icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
10. sep 2014

@micikatka hm a doktor s tebou este nieco robi, ci?

micikatka
10. sep 2014

@senta_sofia uz nie :o( len odporuca car :o(

senta_sofia
10. sep 2014

@micikatka a ty to vidis ako? este skusis prirodzene, ci?

micikatka
10. sep 2014

@senta_sofia na car nemame peniaze cize bud sa snazit prirodzene, alebo sa na to cele vykaslat. (uz aj s tym som zmierena ze budeme mat len jedno dietatko)

rybkaa
autor
10. sep 2014

@mawiya minulý rok som mala stery úplne v poriadku, ukazovala mi to v karte...

rybkaa
autor
10. sep 2014

@senta_sofia otehu to nebráni, ale bolo by to veliké riziko, takže áno, telo nie je debil 😀

senta_sofia
10. sep 2014

@rybkaa vies co, ale teraz ked nad tym rozmyslam, opytaj sa, co ti to vlastne budu robit, lebo znama odmietla konizaciu, kedze este vtedy nemala deti, ze jej to nedoporucovali, lebo ze tym sa skrati krcok a tiez to moze ohrozovat tehotnost, tak dufam, ze tebe budu robit daco ine 😉 teraz ma detvaky tri, prve slo cez umele, dalsie dve prirodzene

senta_sofia
10. sep 2014

@micikatka a co je podla neho tvoj problem? neovulujes? ved ty mavas tie testy pozitivne, akurat neskoro? nemas potom len kratku lutealnu fazu, ze by sa to nestihlo uchytit?

zuzulienocka77
10. sep 2014

@rybkaa mrzi ma to zlatko, ale je dobre, ze ti na to prisli tak skoro a ze sa to bude rychlo riesit a uz nic nebude branit tomu, aby si mala vytuzene babatko 😉 . Si silna, zlata baba, mas super muza, dobre to dopadne 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
10. sep 2014

@zarzisia a ten test si rano robila?

adamnela
10. sep 2014

@zarzisia no tak to je super sprava...Chvalabohu, ze cysta je prec a teplota je naozaj vysoko, tak mozno si naozaj len teraz niekedy po ovulke a nieco sa tam mozno vytvara 🙂
@rybkaa joj, Matulik to ma velmi mrzi...Ja som tiez zvedava, co sa dozviem zajtra, ked budem volat za vysledky 😒 Tiez sa bojim, co mi sestricka povie.... Ale u teba esteze je to takto hned na zaciatku, vyberu to a potom sa pekne poliecis, das si chvilku pauzu a uvidis, ze sa podari...Viem, ze sa sa mi to lahko pise, kedze uz mam 2 deti, ale proste v prvom rade musis byt v poriadku Ty, aby si mohla mat krasne babetenko...Drzim Ti moc palce, nech toto pol roka rychlo ubehne...

jaja9891
10. sep 2014

@zarzisia no vidis,som ti vravela,ze to bude ok... a dokonca si mozno tesne po ovu...obycajne vodove cysty myznu 🙂 tesim sa s tebou 🙂

jaja9891
10. sep 2014

@rybkaa ac moja,co to :( to mi je luto,drzim palce,bude dobre,uvidis,ty to zvladnes,das sa do poriadku a bude to potom na prvu supu 🙂 uvidis,my zeny sme silne a vela zvladneme pre mimi 🙂

sefova
10. sep 2014

@rybkaa - tak já tě zlatko můžu uklidnit, mám konizaci za sebou a jak víš jednoho sviště mám, takže otěhu to určitě nebrání 🙂 operace byla v pohodě, pokud se to vůbec o nějaké dá říct, já byla spíš tenkrát vytřeštěná (stejně jako ty) z té informace, že by se to mohlo zvrhnout do rakoviny, mívala jsem mírné hodnoty CIN I a najednou to skočilo na CIN II a už to jelo 😉 ...já teda tenkrát měla zůstat v nemocnici minimálně tři dny, ale ukecala jsem dr. (operoval mě sám můj gyndr), že budu doma poctivě ležet, jestli si totiž dobře pamatuju, tak musíš mít klid na lůžku a téměř vůbec nevstávat, aby nebyl tlak na čípek, povoleno jsem měla jen na záchod, jinak klasické šestinedělí...a moje mimoděložka s tím absolutně nesouvisela, takže neboj, to dáš, držím všechny palce 😵

micikatka
10. sep 2014

@senta_sofia podla testov a teploty ovulujem kazdy druhy mesiac. len dr. videl len jeden krat zo 3 ovulacii. clostil som dobrala, viac uz nemozem. podla neho su teploty uz zastarala metoda.
cize dlzku LF nemohol riesit ked podla neho bola ovu len raz. :o(

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
adamnela
10. sep 2014

@zarzisia no hlavne, ze si v poriadku, to je hlavne..A inak ja mam este Inofolic tiez, ak by si chcela kupovat...

sjuzan77
10. sep 2014

@zarzisia som rada, ze ides s dobrou spravou, vidis, cysta je prec a uz bude len dobre 😉 a ake potoky slz si vyplakala .. 😉

mawiya
10. sep 2014

@rybkaa zlatik, takže to sa takto za pár mesiacov môže zvrhnúť? do kelu, to som nevedela. pamätám si, že moja spolužiačka toto podstúpila ako 18 ročná - mala to číslo 4, čo je vraj veľmi vysoké a ešte k tomu na takú mladú babu. Ale teraz má dve krásne slečny, a nespomínala, že by ešte potom mala problémy. ale aj tak dokelu, snažíš sa, toľké prachy, nádeje a pozri ho. ale telo naozaj vie, čo je najlepšie. držím palčeke nak je to chytro za tebou.

lenna71
10. sep 2014

@rybkaa och to ma velmi mrzi ☹ rychle uzdravenie prajem !!

adrianaaa32
10. sep 2014

@zarzisia no super ze ta cysta je prec....dobre spravy 😉
@rybkaa ach jaj, to ma mrzi ze sa to takto skomplikovalo ☹ ...ale dobre je ze to odhalili tak skoro..drzim ti velmi palce !
@mawiya gratulujeeem ku krasnym //ciarkam 😉

My mame pre tento cyklus odmakane, sichta skoncila a pomaly sa prehupujem na cakacku...tak uvidime co z toho..

kubisova
10. sep 2014

@rybkaa rychle uzdravenie...hlavne aby to cim skor preslo

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
mawiya
10. sep 2014

@adrianaaa32 ďakujem zlatik, nech už pribehnú aj k tebe a vlastne ku všetkým, čo sme tu.

senta_sofia
10. sep 2014

@zarzisia ja tam stale daco vidim

senta_sofia
10. sep 2014

@micikatka ochota jak hovado... Dufam, ze sa zadari prirodzene

rybkaa
autor
10. sep 2014

@sefova dakujem velmi si ma upokojila🙂 aj mne to bude robit moja gyn, je velmi zlata, pekne mi to vysvetlila nech sa nebojim, len ten prvotny sok bol strasny. Tiez som mávala CIN I potom nic vsetko ok, zas CIN I vlani a teraz ze CIN 3 ??? Nie je co riesit idem...tiez povedala ze stvrtok sa to urobi, v piatok domov a vikend lezat, mam sedave zamestnanie takze to je ok 🙂

rybkaa
autor
10. sep 2014

@senta_sofia co som sa docitala podla toho popisu ako mi to vysvetlila dr. ide o konizaciu, ale robi sa to nejakou metodou ze krcok sa neskrati, ze rata s tym ze som nerodila a chcem deti, ze sa to z krcku len nejako odpáli v tenkej vrstve ako prstenec ze v pohode mozem mat deti. Mam dobru gyn je zlata a sikovna, uz mi raz zachranila krk pri mojej skaredej cyste ktiru byvaly dr.liecil anionovymi vlozkami a pritom to muselo hned von...takze jej verim no ked bude volat za termin este sa spytam ci je to presne konizacia...no neodmietnem to...mam CIN III a HSIN - najhoršie výsledky cytologie ake sa daju dosiahnuť ☹

rybkaa
autor
10. sep 2014

@zarzisia o manzelovi nevravela nic no spytam sa na to vdaka 🙂 som rada ze aspon ty si ok 🙂 a na tom teste nieco vidiiiiiim