Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade aj ja vidím držím palce
@martinade drzim palce aby to bola ta ciarka po ktorej tuzis 🙏✊🍀
@kika123kika baby a vám ako sa darí? Dúfam že je všetko v poriadku 😘😘😘😘
@ceklis
@butterfly333 ahoj dakujem za opytanie 🙂 dari sa super zatial bez komplikacii 🙂 no uz teraz zacinam citit ze babatka rastu mam silnejsie tlaky v podbrusku ako na zaciatku 🙂 ale nevadi nech si len rastu dnes som uz 13+1tt 😊 brusko rastie 13.8. mam dalsiu poradnu a povie mi vysledky z krvi tak verjm ze je vsetko ok 🙂 vtedy budem 15tt tak som zvedava ci uz bude nieco vedieg povedag ze ci budeme mat 🙂 a dufam ze sa vam podaria 2 // aby som sa mohla z vas tesit 🍀🙏✊
@kika123kika to je krásne bruško a som rada že malinké dve bublinky kradne rastú a poslúchajú. Prajem všetko dobré až do samého konca a krásne bezproblémové tehulkovanie.🤰 Mňa od včera skolila asi chrípka zajtra idem na crp tak ešte nemám lieky len paralen.prave mam čas ovu no to je jedno či sa zadari alebo nie zatiaľ beriem injekcie na tie vysoké cytokiny tak aj tak chcem.ist to do gyn five konzultovať.
@kika123kika 😍
@butterfly333 dakujem velmi pekne 😘 fuuuha esge nikdg som nemala cez leto chripku aji jic podobne a dufam ani nebudem mat sak to moze byt hrozne velmi skore uzdravenke prajem 🤧 noo tak velmi drzim palce aby sa zadarilo co najskor 🙏🙏
@martinade ja som si myslela ze prefuky su len na diagnostiku nepriechodnosti, ci to vie aj odstranit nepriechodnost, ked si otehotnela hned potom?
@kika123kika ďakujem veľmi pekne
@pasikavamacka ja som bola na laoaroskopii kde mi odstranili zrasty a hned 10 - 15 dni na to som otehotnela

@zuzik5891 ano