icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sparkling
28. aug 2019

@zuzik5891 tak, to pridávanie fotiek blbne hlavne cez mobil. teraz som skúsila cez PC a v pohode, na prvý krát. cez mobil mám problém vždy.

zuzik5891
28. aug 2019

@sparkling no skúsim ho pridať samostatne...ja na digitálny nedám dopustiť...je na dve desatiné čísla...

zuzik5891
28. aug 2019
bubu4125
28. aug 2019

@zuzik5891 hlavne, že drží hore. Na inom nezáleží 😉

zuzik5891
28. aug 2019

@bubu4125 presne. .nech sa len drží hore 9 mesiacov

sparkling
28. aug 2019

@zuzik5891 kedy máš dostať MS? prepáč, no ja som s tými grafmi neni az tak kamoska, tak ak sa to dá odtial vyčítať, tak sa ospravedlňujem. pozerám, že už si 21 DC, tak už to máš za pár a môžeš testovať 🙂 (úprimne závidím)

zuzik5891
28. aug 2019

@sparkling síce 21 dc ale len 4 dpo ..moja LF trvá 13 dní...na testovanie mám ešte kopec času...

sparkling
28. aug 2019

@zuzik5891 9-10 dni.... aj ja mam tak do testovania. Skor mi test neukazal ani minuly mesiac. Hoc mam cyklus 24-25 dni, test ukazal II az po 4 dnich meskania

zuzik5891
28. aug 2019

@sparkling ja som si na svojej karte u gynekologičky všimla že keď som čakala syna tak na 5 deň meškania ms som mala HCG okolo 530 a na teste len jemného dúšika...

sparkling
28. aug 2019

@zuzik5891 ano, to budeme tiež na tom rovnako, tiež som mala slabšie čiarky iba. a keď som testovala normálne v čase očakávanej MS, tak test bol biely, negatívny. takže som si počkala normálne ako keby som mala 28 dňový cyklus.

sparkling
28. aug 2019

@zuzik5891 ale zas pri dcére som mala pekné kolajničky po týždňovom meškaní. no ale vtedy som ani len neuvažovala nad tým, že mi meškajú preto, lebo som tehotná. myslela som, že som prechladnutá.

zuzik5891
28. aug 2019

@sparkling mňa len zarazilo že test bol slabučký pri hcg nad 500...

sparkling
28. aug 2019

@zuzik5891 ktovie, mozno ina znacka testu by bola lepsie viditelna. Asi zavisi od vyrobcu, kolko farbiva ten test obsahuje. Ale zas v krvi mas ovela vyssia koncentraciu hcg ako v moci. Mne minuly mesiac uz 10 tkovy test neukazal dve ciarky ked som zacala krvacat ale v krvi bolo este hcg cca 17. Dost rychlo sa ten hormon vyplavoval prec, a v moci uz ani nebol. Aj ked v krvi ano

zuzik5891
28. aug 2019

No hlavne boli to testy spred takmer 14 rokov 🤣

michaela329
28. aug 2019

Ahojte, som v meraní nováčik a celkom ma prekvapujú vaše grafy. Ja som začínala na 36,5 prvý deň po MS som začala merať, potom mierne stúpalo na 36,6 - tam sa to držalo až do 11.DC a potom už len stúpalo denne až na max. 37,1 v 16.DC. No a odvtedy mi teplota klesla na 36,9 a dnes stúpla 37,00 19.DC. Cyklus má 26-28 dňový. Píše sa, že počas ovu tá teplota klesne, u mňa to tak nebolo, len stúpala. Znamená to, že som neovulovala?

sparkling
28. aug 2019

@michaela329 no daj graf teda. Podla appky som neovulovala ani ja, aj ked ja si myslim ze ano. Tiez mam vselijake divotvorne teploty, tak nebudem v tom sama 🙂

michaela329
28. aug 2019

@sparkling nechce mi ho nahrať, dávala som trikrát 😆 To som rada, že nie som divná sama, lebo keď som ešte chodila na folikulometrie, ovulovala dom presne 14.deň, tak teraz neviem podľa týchto replôt, hádam budúci cyklus budem múdrejšia.

sparkling
28. aug 2019

@michaela329 skus nahrat ako samostatnu dotku alebo cez PC, bez prispevku. Tiez s tym stale bojujem. A mozes kuk aj vyssie moj graf, tiez mam take vysoke teploty

sparkling
28. aug 2019

@michaela329 ja uz mam teoreticky asi po ovulke a len cakam na kzade nove rano ze ci to bude stupat.

michaela329
28. aug 2019

@sparkling nedá sa, zakaždým to padne. Tiež si podľa hlienu myslím, že ovu prebehla, len ma štve, že u mňa zase niečo funguje ináč. Ovu testy mám napríklad celý cyklus buď jednu čiarku, slebo jednu a druhú slabú-dokonca aj počas tých fokikulometrií bol test "čiarka a pol"🤷‍♀️

sparkling
28. aug 2019

@michaela329 na tie som sa vyprdla. Negativne boli furt. Ale tak ovu asi mam ked som min. Mesiac bola tehu...

michaela329
28. aug 2019

@sparkling to mi je luto, ze to nevyslo. Ja som 3 cykly za sebou chodila na tie folikulometrie, potom gynekelog vyhlasil, ze v tom chyba nebude, pekne na striedacku ovulovali. No ked manzel chodi na sluzobky, chcela by som vediet, kedy ho nepustat🤔

sparkling
28. aug 2019

@michaela329 my sme sa nesnazili. To nam “uslo”, chceli sme este rok pockat. No ale clovek mieni, pan Boh meni... a tak sa nam to zapacilo, ze sme zmenilo nazor a nebudeme cakat

michaela329
28. aug 2019

@sparkling rozumne, my po 5 rokoch manželstca a roku a pol snaženia ľutujeme, že sme sa nedpamätali skôr.

sonulienka13
28. aug 2019

Ahoojte 😁😁tak ja takto.Sice mi ukazuje že za 2 dni dorazí mrcha 🙏🙈😁uvidime.myslim na vás Babulky.

sparkling
28. aug 2019

@sonulienka13 ja zas raz blba - kde to vidiet?

monu66
29. aug 2019

Dobre ranko, tak dnes ma bt milo prekvapila, tak dufam, ze najblizsie 4 dni ma nesklame.

martinade
29. aug 2019

@michaela329 hormon Lh je pritomný v tele počas celeho cyklu. Dolezite je ak je testovacia ciarka silnejsia ako referenčna, v tedy as schyluje k ovu, ktora moze ale nemusi prebehnúť. Na potvrdenie ovu slúži bazalka. Ak máš 3 dni vyssie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch, v tedy prebehla ovu a rozdiel medzi 2 fazami by mal byť cca 0,2 stupňa.

sonulienka13
29. aug 2019

@sparkling to mi nižšie ukazuje 😁

sonulienka13
29. aug 2019

Dobre ranko.Tak ja ako paragraf.