Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade dakujem. MK je co presne? 🙂
@evita2176 dakujem, zlepsuje sa to kazdym dnom a verim, ze co 2 t uz mi bude lepsie
@sparkling aj tebe už konečne teplota poskočila 🍀
@martinade no baby podarilo sa mi vyhrať boj s koňom 🤣🤣🤣🤣 ... teploty už pekne stúpajú tak začína sa čakacie obdobie... @martinade ty si teraz kde v cykle?...ja som trošku mimo posledné dni lebo mi tu nič nefungovalo...
@bubu4125 každopádne ovu bola...graf to potvrdzuje... už len počkať na výsledok ❤️☺️
@zuzik5891 ja som 3dpo 🙂 dnes rano som pridavala graf
@pasikavamacka materska kasicka
Baby, ja by som potrebovala posunut hodinu merania zo 7:30 na 6:00 alebo 6:30, kvoli praci... budem mat v tom velke skoky, co myslite? Ci len priratam ten 0,1 stupna k vysledku a pohoda?
@zuzik5891 joooj zuzi! To by som sa ako tesila! Ja som teraz vdaka dovci a praci z domu skoro mesiac nebola v robote. Tak sa mi lahko meralo o 7:30... aj som zabudla ze mam zamestnanie 😂 no nic. Idem do hajan, lebo rano budu na mna vyskakovat z teplomeru bludy. Inak to je dalsie pozitivum merania - snazim sa spat aspon tych 6 h, lebo mne stavia normalne aj 4-5 h spanku
@zuzik5891 ahoj Zuzka, ja sa tiež jedujem že je to také medzi, ale včera som mala na hrane medzi 36,7 a 36,8, ale bližšie bolo k 36,8 (meriam ortuťovým teplomerom) a dnes medzi 36,8 a 36,9, takže o 0,1 poskočila hore. a merala som teda skôr, zajtra vyskúšam zmerať o 6:30 aj o 7:30, aký bude medzi teplotami rozdiel. keď mne nie sú tie digitálne teplomery nejako po vôli, ani neviem prečo. graf skús pridať samostatne, bez textu, vtedy ho skôr vezme kôň.

ahojte,
@zuzik5891 musíš myslieť pozitívne predsa, to ti ani všetky vitamíny a vyšetrenia nenahradia, čítala som teda, čo všetko berieš, ale predsa by som asi skúsila ísť za tou bylinkárkou do Vrbového (aj keď jasné, neviem, odkiaľ si a či to nemáš ďaleko), veď uškodiť si tým nemôžeš a čo som čítala, tak ona tie bylinky berie ako doplnkovú liečbu a vo veľa diskusiách baby píšu, že keď už sa im nepodarilo prirodzene, tak aspoň vie dobre pripraviť na IVF. No nechcem ja moc mudrovať, keďže som tu iba taký "zelenáč" 😀
mne dnes teplota trošku poskočila na 36,8 a tajne dúfam, že bude ešte trošku stúpať.