Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ahoj...ja tiež verím v tú motyku 😁... minimálne pokým nenašetríme na ďalšie IVF...ja dnes oficiálne zahájim sexuálny maratón 😁... nemám ani potuchy kedy príde ovu... minulý cyklus až na 21 dc...
@zuzik5891 ja som si dnes povedala aj môjmu že budeme sa snažiť ešte do konca roka a keď sa nezadari pôjdeme skúsiť to IVF aj tak musím vyliečiť tie vysoké cytokiny no v auguste chcem zbehnúť z výsledkami z reprodukcnej imuno do GF nech poradia co a ako ďalej.
@butterfly333 to mňa výsledky z reproimuno čakajú o týždeň... stále so vravím že ak by bolo niečo zlé tak už by nám dr.volal...tak ako sľúbil...ale aj tak dom z toho dosť nervózna
@zuzik5891 ja som čakala 2 mesiace no aj tak neviem ci je to moc zle alebo nie či ti injekcie pomôžu no uvidím snáď áno.
@butterfly333 ja sa budem určite pýtať na všetko... keď tam už budem nech potom nemusím googliť lebo na googli sa dočítam aj to či nechcem
@zuzik5891 mne Dr síce za tých 5min povedala co som chcela vedieť no to bolo také na rýchlo ako keby ponáhľala a za tých 5 min konzultácie si vypýtala 30€.
@butterfly333 no tak my by sme už nemali platiť nič tak verím že napriek tomu nám toho času dr.venuje viac
@zuzik5891 ani za konzultáciu? Chodíš do NR?
@butterfly333 platili sme 60 e za krv a to je všetko...boli sme v Prešove v ADLE...
@zuzik5891 noo my to iste.v novembri by sme tiež chceli ísť na ďalšie ivf.Ak sa podarí.
@sonulienka13 len keby to toľko nestálo... trošku viac dostupné by to mohlo byť
@martinade ahoj 🙂 ako dnes opu? Už to máš dúfam za sebou a to najkrajšie pred sebou ❤️❤️❤️ Napis, držím moc moc palce nech sa tie žubrienky malé pekne vyvíjajú.
Ja som dnes bola na kontrole, podľa poslednej ms je to dakych 10+5, no podľa sona 12tt, tak mi spravil aj prvé sono aj odbery. Zatiaľ vyzeral spokojne 😂 tak uvidím čo potom po tých druhých testoch po 15tt. Asi bude sranda výsledok kvôli veku 🙄
@ceklis suler spravy a z testov si nic nerob.. Mne vysli zle ale len kvoli skreslenym udajom o tt.... Druhe uz vysli dobre a morfosono tiez bolo v poriadku... Dnes som bola na glukozovy test... V pohode to bolo, ziadna katastrofa ako to niektore maminy opisuju.. Vysledok zajtra resp na poradni vo stvrtok...
@ikonica ja musím tiež :( vyšiel mi daky nízky cukor, tak musím ísť teraz a potom po tom 24tt. Ja som sa toho tiež hrozne bála a keď na to pomyslím, tak sa len smejem. Najhoršie bolo to čakanie, nič viac. Tak už sa to pekne kráti 😍 boooze, hrozne to letí. Za chvíľku už budeme čakať fotku bábätka v pôrodnici. Užívaj a oddychuj ☺️ Bude ešte veselo. Ozaj a pôrodnicu už máš vybranú?
Ahojte od 6:30-12:30 po doktoroch po nemocnici predoperačné a v stredu ráno mám prist ak dovtedy nič
@ereska nie som tu stale....tak opatrne sa opytam co sa udialo?
@martinade vidíš 🙂 úplne parádne cislo. Hlavne že to máš za sebou a teraz už len to najťažšie 🙈🙈🙈 čakanie, toto bola pre mna čistá smrť. Každý deň čakať čo a aké info prídu a potom vklad a zase to čakanie. Tak každý deň budem na teba myslieť ✊🏻❤️ A silno držať palce.
Áno 😍 aj knižnú mám, je to niečo, čo sa ani opísať nedá a aj tak tomu neviem stále veriť. Keď mi na tom sone ukazoval ruky nohy a pršteky, tak som len kukala, že to je ozaj moje? Neskutočne ako tomu neviem uverit stále 🤷🏼♀️ Asi sa bojím uverit kvôli strachu 😔 ale tak, všetko je tak ako ma a už snáď to najťažšie mám za sebou
@eliska1986 miminko sa prestalo vyvíjať zamknutý potrat
@martinade matka super držím moc moc päste

Ahojte slniečka moje ❤️💋❤️😍🥰 čo máte nového? Ja postarom.Co Vám poviem...klasika.Ale snažíme sa stále.Ideme na to každodenným milovanim 😁😁😍keď boh🙏 dá,mozno aj motyka vystreli.