Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia vsak keby si teraz nejako jemne "naznacila" drahemu, ze si to prehodnotila a jeho by si si teda vzala, mozno aj on by to zvazil 😉
@zarzisia no vies, len ked si mu na rovinu povedala ze ho nechces, tak teraz asi musis na rovinu povedat, ze chces 😀
@zarzisia ja som tiez romanticka, ale ked su chlapi uz hluchi a slepi, tak co uz s nimi 😀
@zarzisia no ale to by ani mne nedoslo 😀 ake hranate? to ako krabicka od prstena? 😀 fakt normalne mu povedz, ze ako si pred tromi rokmi vravela ze sa nechces vydavat, tak ze uz to neplati 😝
@zuzulienocka77 jeeej krasny maly cloviecik...drzim palceky nech krasne rastie....
@zarzisia ale ved on by mozno nejaku romantiku aj vymyslel, ale sa asi boji, ze dostane neromanticky kosom 😉
@zarzisia tak skus kupit svadobne saty... my sme si viezli svadobne saty v aute a na to moj drahy hovori, a ze ked uz mame tie saty, nezobereme sa?😀
@zuzulienocka77 tak to mas minimalny rozdiel 😉 2 dni hore dole, keby si hodis datum ovulky, mozno by si bola presne... ale sak to je jeeeedno, hlavne ze srdiecko bije a nech bije krasne aj nadalej 🙂
@paskolinka no sak sme planovali, ze by sme sa niekedy zobrali a mne sa pacili, tak sme ich sli pozriet... no a ked sme ich uz mali kupene, tak ma cestou domov romanticky poziadal o ruku vyssie uvedenou vetou, nakoniec sme sa brali tak o rok skor, ako sme mozno mali v umysle 😀
@zarzisia sak ani mne nezalezalo, ale uz ked ich mas doma v skrini, tak sa mozes ktorukolvek peknu sobotu vybrat na urad a vydat sa 😀 alebo teda iny den v tyzdni, ako moj manzel vzdy hovoril, ked ma chcel nasrat, ze sa budeme brat vo stvrtok, aby nemal dojebany vikend 😀
@zarzisia ono je to podla mna vzdy romanticke, nech je to kde chce ako chce 😉 ale teda u svokry by ta ziadat nemusel 😀
@senta_sofia to je dobry postup. vidis, mozno pojdem kocar kupit a nieco sa nam narodi do neho 😅
@paskolinka vidis, mozno tam je pes zakopany, kazdy ti hovori, ze nemas mat kocar popredu doma, ze to prinasa smolu a mozno to bocian bere tak, ze no, henti nemaju nic, tam nejdem 😀
@paskolinka chcela som este ze pocitujem bolest pri pravom prsniku ale tak z boku od pazuchy
@kubisova tak to by mohlo znamenat prave, ze je po ovu... teda aspon u mna prichadzaju bolesti v prsiach po ovu - niekedy hned, niekedy cca tyzden pred ms a vzdy viac na pravej strane.
@rybkaa dobre tak v den kyretu dam ms....som nevedela ako to predelit
@paskolinka no uvidim to moze byt aj nadchou hm...

@paskolinka iba pre teba 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT