Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda A nebola práve na 20dc ??? Ovu testy nerobíš?
@mariska1989 nerobím, lebo ja mám vždy pravidelný 28 dňový ciklus a ovu riadne cítim, tak s tohoto som teraz zaskočená 🙄... Úplne som si bola istá, že bola skôr, lebo odvtedy som aj úplne suchá
@lucka2303 to je krásne mooooc gratulujem a prajem všetko dobré. Snáď sa to aj nám podarí.
@butterfly333 dakujem,urcite sa to podari aj vam
@butterfly333 si ma vydesila 😂 Ja si tu len tak listujem a rozmyslam, kedy aem zase zavitam a zrazu citam tvoj prispevok 😂 Tiez som Silvia 😂 A muz ma stale podpichuje, ze budeme mat trojicky 😂
@janedoe no to by bolo. No mne úplne postačí ak sa konečne zadari to jedno.
Baby pomohol by mi na ten zápal aj wobenzyn?
@butterfly333 drzim palce, nech dlho necakas. Kazda z nas sa skor, ci neskor docka 😊 Pevne tomu verim, ved vsetky si to zasluzime
@janedoe no snáď áno no vek stále stúpa a bábo nikde.
@butterfly333 nakukla som a vidim že riešiš enzymy. Najlepšia je serapeptaza z enerexu, stači ti 120tisic jednotiek
@dominika_sk túto som si obj
@butterfly333 k tejto ti neviem viac povedať, keď som sa radila ja s odbornikom tak mi hovoril o tej z enerexu.
7dc...moja ms nemá konca 🤦🤦🤦... minulý cyklus ledva 4 dni...a keby som nerátala špinenie tak nemá ani 3...a teraz?...
@mariska1989 drzim silno palce 🙏
@lucka2303 Ďakujem .Sa teším ako malé decko a to mám len po MS😂😂

@lucka2303 ale držím palce✊ hlavne kľud a do úspešného konca🙏😍❤