Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 do 12tt som spinila a hrozil potrat. Nevedeli zistiť zdroj krvácania takze to mohlo byt tým ze štítna nepracovala dobre. Po nasadeni liečby špinenie prešlo. Porodila som predčasne ale to nebolo kvôli štítnej zlaze. Ja som bola strašne vystrašená lebo mi vraveli ze môže to ovplyvniť babo. Malý ma 10 mesiacov a zatiaľ vyzerá ze je všetko v poriadku
@martinade musím pohľadať môj protokol...ale keď som bola na kontrole vždy mi robili usg a brali krv na hormóny...a pri poslednej kontrole (bola streda) som sa pýtala či cca v piatok môže byť OPU...a dr.že nie lebo vajíčka sú stále malé... najskôr mám rátať v pondelok...a poobede mi volali že OPU bude predsa v piatok lebo mi vyleteli hormóny
@zuzik5891 Pekná teplota 🙏
@daniela123321 ráno som bola spotená ako myš... uvidíme ďalšie dni ako sa bude teplota správať...
Tsh odpichnuté ...zajtra výsledok 🙏🙏🙏
@zuzik5891 Držím palce ☺️ ja som bola tiež minulý týždeň opäť na krv na TSH
@zuzik5891 nooo mojko,vyzera to super 🤞🤞🥰❤️
@daniela123321 s výsledok si mala ok?
@sonulienka13 ale tak už si po ovu tak snaženie už bolo a teraz si len užívať pomedzi nahadzovanie prútov ❤️❤️❤️
@zuzik5891 Čo mi brali v 16tt tak som mala zvýšené ..v 22tt že ok a teraz v 36tt ani neviem ešte lebo majú stále dovolenku🙄
@daniela123321 ty to už máš za pár ako sa povie...to tak neskutočne rýchlo zbehlo 🙏❤️
@zuzik5891 Ani mi nehovor, strašne rýchlo to ubehlo😯od dnes už 37tt.. malá stále riťou dole..nech sa už robí čo chce😁

@ivana1988 to fakt?...wau...no to je riadne číslo veru...a všetko bolo v poriadku?... neuveriteľne si mi zlepšila náladu ❤️❤️❤️