Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby viem ze to tu nepatrí ale predsa skusim. Davala som status aj lieky na predaj co sa ivf tyka. Nestihli sme dojst na ivf tak mi stimulku s decapeptylom stopli koli tomu ze som otehotnela a samozrejme vsetky injekcie som uz mala kupene. Uz som ich ako tehotna kupovala len som o tom nevedela 🙂 Stoja mi v chladnicke poctivo odlozene tak ak by ste niektora mala zaujem mam na predaj:
#gonal 2 pera cele nepouzite, 100€ 1pero, exp.foto nizsie
#decapeptyl 2balenia, 1 bal. 15€. 3 balenie mi zostali 4 injekcie, tak tie dam gratis pri zobrani oboch balení. Exp foto nizsie
Odber KE okolie, PO okolie osobne. Prikladam aj blocek kedy boli kupovane. Ak by ste niektora zobrali vsetko naraz tak sa vieme isto na cene dohodnut.
@zuzik5891 podla mna ovu este len bude. Mala si teploty a to kludne telo mohlo posunut ovu. Ked ti tak prudko klesla, tak si myslim, ze zajtra ti vyskoci teplota. A co vsetko beriem, napisem vecer... som v jednej zahranicnej skupine, tak tam cerpam info ohladom zlepsenia kvality vajicok.
@zuzik5891 ja by som nechala povodnu teplotu a cas merania. Zistila som, ze nie stale plati pravidlo 0.10 na hodinu, teda 0,05 na polhodinu. Vo svojom grafe 10teho som zaspala o 1,5 hodky, ale nechala som povodny cas aj teplotu. Ale je to na tebe ako to citis.
A ak chces odratat, tak za pol hodku je to 0.5 nie 0.10...
Inak do 20 min sa ani neupravuju teploty a tych 10 min navyše, neverim, zeby ti tu teplotu zmenilo velmi...
@callisia ahoj mohla byť aj tak ako je aj 19 DC, ale v tom prípade nebolo moc z čoho otehu...asi sa Vám vtedy nedalo 🙂
@martinade ovu 16 DC a krásne ste to poistili, silno držím palce Maťka 🙂...stresy zo svadby opadli, tak verím, že sa Vám už podarí 🙂...aké máte ďalšie plány?
@zuzik5891 držím silno palce, rovnako ste to super poistili, silno držím palce, aby sa už zadarilo 🙂
Baby.... chcela som pridať graf ale už pár dní mám s tým problém... keď dám načítať fotku tak mi celý MK zamrzne 🤦🤦🤦🤦
Akurát som si bola pre výsledky na reproimuno... antifosfolipidový syndróm mi už nadobro potvrdili a ku igamplii pridali Aspirín Protect...dr. vravel že verí že keď už máme všetko takto podchytené že sa už konečne dočkáme aj my 🙏🙏🙏🙏
@ikonica verím že áno...keby si ma videla v ambulancii... chcel aby som šla ešte na hematológiu že pred IVF budem brať aj aspirín a ja mu zahlásim pán doktor ja som dva dni po ovulácii...ja ho potrebujem hneď 🤣🤣🤣... zlatý bol....sa zasmial...ešte pozrel dávkovanie a napísal mi ho...❤️🍀
@zuzik5891 moja a ako to nadavkovali igampliu koľko krát do týždňa?
@butterfly333 Igamplia mi ostala raz mesačne...to kôli deficitu igg...ale potvrdili mi antifosfolipidový syndróm... bral mi minule annexin ešte raz a dnes bol výsledok...ja nechápem ako som ho mohla mať na hematológii dobrý výsledok a teraz dva krát po sebe zlý... nasadil mi ešte aspirín a musím ísť na hematológiu
@zuzik5891 ja teraz beriem druhý mesiac igampliu som zvedava či to aj pomôže.
@martinade ahoj, mozes prosim napisat co beries na zlepsenie kvality vajicok, co si spominala par stran dozadu? dakujem 🙂
ja som uz po laparke 5.den, bolesti mam stale. jeden rez je vacsi ako ostatne 2cm a boli ma akoby prasa rezali zaziva. vybrali myom, nasli dokonca endometriozu, co som vobec necakala, vypalili to a mala som aj zrasty pri jednom vajecniku. Vajcovody nastastie priechodne. Dufam, ze sa coskoro dam dokopy, lebo zatial nic moc. Boli ma mocovy mechur pri cikani, snad mi tam infekciu nezaniesli kateterom.

Ahojte, podľa vás v ktorý deň bola ovu?? 13 alebo 14 DC?