Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 je krasne pozitivny, sup na snaženie sa ale testni aj zajtra
@mariska1989 este teplota moze vystupit, pozri moj graf aj u mna to vselijako vyzeralo a dnes mi teplota vystupila 🙂
@sisullii Kiež by niečo z toho bolo už pomaly 4ty deň ma pobolieva podbruško ale nie v kuse je to len sem tam nejaké to pichnutie ale je to cítiť. Dnes som skúšala len tak test a je čisto biely. Ty máš pekný test už
@mariska1989 podbrusko aj mna pobolieva par dni ako keby mal prist menzes aj prsia mam citlive. Drzim ti palce aby teplota vystupila 🙂 my sa snazime 10 mesiacov, zacala som brat inofolic, vit. E aD a manzel folandrol plus zinok a toto je treti mesiac uzivania inofolicu u mna a asi aj uspesny 🙂
Ahojte, tak ja mam tento cyklus divny, pretoze mega pozitivny ovu test (testovacia silnejsia) som mala az pri zvyšenej teplote (14dc) a na druhy den som mala rovnake ciarky este o 14,00 hod., vratane ovu bolesti. Keby som tie bolesti nemala a netestovala by som, tak by som si myslela, ze ovu bola 12 - 13 dc. Tento cyklus som zacala uzivat Myo-inositol a tie cipky MYOovunelle. Ani neviem kedy zacat testovat :(
@zuzik5891 dakujem 🙂 No skusala som nahodit bt o dalsie tri dni a ovu mi prehodilo na 16dc. Velmi davno mi raz gynekologicka povedala, ze graf bt je len orientacny a aby som sa podla neho moc neriadila, ze mam brat do uvahy skor ovu testy, hlien a krcok, a ze uz mala zeny, ktore po pozitivnom ovu teste ovu prebehla az na 6 - 7 den (stres, nahla zmena, atd.). No to aby sme sa snazili az do prichodu MS :D
@monu66 si skúšala tie čipky? Tak som zvedava na výsledok držím palce
@butterfly333 ano skusala, dakujem 🙂 V tele vydrzia aj 2 dni 🙂 Pred spanim ako doporucuju som si dala a az na druhy den bolo tutu-mutu a takto som to striedala. Ono dost dlho trva, kym sa v tele rozpusti. Na pribalovom letaku pisu, ze pohlavny styk minimalne po 6 hodinach od zavedenia cipku a potom pisu, ze najlepsie je ho zaviest tesne pred spankom. Keby som nemala tak neskoro ovu, tak by mi stacilo len jedno balenie.
@monu66 ja som bola tento cyklus zúfalá...mali sme ísť stanovať a deň pred stanovačkou bol pozitívny ovu test...tak som si vravela super...potúlime sa večer aj ráno a môžeme ísť...a na druhý deň zasa pozitívny test... zúfalstvo...tak sme stanovačku odložili o ďalší deň a zasa sa potúlime večer a ráno a pôjdeme...tak aj bolo...odyšli sme stanovať a v neďalekom hoteli som si už len zo srandy spravila ovu test a bol zasa pozitívny ... chudák môj bol tak vyšťavený😂😂😂
@zuzik5891 presne... Pre mojho muza je obdobie po ovulke viac nez dovolenka na Karibiku :D Predvcerom mi povedal: "Takze teraz polrok pauza?" Som myslela, ze mu dam kluce od pivnice a bude tam ten jeho polrok spavat :D Na jednej strane chce velmi babatko, ale na druhej strane si asi mysli, ze bocian nam zatuka so zobacikom na okno s ruzovym/modrym batoztekom.
@monu66 tak toto mi je dôverne známe 😂 ...ja som povedala môjmu že toto je posledný cyklus čo sa snažíme a on ma ohukol že ako to myslím ... že či už nechcem bábo...ale na druhej strane to že ofrfle sex to by som prežila... lenže on je od pondelka do piatku v kasárňach a počas plodných dní musí bohužiaľ chodiť domov 200km tu a 200 km nazad...a to sa už len naťahujeme lebo samozrejme že sa mu nechce...ale dieťa by chcel ...
@sisullii No ja to mám len sem-tam že by to trvalo v kuse niečo to nie a bolesti pred MS nemávam skôr začínam dva tri dni predtým špiniť. My sa snažíme viac-menej od druhého potratu takže povedané od marca

@bubu4125 ja napríklad obdivujem ako majú poniektoré baby krásne grafy...teploty ustálené a nie také hopsajúce