Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 moja kiežby by si mala pravdu ja už sa pozerám po adopcii no môj o tom nechce počuť lebo verí že sa nám to podarí ja tiež chcem veriť každý deň aj viac krát za deň ďakujem Bohu za všetko čo mám a prosím ho ešte o jedno zdravé dieťa tak verím že sa to podarí. A 2020 bude náš 😘
@butterfly333 ja mám syna... bude mať 13 rokov no priateľ detičky nemá... tiež adopciu nechce riešiť i keď ja mu túto možnosť tak nepriamo podsúvam ako jednu z možností... zatiaľ len tak že aj tak je čakacia doba neskutočne dlhá a aspoň by sme mali pocit že raz spolu bábo mať budeme... zatiaľ sa nechytá lebo predsa by to neboli jeho gény...no uvidíme čo bude... možno zmení názor a možno by sa práve vtedy podarilo...predsa už by to snaženie sa bolo také odľahčené...a keď vidím ako poctivo hlce všetky tie vitamíny kôli zlej fragmentácii tak je mi to tak neskutočne ľúto... že také niečo vôbec musíme riešiť...toľko žien deti ani nechce a majú ich jednu kopu...
@zuzik5891 to aj môj deti nemá preto ma to veľmi mrzí a veľmi by som chcela aby sme mali spoločne dieťa. Tiež beriem vitamíny sám od seba aj keď u neho všetko v poriadku.
@butterfly333
@zuzik5891 znama nedavno adoptovala chlapceka... Cakali 9 rokov :/... Zalezi o ake dieta mas zaujem... Biely novorodenec trva najdlhsie....
@butterfly333 môj má fragmentáciu DNA spermií až 52%... hotová katastrofa... má 30 rokov.. nefajčí... nepije... zdravá strava... športuje...je ozaj v top kondičke ako profesionálny vojak...a predsa má problém... predtým nebral ani vit.C a teraz túto hromadu... už ani nevie čo je to teplá sprcha... už len studená...boxerky sú minulosť... fakt sa snaží...cez plodné dni chodí 200km domov a 200km nazad do kasární lebo ovu nám ako naschvál výjde väčšinou v strede týždňa a on je doma len cez víkendy...IVF nevyšlo...to mi dávalo takú nádej že sa to podarí...s vidíš... takmer 3000e vo vzduchu a nič z toho...
@zuzik5891 tiež pekne zásoby máte ja tiež dúfam že sa zadari niesom už najmladšia tak dúfam že sa to podarí čím skôr.
@butterfly333 ja mám síce menej vitamínov ale podobne ako on...no podarí sa nám...uvidíš... veď koľko párov ani netuší že má nejaký problém a predsa sa im po určitom čase podarí krásne a zdravé bábo...🙏🙏🙏🙏
@martinade veru bezi to, zo zaciatku sa to tahalo hrozne a teraz boze moj, ved mam pocit ze nestiham 😀 ale uz nech je to tu, lebo vsetko je tazsie teraz, od hlupeho vstavania z postele, zasnurovat topanky je tazko, vsetky take male veci mi teraz dlhsie trvaju, je to az na zasmiatie 😀
@butterfly333 veru to leti, uz teraz. neboj, aj ty sa dockas. ja som sa dlho nacakala a ked som to skoro zabalila, vtedy to prislo ako blesk z jasneho neba. doteraz tomu nechcem verit 😉
@taily30 no len ja sa bojím ze sa to nepodarí kôli tej reprodukcnej imuno co mam tam problém tie zvyšné cytokiny a nízke IgG
@dolynkag boooze ta je krasna 😍😍😍❤
@butterfly333 ale liecis sa na to, nie? u nas bolo vsetko v poriadku, teda tak tvrdili lekari a aj napriek tomu dlho nic. ked sme sa ale v 2017 rozhodli ist na ivf, ze uz to nebudeme odkladat, tak sa podarilo, ale prisla som on. a teraz, ozaj ani neviem ako sa to stalo 🙂
@taily30 áno beriem injekcie a vit D co mi na imuno kázali.
@ikonica
@butterfly333 my čakáme už 3,5 roka sme nejaký 20 boli sme 85 na začiatku teraz to už ide pomaličky
U dr. Som dopadla tak ak sa to do pondelka nespustí samé tak kyret 😭
@martinade
@ikonica
@butterfly333 je to ťažké no musím ísť ďalej snažím si to vôbec nepripúšťa ako 6x už je aj dosť už to je viac ako mávam chrípku takže dám sa dokopy a čas ukáže všetkým v skupinke držím palce aj na nohách
@ereska chamem ťa ja som prišla o 7deti no som vďačná veľmi za tie moje dve deťúrence čo mám zato ďakujem. No keď Boh dá snáď sa podarí ešte jedno.

Baby viete poradit ake vitaminy brat po potrate?(mna sa to netyka-svagrina potratila)ake vysetrenia dat si urobit?