Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 ja si myslím že mohla byť aj 12dc, ale máte to poistené aj na ten ďalší deň takže je to viac menej jedno 😊 máš riadne nízke teploty, predpokladám že meriaš v ústach ako ja a to ja mám oproti tebe riadne vysoké 😊
@ja197 no mám riadne nízke... Ja to pripisujem tomu, že meriam ráno o 4tej, ale zdá sa mi, že sú každý cyklus nižšie... Nvm... Asi si budem musieť dať urobiť nejaké odbery na šž
@julianka007 no môže byť že aj preto sú také nízke 😊 to do roboty chodíš tak skoro ? 😊
@ja197 no áno... Na bus... V robote začínam o 6tej
@julianka007 och to neviem kto by ma vytiahol z postele 😂😂😂
@ja197 keď musíš, tak musíš... 😂 O to väčšia motivácia otehotnieť... 😂
@evita2176 ciarka na ovu teste by mala byť v roznej intenzite celý cyklus
@evita2176 až o siedmej mám volať...dnes mi už poobede vystúpila teplota na 37,9... ráno som si vzala prvú tabletku azitromycinu...papkám paralen...do nosa sprej a na mandle stopangin... radšej teraz ako neskôr...a čo vieš... možno sa drobček zavŕta aj pri našej minimálnej snahe keďže môj ide na služobku a tým že som chorá nebude si moje telo všímať drobčeka a dá mu konečne priestor na zdravý vývin 🙏❤️🍀... môj graf vyzerá úplne poovulačne ale ovu ešte určite nebola...a do ranného merania som teplotu ešte nemala
@julianka007 super dakujem a ja ze sa nieco deje :D niekde som citala ze zienky robia teh testy aj s ovu testom 😅 ran som skusila a hned aj teho test ale ten je negativny aj ked ja tam vidim ciarku 🤣🤣🤷♀️ to asi ta tuzba mi ju tam v ociach vytvara 😂😂😂😂
@evita2176 ja vidím na každom jednom tehu teste čiarku... Dokonca aj dnes som si robila a vidím... Ale podľa mňa to je zakaždým len kanálik... Neviem rozoznať akú má farbu.. či sivú, či ružovú... 🤔 Ale tak aj tak nezostáva nič len čakať... Zajtra odlietame na svadobnú cestu, tak nebudem pravdepodobne ani merať. Uvidím či MS príde alebo nie... Ale testy mám zbalene... 😂
@julianka007 jeeej tak gratulujem k svadbe v prvom rade! Prajem vsetko najlepšie na spolocnej ceste 🥰🥰♥️♥️
Tak kasli nato a uzi si svadobnu cestu. Zahod testy budes sa len stresovat 😅 my sme to tiez nechali na osud 😂 a nic 🤣😂🤷♀️🤷♀️😂😂😂 ale aspon sme si uzili dobolenku bez stresu 😊
@evita2176 ďakujeme krasne. .. 😍 veď áno... Tento mesiac sa akosi s tým vôbec nestresujem. Ale pre istotu keby meškala tak chcem mať testy so sebou... 😂
Dnesna poradna: podla ms 28+2 podla baba 30+1... Babula sa ma dobre, vsetky parametre v norme, otocena je hlavickou dolu, chrbtica vpravo, koncatiny vlavo... 1574 g 🙂 krcok, placenta v pohode... 3.9. idem este na 3D...
@zuzik5891 tak to je pozitívna správa...
@julianka007 áno... veď ma to aj potešilo ale nerozumiem tomu zakrvácaniu po styku na 9 a 11 DC...aj pri stere mala na tyčinke krv...inak už mám pozitívny ovu test...☺️

@lussynka7 tak ďakujem, a inak nemáš nijaké s tým problémy, myslím bolesti a tak, lebo ja som skoro pol roka po pôrode,sekcii, a podbrusko ma stále bolí aj na dotyk, tak neviem či aj toto nemôže mať na to nejaký vplyv