Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska :(ale jaj,je mi to luto:(velmi ma to mrzi.Skore zotavenie.Verim ze sa vam coskoro podari a dotiahnete to do uplneho kpnca.
@martinade super správa moja mooooc držím palčeky aby všetko dobre dopadlo.😘😘😘
@zuzik5891 noo to máš pravdu teda.Je to smutne kolko musime doplácať.A pritom chceme tak máličko.Len živého človiečika vedla nás.Ktoreho už teraz milujeme❤️❤️❤️Je to nespravodlivé.
@sonulienka13 žijeme v dobe kde peniaze vládnu svetu...pre každého si len číslo... ďalšia v poradí...hop alebo trop...
Ahojte dievcata. Uz x mesiacov skusame babatko. Medzi tym som mala aj nejake gyn.problemy atd...Velmi by sme ho uz chceli a tak som to tento mesiac skusila s meranim teploty. No nie som z toho grafu velmi mudra. Podla mna teplota stupla a mohla by to byt ovu, ale ovu testy mam negativne. Mam dlhe cykly cca 40 dni a bojim sa, aby neboli bez ovulacie. Ake mate skusenosti vy?
@martinade no včera sa sexmaratón nezahájil...bolo trošku dusno doma... poviem ti pravdu že ma to prestáva baviť... čakám na ovuláciu ako na zázrak a vyzerá to tak že akurát počas nej budeme na stanovačke...a keďže v stane budeme s mojím synom tak plodenie neprichádza do úvahy... testov som už spravila milión...BT mi lieta ako bláznivá... proste chcela by som mať to všetko na háku a neriešiť...😞😞...ja si dnes takto depkárčim
Baby moje dnes mam 40r😞 vyše roka a pol snaženia bez výsledku podarí sa to vôbec? Bojím sa že nie. 😣😣😣
@butterfly333 gratulujem k okruhlinam 🌹a nevesaj hlavu... Dokial ti funguje cyklus, stale je sanca, ze sa zadari.... Teraz uz mas nove info o sebe a liecbu, tak snad to prinesie vysledky ;) ✊ ✊ ✊
@butterfly333 dnes oslavuj a nedepkuj......vsettko naaaj!!!!!!

@butterfly333 zajtra posielam ten clostil... Budes chodit aj na folikulo? Uz si ho niekedy brala? Nebojis sa bez dozoru lekara?
@ikonica áno brala som ho aj na folikulometriu som chodila aj pôjdem
@butterfly333 všetko najlepsieeee!! 🌹🥂
@ceklis áno máme všetky možné vyšetrenia asi nám je súdené naše adopciatko
@butterfly333 všetko len to najlepšie k narodeninám veľa zdravia šťastia lásky a nech sa ti splní všetko pocom túžiš 🎂🍹🍹😘 a neboj príde to viem že veriť je niekedy ťažké no nič iné nám neostáva moc držím palce
@zuzik5891 hlavne mu nehovor ze mas ovulku. Zo zaciatku drahy o tom nechcel ani pocut tak som nasadila sexi pradielko a obaja sme boli spokojni, ale nakoniec sa uz sam pyta 🙂 a vyzveda kedy ma na mna skocit pocas plodnych dni... 🙂
A stanovacka super, vzrusenie pre chlapa 🙂 trosku dalej od stranu, hop sup 🙂
@butterfly333 vraj sa moze brat len 6 cyklov za zivot
@butterfly333 zlatko vsetecko len to najlepšie prajem❤️❤️❤️
@ceklis zlaticka moje ďakujem vám za blahoželanie verím že sa to podarí aj mňe. 😘😘😘😘😘😘😘😘
@ereska
@martinade
@sonulienka13
@butterfly333 vsetko najlepsie! Len sa nevzdavaj, nadej umiera posledna!
@taily30 ďakujem moja. Vám sa ako darí?
@butterfly333 vsetko najlepsie k narodkam 🎂🥂

@kakatulik teraz mam inu kliniku a ine zlozenie . Pred tym gonal a menopur a teraz gonal a decapeptyl