icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
3. aug 2019

@martinade vieš čo, tieto mamatesty sú veľmi citlivé a ktovie. Možno už vidno tvoje HCG.

butterfly333
3. aug 2019

@monu66 tak mooooc držím palčeky potom som zvedava na výsledok.

monu66
3. aug 2019

@zuzik5891 presne... No 200 km je dost a to svedci ako moc chce tvoj muzicek mrnouska. No niekedy mojmu poviem ked ma uz jeduje, ze tak podme do CAR, ze da len svoj material a ma pokoj a po kazde mi povie, ze to v ziadnom pripade. Vedia ti muzi, co vlastne chcu?

monu66
3. aug 2019

@butterfly333 Dakujem 🙂 No ja teraz ani neviem kedy mam cakat MS, ale najdlhsi cyklus som za poslednych 8 rokov mala 30 dni. Inac mavam tak 24 - 28 dni.

zuzik5891
3. aug 2019

@monu66 juuuuj keby to bolo tak že v CAR dáš len materiál a máš istotu že bude bábo... nám v tomto ani CAR nepomohol 😔...tak pokým našetríme na druhé IVF tak skúšame prirodzene

monu66
3. aug 2019

@zuzik5891 vsak totok... Manzelsky par da velku sumu nasetrenych penazi s vierou, ze o 9 mesiacov budu drzat v naruci svoje vytuzene dieta a potom dostanu spravu, ze bohuzial... Asi viac by ma to zlozilo ako ked skusame prirodzene a potom pride ta hnusna MS. Pocula som, ze dobre centra su v Cechach, ze maju vyssie percenta uspechu, ale ci je to ozaj tak, tak neviem. No isto viem, ze keby sme sa raz rozhodli pre IVF, tak len v Cechach. Ja mam velku nedoveru v slovenske zdravotnictvo ako celkovo. Samozrejme su u mna vynimky u niektorych slovenskych lekarov

zuzik5891
3. aug 2019

@monu66 no tiež sme premýšľali o Brne ale je to strašne ďaleko... môj na odber vajíčok dobehol z kasární po štvordňovom cvičení niekde v poli a po nočných hliadkach... vyzeral super...som rada že bol schopný odovzdať materiál...na siedmu som mala OPU a on bol vtedy ešte na tom cvičení... doletel okolo desiatej do centra...

bubu4125
3. aug 2019

@zuzik5891 jeeej, tak dobrú zábavu prajem. A nedeľu robíš testik?

shellynda
3. aug 2019

Mohlo by byť ešte niečo z takéhoto grafu 🙄?

sonulienka13
3. aug 2019

Ahoojte.Ako?? Tak clovek sa môže snažiť stále,roky a aj tak prt s toho.Cakam mrchu dnes alebo zajtra.Asi mam zase svoju slabú chvíľku.

zuzik5891
3. aug 2019

@bubu4125 spravím...vzala som si ich so sebou tak ich nenechám ležať v kufri 😁

zuzik5891
3. aug 2019

@sonulienka13 no nečakaj ju...ak nemáš LF len 7-8 dní tak ms príde neskôr alebo vôbec nemusí prísť...dnes by to mohol byť pokojne aj IP 😁😁😁

monu66
3. aug 2019

@zuzik5891 klobuk dole pred tvojim manzelom, je vidiet aku silnu tuzbu ma 🙂 Moj by asi nedoletel, ale doplazil a material? Ten by asi uz nevladal dat.

monu66
3. aug 2019

@shellynda ja si myslim, ze bude z toho nieco 🙂 Mozno uz zajtra bt vyskoci 🙂

zuzik5891
3. aug 2019

@monu66 veru...nie každý chlap by toto plodenie takto zvládal...😍

sonulienka13
3. aug 2019

@zuzik5891 zlatko ja som mala ovu už dávno.niekde medzi 11dc a 15 dc.

zuzik5891
3. aug 2019

@sonulienka13 preznačilo ti ovu?...joooj škoda... som si to neuvedomila

bubu4125
3. aug 2019

@zuzik5891 tak som zvedavá. Ja robím podľa bt. Až bude hore, robím 😁

sonulienka13
3. aug 2019

@zuzik5891 noo ja som neskoro začala merať ☹

zuzik5891
3. aug 2019

@sonulienka13 a si si úplne istá že ovu bola v tie dni?...lebo podľa bolestí sa mne napríklad už neoplatí ovu sledovať
@bubu4125 mám okolo 70 testov...tak môžem testovať 😁...len už tak veľmi túžim po tých pravých //...

shellynda
3. aug 2019

@monu66 no bodaj by☺️, lebo mne sa zdajú nejaké vysoké teploty a strašne skákajúce🙄

bubu4125
3. aug 2019

@zuzik5891 ja mam len dva. To si si dobrú zásobu spravila.
Ja tiež. Dcéru mám z prvého manželstva a túžime po spoločnej papulke. Dcéra už má 8rokov. Už keby aj teraz ostanem tehu, malá už bude mať 9. Taký rozdiel som nikdy nechcela

butterfly333
3. aug 2019

@bubu4125 moja ja mam dve deti s ex 13r dcéra a 19r syn. No a terajším manželom by sme veľmi chceli spoločne a je mi jedno aký tam bude vekový rozdiel hlavne nech sa zadari.

zuzik5891
3. aug 2019

@bubu4125 moja...môj syn bude mať v novembri 13... nič sa nedá robiť... chceme s priateľom aj spoločné baby aby sme skompletizovali rodinku... už nech je rozdiel akýkoľvek...

monu66
3. aug 2019

@shellynda vysoke ani nie, mas do 36,7 co je este ok. Inac tak skakajuca bt pred ovu nie je az tak zla. Za x-rokov co som videla tehu grafy, tak najviac tehu grafov bolo s takymi hopsajucimi teplotami, ale len pred ovu. Drzim silno palce, aby sa zadarilo // 👀

sonulienka13
3. aug 2019

@zuzik5891 mojko áno.prave preto sme sa aj snažili vtedy poriadne.

bubu4125
3. aug 2019

@butterfly333
@zuzik5891 nehovorím, že teraz kvôli tomu nechcem. Len som vždy chcela mať max 3 ročný rozdiel. Medzi mnou a sestrou je 9rokov a teda viem, že som bola vždy sama. Ona už mala svojich kamarátov a so mnou sa hrať nechcela. Asi mi to nejak ostalo v pamäti. Ale človek si nevyberá.

sonulienka13
3. aug 2019

@zuzik5891 veru bola bola.a toto sú už bolesti na mrchu.slabe ale sú.

sisullii
3. aug 2019

@mariska1989 to mi je luto, ale verim ze sa vam podari a do uspesneho konca 🙂 ja som este nebola tehotna.

megica33
3. aug 2019

Ahojte baby 🙂 tíško Vás tu sledujem naďalej. Veľmi Vám tu vsetkym držím palce. @martinade podľa mna aj ten dnešný test je pozitívny a nám či je to tým že je mokrý ale keď ho dám do tmavších farieb tak je najsilnejší. Verím že tento krát to bude ono ❤️
Ja som sa už rozhodla nemerat a nesledovať lebo už mi z toho sibalo 😁 o 5 dni mi má dôjsť MS bruško už pobolieva takze uvidíme čo prinesie další cyklus. Všetkým nám držím palce nech uvidíme naše vytúžene dve čiarky aspoň do konca tohto roka 🙂