Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade juuuuj Mati... môj mi sám káže spraviť ovu test...len potom keď je pozitívny tak vždy sa niečo udeje... stanovať ideme s mojím synom tak to by som bola nespokojná ísť niekam do lesíka a jeho nechať pri stane...
Ale dr.mi včera vravela že na ľavom vaječníku nemám dominantný folik a pravý je vysoko...nieje ho vidieť...a ja mám od včera také bolesti na ľavo... spravila dom ovuláčik a pozitívny...je možné že by dt.prehliadla folik pred puknutím?
Ľavý je z rána a pravý okolo obeda... graf mi skáče ako bláznivý
@kika123kika ďakujem
@evi38 ďakujem veľmi pekne
@butterfly333 všetko len to najlepšie ti zo ❤️ želám...nech sa ti splní tvoj najväčší sen ❤️🙏🍀👶
@butterfly333 Všetko najlepšie k narodeninám prajem ❤️
Tak baby, z 8 len 4 sa uchytili. Lekarka vravela, ze bude redukcia este na 4 a 5 deň
@butterfly333 my sa mame dobre. Len vcera som to prehnala s upratovanim, tak dnes ma velmi bedrove klby bolia. ☹ oddychovat dnes budem
@daniela123321 ďakujem veľmi pekne
@taily30 treba oddychovať dávať na seba a malinké pozor.
@martinade tie dvojičky to ešte stále môžu byt 😍 hlavne im dôveruj ✊🏻
To mi povedali tiež v centre keď tam videli len jeden folik a ja úplne zúfalá a ta milá doktorka, povedlala “len sa nebojte, budeme mu veriť, dobre?” A ozaj mala pravdu. Držím veľmi silno palce a ak by sa dalo, chod na vklad až v sobotu. Ak majú prežiť, tak prežijú ten 5ty deň ✊🏻✊🏻✊🏻
@kakatulik tiez si hovorim, ze vsetko ma svoj dovod a vsetko je tak, ako ma byť, ale na druhej strane este si to nepripustam.
@zuzik5891 teraz skusame šťastie vo ferticare v prahe
@ceklis hihihi ok tak teraz budem na 200% veriť 🙂
Inak znovu mi volali a centra a vraveli, ze transfer bude v piatok.
@evi38
Baby, ahojte, potrebujem poradit. Ovuview mi vyznacil ovulku na 16-ty den, najprv aj FF, ale dnes to zmizlo, bola to len prerusovana cervena ciara. Ziadny hlien si nesledujem. Menstruacia nikde, LF byvala tak 14, max. 16 dni, potom teplota klesla a prisiel menzes. A teraz az ma zacali boliet prsia ako pred menstruaciou, skor nie. Moj rekord za posledny rok je dlzka cyklu 39 dni so spinenim. Priemer asi 34 dni...neviem, anovulacny???

@butterfly333 dodatočne všetko najlepšie k narodeninám, nech zaberie liečba a vy máte vytúžené bábätko 🙂
@martinade budem nakúkať aký bude výsledok po prvom dni 🙂...držím palce 🙂