icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

julianka007
21. aug 2019

@zuzik5891 mne sa tiež stane že zakrvacam po styku v období okolo ovulky, ale pripisujem to tomu, že maternica je prekrvena a krčok sa otvára, tak pri milovaní si myslím, že môže dôjsť k mikroporaneniam... No to je len môj osobný názor. Keď som o krvácaní povedala doktorovi, tak hovoril, že to sa stáva... Tak nvm...

ikonica
21. aug 2019

@taily30 nejake velke buchty pecieme :D a kedy mas termin? Urcite si pisala ale skleroza uraduje...

bubu4125
21. aug 2019

@zuzik5891 ja som 11DC tiež spinila po styku. Už 12DC nie. Neviem prečo. Ja uvidím zajtra BT, lebo vyzerá ze som už po.
A nemáš ovu bolesti?

taily30
21. aug 2019

@ikonica hahaha, velke buchty 😀. Termin mam 24.9.

kakatulik
21. aug 2019

@taily30 no tak to bude bacula...😝😍

taily30
21. aug 2019

@kakatulik och, toho sa bojim ako take velke dieta porodim. stale som dufala, ze pri predoslom sone sa trochu kopli s mierkami, ale toto sono potvrdilo. no uvidim. asi sa dam narezat az po krize 😂

kakatulik
21. aug 2019

@taily30 mozno sa poberie skor a zu nestihne Vela nabrat,lebo v tychto posledych tyzdnoch drobci zu hlavne priberaju. Urcite to zvladnes....😉

taily30
22. aug 2019

@kakatulik tiez dufam, ze o par tyzdnov skor sa vypyta. Uz len cakat.

butterfly333
22. aug 2019

@shellynda ahoj no ako pokračuješ?

shellynda
22. aug 2019

@butterfly333 ahojky😊, tak zatiaľ je všetko v poriadku,len samozrejme kopec strachu, aby to aj dobre dopadlo, ale myslím len pozitívne🤗...

martinade
22. aug 2019

@taily30 teda ten cas leti... 🙂 kamoske vraveli, ze bude mat velke dieta a po cisarskom, drobček mal normalne miery.... uvidime ako to bude u teba 🙂

zuzik5891
22. aug 2019

@julianka007 kedysi dávno ešte pred IVF a celým tým kolotočom som počas ovulácie zakrvácala ale vôbec netuším či to bolo pred... počas alebo po ... predtým som ani nemerala BT ani nerobila ovu testy...
@bubu4125 včera som mala pozitívny ovu test a aj bolesti boli...no test som skúsila aj ráno lebo mne test zvykol vydržať pozitívny Max 3 hodiny a stále je pozitívny...v grafe žiadna zmena... stále stúpa

taily30
22. aug 2019

@martinade no ved, nadej umiera posledna, hadam bude "regular size" 😀 Z pier jej ale neubudlo. Po kom to dieta ma take pery 😀

taily30
22. aug 2019

@martinade Mati a ty ako? Kde v cykle si?

martinade
22. aug 2019

@taily30 ukaz foto 🙂 ja som v strede cyklu, čakam na ovulku. Hlien je este egg, vcera som mala neskutocne bolesti tak pocita ze zajtra, pozajtra, popozajtra by mohla byt ovulka...

bubu4125
22. aug 2019

@zuzik5891 vyzerá super. Tak držím palce.

Co o sebe povedať nemôžem. BT mizerné a testy som už 2dni nerobila. A dnes v noci odchádzam na 🏖️ takže to asi zvysoka kašlem.

zuzik5891
22. aug 2019

@bubu4125 no som aj chorá ale v čase merania som nemala teplotu ani len zvýšenú...nasadila som si antibiotiká tak verím že sa mi už polepší...neviem do akej miery vie choroba bez teploty ovplyvniť BT... možno sa ti ovu len posunula...

zuzik5891
22. aug 2019

@martinade pánečku...ty máš tak krásne ustálené teploty ešte aj pred ovu...to ja nepoznám

dolynkag
22. aug 2019

@taily30
@ikonica dievčatá tak sa s vami teším , myslím na vás nech to dobre dopadne.... nssa zajtra dva mesiace je to zlatíčko naše

bubu4125
22. aug 2019

@zuzik5891 ja si myslím, že dokáže ovplyvniť. Keď píšu, že bt sa má merať tak, že sa ani len nepostavis, a musíš spať nejaký určitý čas, že ešte aj iné miesto počas spánku ovplyvňuje. A predsa, keď si chorá, tak nejaký zápal v tele je. Teda, môj názor.

Neviem, už 17DC, už som mala mať

zuzik5891
22. aug 2019

@bubu4125 no ja dnes testujem viac a stále sú testy pozitívne...
Dva cykly dozadu som mala ovu až na 21 dc

butterfly333
22. aug 2019

@shellynda super moja krásny testik. Kedy ideš ku gyn?

martinade
22. aug 2019

@zuzik5891 mne teplota posunula ovu na 17-18dc, normalne mavam medzi 14-15, 16...
Ustalene teploty, to mam asi po ivf. Pozorujem posledne mesiace, ze sa mi teploty ustaluju.

zuzik5891
22. aug 2019

@martinade tak to máš super... mne IVF teploty absolútne rozhádzalo...v septembri ideme naplánovať druhé kolo...som zvedavá čo mi lekár v centre povie keď mu zahlásim že chcem krátky protokol...

shellynda
22. aug 2019

@butterfly333 v pondelok mám zavolať, lebo tento týždeň má Dr. voľno... Juj už sa neviem dočkať kedy povie, že je všetko v poriadku 😊

martinade
22. aug 2019

@zuzik5891 kamoska nasadila lieky aj sebe aj muzovi, jemu sa spermiogram zlepsil a 2% na 4% aj poctom. Pred tym mal 20 mio, teraz ma 70-80 mio. Pred mesiacom zase nieco nove, na zlepsenie buniek a pred tymi liekmi/doplnkami mala dva x zmrazene 2 embrya a teraz po novych doplnkoch ma zmrazene 9 embryo a to ma 42 rokov a 6 mesiacov...
Tak som si ich kupila tiež, uvidime, ci AJ mne zlepsila kvalitu vajicok.

taily30
22. aug 2019

@martinade predposledne a posledne sono bolo tazko odfotit, tak tie fotky nie su uplne vyrazne. ale mozno budes vidiet. mala je uz hlavou dole nizko. mne sa zda, ze narocky sa takto schovava 🙂 aj ked sa ma pytaju, ci sa hybe, tak ja ze jasne ako sidlo, tak caka doktorka ...caka...a nic. smiesky si zo mna robi a to este neni ani na svete 😀

taily30
22. aug 2019

@martinade no mati, hadam uvidis. Z cela ma kvapku, vidno ocka, nos, pusu...a to bola sekunda, co ju mohla odfotit, lebo stale ma rucky pred sebou

taily30
22. aug 2019

@dolynkag dakujem krasne, ved len to si zelam, aby sme obe boli zdrave a vsetko dobre dopadlo. uz nech je velka ako chce. 🙂

ikonica
22. aug 2019

@taily30 ja som moju tak nejako videla na morfosone v 20tt na par sekund ale fotocku nemam... Idem znovu zaciatkom septembra, tak snad sa cosi podari