Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 zlatko aj ja beriem roky lieky na štítku.Najskor som mala tsh vyše 6 a teraz do 2 mam.To bude v pohodke.
Jasne.uz dávno po ovu.ale vies ako 😉😉😁
@daniela123321 otočí sa ...nedávno mala kamarátka podobný problém a v priebehu pár dní mala princeznú dole hlavičkou 😁...
@sonulienka13 môj si odomňa oddýchol až na stanovačke 😂😂😂...aké aj to len preto lebo bol s nami aj môj syn 😂😂😂...
@evita2176 no lebo prvý deň hospitalizácie mali veľa akútnych prípadov tak na posunulo na ďalší deň...potom mi pustili narkózu mimo žilu...preberali ma zaintubovanú...potom som bol ďalšie dni na pooperačnej izbe na pozorovaní s večne pípajúcim prístrojom...na to sa mi zapálila tá žila na ruke a skončila som na cievnom 🤦...a po prefukoch som si spravila takúto spomienkovú foto 🤦...ale tak hľadám na tom to pozitívne...začali konečne seriózne riešiť moju hematológiu 👍
@evita2176 PN?...ja som bola operovaná vo štvrtok a v pondelok som už aj bola v práci ... veeeľmi ľutujem...mala som ostať doma a zotaviť sa... nakoniec som dala výpoveď a skončila som na internom s podozrením na pľúcnu embóliu...a pritom keď som v práci vravela že mi je zle...ťažko sa mi dýcha a mám bolesti tak mi šéfka vravela aby som sa vzchopila...ja som taký odstrašujúci príklad...aspoň týždeň ostaň doma určite ❤️
Ahojte,chcem sa spýtať,odkiaľ nakupujete ovulačné testy? Nemyslím malé balenie v lekárni.
Ja som raz po pregnyle mala slabululunku ciarku na 9dc ale bol to duch velmi slaby, neviem ci si spominate...

@evita2176 to ja som tak išla na prefuky a z jedného dňa dom tam bola 5 🤦🤦🤦😁... už sa teraz na tom smejem...
No áno...teplota ma ráno prekvapila tak nech vytrvá 🙏🙏🙏... celých 9 mesiacov 🙏🙏🙏