Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333
@bubu4125 uschol...ostala s nádychom do ružova... voľným okom čiarku vidieť a keď ho presvietím mobilom tak je tú čiaročku krásne vidieť...
@zuzik5891 hode sem testik
@bubu4125 skôr blud moja... krvný včera negatívny a mamatest z toho istého moču biely
@butterfly333 rada...len tak za 5 hodín... cestujeme z modry domov
@ereska mojko áno.Na TV Folklorika.a Anka by to mala potom aj zdieľať na svojom fb.
@zuzik5891 zlatik ale graf máš pekny
@sonulienka13 to je moje tradičné cik cak na grafe...
@evita2176 lepšie to odfotím až doma
@bubu4125 ja viac no viazať sa na to nemôžem
Baby...one step určite duchujú... ďalší test je úplne biely
@zuzik5891 😞😞😞tak som verila že to už vyšlo.
@zuzik5891 to myslíš vážne? Biely test? Určite tam nič nieje? 😭😭😭😭
@butterfly333 ak sa teraz pozriem cez svetlo tak totálne slabá čiarka... možno kanálik...ale spravila som aj ovu test a je biely...
@sonulienka13 pre mňa nepochopiteľné že sa nám takto nedarí... že testy ktoré za normálnych okolností neduchujú mne ukazuje čiarky...😞😞😞
@bubu4125 ja som dnes taká plačlivá...pri odchode som sa lúčila s tetou a normálne som sa rozplakala ...môj sa na pred chvíľou pýtal či som zasa plakala a či kôli tomu som s ním nešla na dvor a ja že áno...a zasa slzy v očiach... priateľ ráno odchádza a príde až v piatok... všetci od nás sú preč tak 4 dni si môžem liečiť dušu sama doma...
@zuzik5891 zlatíčko a ty si odkiaľ vlastne ak smiem vedieť??
Vies kolko krát sa mne stalo že bol pozitívny?? A hlavne pred mrchou.a aj po mrche už.veela krát.a vzdy prt s toho ☹ ale stále verím.
@zuzik5891 jaj moja. Placeme dnes spolu. Ja som tiež dnes taká. Niekedy je dobré byť sám. Smútok v srdci a dusiť to v sebe je najhoršie. A keď sa niekomu aj zveris, často ťa nepochopia.
Pred časom mi zistili polycystozu. Práva oblicka je napadnutá cystami. Blízki ľudia nevedia co to obnasa. A preto len počujem, že to je dobre, to sa určite dá liečiť a pod. A keď poviem, že nie, tak mi neveria. A zas sa trápim len sama. Našťastie ešte pracuje ako má, len sa nevie dokedy. A ešte par zdr problémov do toho. Muž sa ma pýta, že čo plačem. No čo mu poviem?
@sonulienka13 som zo SNV...pre mňa je až neuveriteľné keď vidím ako iným babám silnejú testy...
@bubu4125 môj sa snaží byť chápavý...aj mi pustil komédiu na rozveselenie... dosť čierny humor Šťastný deň sa to volá ale zabralo to 😁... aspoň na chvíľku...no čo sa týka empatie okolia tak nikdy ťa nepochopí ten čo si niečím podobným neprešiel...ako napríklad poznám pár ľudí čo si myslí že IVF je niečo zlé a ak nejde otehotnieť normálne tak sa s tým treba zmieriť... paradoxne sú to ľudia čo majú 4 a viac detí... čo ti poviem

@zuzik5891 moja už ten testik uschol?