júl 2019

@ereska dakujem 🙂

evita2176
11. júl 2019

@zuzik5891 no veru aj ja by som to hned najradsej vsetko mala za sebou a potom dom plny uplakanych deti :D cize ked budem musiet do lekarne a bude zatvorena napisem tebe :D si pomaly uz aj maloobchod otvorit mozes :D

zuzik5891
11. júl 2019

@evita2176 to ti poviem...len najhoršie je že vždy každému pomôžem lebo väčšinou mám doma všetko...len keď mne niečo pochybne tak každý mykne plecom a povie"ty to nemáš doma"?🤦😂

mariska1989
11. júl 2019

@lucka2303 jeeeeej gratulujem . Krásny test

lucka2303
11. júl 2019

@mariska1989 dakujem.ty si ako na tom?

mariska1989
11. júl 2019

@lucka2303 Ja super😀😀😀 Už som sa jej konečne dočkala takže začínam boj

lucka2303
11. júl 2019

@mariska1989 tak silno drzim prsteky, aby vam to vyslo v tomt cykle 🙏🙂❤

mariska1989
11. júl 2019

@lucka2303 Ďakujem No dúfam a verím lebo už mám aj ten gél na podporu objednaní +nový digitálny teplomer dotoho ovu testy+ tehotenské testy a tento cyklo len na kyseline listovej

bona69
11. júl 2019

@81anina
@ikonica dievčatá malý má už 4mesiace a tie značky kočíkov,vajec a všetkého je pre mňa stále Španielska dedina😂 kočík mám ani neviem aká je to značka, pekný sivo-bordovy, dostali sme od známych používaný, a poviem vám že už je mu malý, tak podľa mňa pár sto eur zbytočná investícia do nového na taký krátky čas, a to niektoré kočíky majú tú vaničku ešte o dosť menšiu ako mám ja, Vajko máme tiež k tomu kočíku,bez Isofixu, a aj v starej felicii drží pásmi dobre😀 ale neberte to v zlom, to len moja skúsenosť, veď každý podľa seba vyberá,tak držím palce pri výbere ❤️