icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
2. aug 2019

@bubu4125 ja napríklad obdivujem ako majú poniektoré baby krásne grafy...teploty ustálené a nie také hopsajúce

bubu4125
2. aug 2019

@zuzik5891 ako môj 🤔
Ja si myslím, že taký hopsajuci asi nebude tehu graf

zuzik5891
2. aug 2019

@bubu4125 no na FF som našla aj oveľa viac hopsajúcich tehu grafov

martinade
2. aug 2019

@butterfly333 je krasne pozitivny, sup na snaženie sa ale testni aj zajtra

bubu4125
2. aug 2019

@zuzik5891 no neviem čo bude. S mužom sme sa ľúbili, a ja som zas začala krvácať. Myslím, že teda to bude ďalší neúspešný cyklus. Nevadí, ďalším cyklom, ďalšia šanca. 😉

zuzik5891
3. aug 2019

@bubu4125 a graf?... myslíš že si dostala ms?...ja mám graf takto a testy biele

pimar
3. aug 2019

Prosim,myslite ze appka dobre zaznacila ovulaciu?

mariska1989
3. aug 2019

Z tohoto asi tehu nebude😢 nevidím to nejak ružovo. Aj na druhom teplomery z 36,9 na 36,7

sisullii
3. aug 2019

Ahojte baby ani ja nemam pekne ustalene teploty ale dnes teplota vystupila a robila som 3 rozne tehu testy a na kazdych vidiet slabulilinku ciarku nemozem tomu uverit 🙏 potichu sa velmi tesim len dufam ze ciarka bude silniet. Menzes by som nemala dostat v utorok

sisullii
3. aug 2019

@mariska1989 este teplota moze vystupit, pozri moj graf aj u mna to vselijako vyzeralo a dnes mi teplota vystupila 🙂

mariska1989
3. aug 2019

@sisullii Kiež by niečo z toho bolo už pomaly 4ty deň ma pobolieva podbruško ale nie v kuse je to len sem tam nejaké to pichnutie ale je to cítiť. Dnes som skúšala len tak test a je čisto biely. Ty máš pekný test už

bubu4125
3. aug 2019

@zuzik5891 môj je podobný a test uvidím zajtra. Na zblaznenie toto

sisullii
3. aug 2019

@mariska1989 podbrusko aj mna pobolieva par dni ako keby mal prist menzes aj prsia mam citlive. Drzim ti palce aby teplota vystupila 🙂 my sa snazime 10 mesiacov, zacala som brat inofolic, vit. E aD a manzel folandrol plus zinok a toto je treti mesiac uzivania inofolicu u mna a asi aj uspesny 🙂

martinade
3. aug 2019

Tak baby, na teste stale je ciarka, ale nesilnie.... takze vysledok je jasny... :( takze este tyzden cakať na ms :(

kakatulik
3. aug 2019

@martinade kasli teraz na to,ides sa vydavat! Este sa to moze otocit.

zuzik5891
3. aug 2019

@bubu4125 to čakanie je strašne...dnes ideme na svadbu tak hádam sa mi podarí nemyslieť na toto celé...ale jasné že testy som si vzala keďže svadba je v Modre a vrátime sa až zajtra

zuzik5891
3. aug 2019

@martinade mojko ...to ešte nieje koniec... veď bublinky najprv museli dorásť...potom sa zavŕtať a až možno dnes...zajtra sa začne vylučovať HCG...

martinade
3. aug 2019

@zuzik5891 @kakatulik len nechapem, ze tak dlho sa mi drzi pregnyl - 15 dni....

zuzik5891
3. aug 2019

@martinade no tebe čiaročka ani nemusí celkom zmyznúť...len plynule prejde do silnejúcej čiarky

monu66
3. aug 2019

Ahojte, tak ja mam tento cyklus divny, pretoze mega pozitivny ovu test (testovacia silnejsia) som mala az pri zvyšenej teplote (14dc) a na druhy den som mala rovnake ciarky este o 14,00 hod., vratane ovu bolesti. Keby som tie bolesti nemala a netestovala by som, tak by som si myslela, ze ovu bola 12 - 13 dc. Tento cyklus som zacala uzivat Myo-inositol a tie cipky MYOovunelle. Ani neviem kedy zacat testovat :(

zuzik5891
3. aug 2019

@monu66 ja tým grafom občas vôbec nerozumiem... minulý cyklus mi v deň ms vybehla BT na 37... Ja by som možno rátala ovu až po druhom pozitívnom teste...nie tak ako ti ju vyznačilo

monu66
3. aug 2019

@zuzik5891 dakujem 🙂 No skusala som nahodit bt o dalsie tri dni a ovu mi prehodilo na 16dc. Velmi davno mi raz gynekologicka povedala, ze graf bt je len orientacny a aby som sa podla neho moc neriadila, ze mam brat do uvahy skor ovu testy, hlien a krcok, a ze uz mala zeny, ktore po pozitivnom ovu teste ovu prebehla az na 6 - 7 den (stres, nahla zmena, atd.). No to aby sme sa snazili az do prichodu MS :D

butterfly333
3. aug 2019

@monu66 si skúšala tie čipky? Tak som zvedava na výsledok držím palce

monu66
3. aug 2019

@butterfly333 ano skusala, dakujem 🙂 V tele vydrzia aj 2 dni 🙂 Pred spanim ako doporucuju som si dala a az na druhy den bolo tutu-mutu a takto som to striedala. Ono dost dlho trva, kym sa v tele rozpusti. Na pribalovom letaku pisu, ze pohlavny styk minimalne po 6 hodinach od zavedenia cipku a potom pisu, ze najlepsie je ho zaviest tesne pred spankom. Keby som nemala tak neskoro ovu, tak by mi stacilo len jedno balenie.

zuzik5891
3. aug 2019

@monu66 ja som bola tento cyklus zúfalá...mali sme ísť stanovať a deň pred stanovačkou bol pozitívny ovu test...tak som si vravela super...potúlime sa večer aj ráno a môžeme ísť...a na druhý deň zasa pozitívny test... zúfalstvo...tak sme stanovačku odložili o ďalší deň a zasa sa potúlime večer a ráno a pôjdeme...tak aj bolo...odyšli sme stanovať a v neďalekom hoteli som si už len zo srandy spravila ovu test a bol zasa pozitívny ... chudák môj bol tak vyšťavený😂😂😂

monu66
3. aug 2019

@zuzik5891 nase hormony si pekne s nami zahravaju. No kto si to najviac odnesie su nasi muzi :D No aspon nemozu povedat, ze sa pri nas nudia :D No pravdupovediac niekedy mi je manzela luto, ale iba niekedy :D Zase nemozem byt az tak sucitiaca, lebo ho este rozmaznam :D

zuzik5891
3. aug 2019

@monu66 presne tak...môj si momentálne vychutnáva obdobie po ovulke😂😂😂... má odomňa pokoj 😂😂😂...

monu66
3. aug 2019

@zuzik5891 presne... Pre mojho muza je obdobie po ovulke viac nez dovolenka na Karibiku :D Predvcerom mi povedal: "Takze teraz polrok pauza?" Som myslela, ze mu dam kluce od pivnice a bude tam ten jeho polrok spavat :D Na jednej strane chce velmi babatko, ale na druhej strane si asi mysli, ze bocian nam zatuka so zobacikom na okno s ruzovym/modrym batoztekom.

zuzik5891
3. aug 2019

@monu66 tak toto mi je dôverne známe 😂 ...ja som povedala môjmu že toto je posledný cyklus čo sa snažíme a on ma ohukol že ako to myslím ... že či už nechcem bábo...ale na druhej strane to že ofrfle sex to by som prežila... lenže on je od pondelka do piatku v kasárňach a počas plodných dní musí bohužiaľ chodiť domov 200km tu a 200 km nazad...a to sa už len naťahujeme lebo samozrejme že sa mu nechce...ale dieťa by chcel ...

mariska1989
3. aug 2019

@sisullii No ja to mám len sem-tam že by to trvalo v kuse niečo to nie a bolesti pred MS nemávam skôr začínam dva tri dni predtým špiniť. My sa snažíme viac-menej od druhého potratu takže povedané od marca