Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66
Ja som si tento mesiac merala po dlhej dobe.Len tak.Tiez som mala dva x taky pokles,ale uz klesam.Ms ma prist zajtra.😕
@sonulienka13 dakujem 🙂 Aj ja ti silno drzim ✊
@podkovickaa mozno ta zajtra bt milo prekvapi a vrati sa tam kam patri, byt vo vysinach. Silno drzim ✊
@monu66
Test biely ,takze nic a po 3 rokoch uz asi nic ine necakam.😕
@martinade o to práve ide, u mňa tá testovacia nikdy nebola tmavšia, aj keď som mala folikulometriou tú ovuláciu potvrdenú, takže radšej meriam teplotu. Aj keď to ma tiež mätie, zase mám 37,1 - 20ty deň cyklu by už mala klesať, či?
@podkovickaa nadej je vzdy a treba verit. Ja sice na zazrak cakam uz 17 rokov, ale nevzdavam sa. Ked pride MS, tak som cely den smutna, pretoze plakat uz nevladzem, ale vzdy verim v novy cyklus, ze tentokrat to vyjde. Zastavit ma moze len menopauza. Dovtedy budem verit na zazrak 🙂 Vraj najcastejsie byva pozitivny tehu test na 12dpo alebo par dni meskania MS
@michaela329 moznoze si nezachytila vrchol. Kedy zvyčajne testujes? Ja som zo zaciatku, par mesiacov rano o cca 10-11 testovala a nikdy ciarka nebola silna. Ale nahoda je blbec a ked som bola na sluzobke a nemohla som testovat doobedu, tak som testla ked som sa vratila do hotela okolo 17:00 smädna... a krasne pozitivny test som mala.
Inak asi aj na značke zaleží. Ja na ovu testy step one nedopustím 🙂
@michaela329 daj graf, merias prvy krat? Ake dlhe cykly wasčinou mavas?
@martinade testujem kazdy den-istotka, popoludni, o 16tej. Pytala som sa aj doktora, ten len mavol rukou, ze to ovplyvnuje vela faktorov a naspolahlivejsie su tie folikulomerie, ja vela pijem, aj v noci, takze to bude asi aj tym. Znacky striedam, ale skusim sa spolahnut na tu teplotu. Meriam prvý cyklus, doteraz som skôr sledovala hlien, ten sa mi pekne mení. Fotku mi tu nejde nahrať 😆
@sparkling ja tiez dnes 37,1 mám 20 DC a bežne cyklus 26-28 dní.
@martinade 26-27 dní, dnes 20.Dc a 37,1.
@martinade potvrdzujem, ja mam pozitivny ovulacny test zasadne iba vo vecernych hodinach, doobeda ani netestujem, nikdy nic. A najviac po treningu sa ukaze, kedy som vypotena a dehydrovana.
@michaela329 skis nabuduce 2 -3 hodky pred testovanim nepit, any si mala koncentovanejsi moč...
@martinade to nedokážem 😆 ja na vode fungujem, najdlhsie som nepila hodinu a isla som umreť. Radšej budem poctivo merať.
@michaela329 jupi, konecne nahralo.
@lauritka no, lebo na ten 15. Den uz nemohlo byt ani reci o hliene ani o chuti na sex. Ani 14.ty, sucho jak na Sahare, bolesti krizov, brucha. Najlepsi sa mi zdal hlien na ten 13. Den, vtedy sam tiekol aj sa natahoval, tak to som este poistila a potom uz nie, az vcera. U nas je to tak, ze ten hlien rozozna aj moj drahy, lebo sa stazuje, ze sa lepi (pred prichodom ms) 😂😂😂 No a teraz mam uplne sucho a strasne bolesti brucha a krizov, tak mi je uuuplne jedno ze co to je a ci a kedy ovu bola, len nech uz to neboli 😢

@monu66 waaaw.drzim palcaky aby to vyšlo.graf vyzera super 🙏❤️