Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 coooze??? 😞😞😞nemyslíš vazne 😞😫 mrzí ma to zlatko.Ani nevieš ako.
@sisullii Ďakujem aj ja dúfam že sa nám to podarí. Kiežby teraz tento cyklus bolo by to povedané že by sa mi vrátil anjelik ...aj tebe držím✊
@sonulienka13 kúpila som ho lebo je to jediný test ktorý mi vždy ukáže pravdu s dosť zavčasu...som z toho smutná .. fakt...😞😞😞😞
@ikonica bola minimálna šanca že sa to podarí...😞😞😞😞
@zuzik5891 ja na tvojom mieste by som na mesiac dva odlozila meranie..ja som tiez teraz nemerala 2mesiace a ani by som nemerala dalej keby mi to lekar nenakazal..kvoli tomu aby vedel ako dalej..cize od zajtra zacinam meriat aj ked sa mi do toho nechce lebo to budem len viac napäta..Skus teplomer na chvilku schovat a uzivaj si zivot. Hlavne nato nemysli..rozmyslaj nad tym ako ta muz miluje ked za tebou cestuje tolko km len aby s tebou stravil par krasnych chvil! Ver ze vela takych muzom nieje a my mozeme byt nadovsetko stastne ze ich mame ;) moj jazdil kazdy piatok vecer 500km a v nedelu naobed nazad. Uzivajte si chvilku sami seba a mozno vtedy motyka vystreli 😘🍀✊🍀✊🍀
@zuzik5891 ja ti verím, oddýchni si od toho.
Ja som si tiež po dnešnej bt poplakala a zaumienila pár vecí. Ideme o dva týždne na dovolenku, potom nákupy do školy, nástup do práce. Ideme potom na svadbu. A keďže nastupujem do roboty na 3 smeny, ani nemá význam merať bt. Čiže, najbližšie dva mesiace sa nebudem tomu venovať. A asi ani potom. Nechám to zatiaľ tak
@sonulienka13 soni to bude v telke ???

@bubu4125
@sonulienka13 no baby... spravila som si krvný tehu test a bol negatívny... takže nič z toho 🍾