icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
29. aug 2019

@bubu4125 ako s pridávaním fotiek je to totálny horor... snažím sa pridať ale akosi mi to vždy zamrzne

zuzik5891
29. aug 2019
martinade
29. aug 2019

@zuzik5891 krasne rastie 😍 ja mam alpy... alebo kostrbatu sinusoudu hihihi len neviem pridat,

sparkling
29. aug 2019

@martinade hladam hladam ale nevidim ho, tak nabuduci mesiac uz budem vediet, mam to teda o par dni posunute. Hadam tam tie potvory vydrzali od toho 13. Dna do 25.teho. Buduci mesiac uz aspon priblizne budem vediet. Pekne dakujem

zuzik5891
29. aug 2019

@martinade no to je po dlhom čase niečo nekostrbaté...len nech to tak ostane 🙏❤️🍀...no ja som skúšala dookola pridávať až pokým sa konto nepodarilo...ale skús teraz keď aj mne pridalo

martinade
29. aug 2019
martinade
29. aug 2019

Heureka podarilo sa
@zuzik5891 nie som si ista ci kostrbate je dobre... moj tehu graf bol pekne balancovany... a teraz hormony skacu

monu66
29. aug 2019

@martinade myslim, ze kostrbaty graf nevadi na zaciatku lutealnej fazy, jeden som nasla, aha...

martinade
29. aug 2019

@monu66 si mila 🙂 dakujem

evi38
29. aug 2019

@sparkling za mňa ovu vyznačená správne, tak ako píše @martinade 🙂
@martinade držím palce 🙂 ja 3 DC, tento mesiac sa objednám opäť k tomu akupunkturistovi 🙂
@michaela329 pokiaľ takto často piješ, tak nemá zmysel robiť ovu testy 🙂...ovu podľa grafu vyznačená správne 🙂...držím palce 🙂

martinade
29. aug 2019

@evi38 to mi je luto... :( bojujeme dalej, drzi. Z celej silly prsteky.
akurat som zase na teba myslela, ze ti napisem ze ako s tym akupunkturistom..

michaela329
29. aug 2019

@evi38 vďaka, myslela som, že to musí v deň ovu klesnúť a potom vybehnúť, môj graf je nuda oproti iným 🤷‍♀️ To hovoril aj doktor, že to bude tým pitím. Ešte aj počas tréningu pijem ako najatá.

kakatulik
29. aug 2019

@evi38 Ahoj Evka, Aj ja 3DC🙂

martinade
29. aug 2019

@kakatulik @evi38 tak sa drzte baby v novom cykle 💗

monu66
30. aug 2019

Dobre ranko, tak bt mi klesla, tehu test biely + sa zacinam uz potit (100% signal bliziacej sa MS) ☹️

sonulienka13
30. aug 2019

@monu66 mojko máš krásny graf🙏🙏❤️❤️Vzdy je šanca.Nezabudaj nato!!!! Musis veriť.aj keď je to ťažké.

sonulienka13
30. aug 2019

Dobre ranko prajem.Tak mi takto.Prsia bolia ako nikdy,aj podbrusko je sem tam cítiť.Ja viem,že s touto diagnózou to bez ivf nepojde ale verím stále a stále budem 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️13 rokov bojujeme a vzdy budeme.Este nám zostali 2 pokusy na ivf.Sa naseriem 😁😁🙈a pojdeme na ďalšie.😂😉😉

monu66
30. aug 2019

@sonulienka13 dakujem za povzbudive slova 🙂 Rano po namerani bt si hovorim, ze fuj aky skaredy graf mam a ked som si precitala tvoj prispevok, tak ma to velmi potesilo, ze sa ti moj graf paci. Dakujem 🙂

zuzik5891
30. aug 2019

Graf mi nepridá ..klasicky... ale dnes pokles z 36,92 na 36,80...tak som verila že už teraz budú tie teploty také ustálenejšie😞

sonulienka13
30. aug 2019

@monu66 musime stať pri sebe a podporovať sa.Sme v tom “namočené” všetky 😉🤗🤗A hlavne veriť.Aj ja mávam nálady smútku,hnevu,nervov.Ale k čomu to je? K ničomu.Ja som veselá kopa,takze s úsmevom to ide ľahšie.😉😁

martinade
30. aug 2019

@zuzik5891 skus si davat progesterone.
Ozaj ake mas hodnoty progesteronu? Sú v norme?

bubu4125
30. aug 2019

@zuzik5891 štve ma ten kôň, fotku mi ani za toho nepridá.
Ja dnes bt vyššie, oveľa.
Ten pokles nemusí absolútne nič znamenať

evi38
30. aug 2019

@martinade ako dnes? Nejaké pocity? Ďakujem pekne 🙂
@kakatulik tak to sme na tom rovnako, u mňa ovu budúci týždeň, ty očakávaš kedy Kati?

zuzik5891
30. aug 2019

@martinade progestenalle si vkladám jednu večer
@bubu4125 fotky nepridáva ani mne...len do súkromných správ

monu66
30. aug 2019

@sonulienka13 plne suhlasim 🙂 So mnou len v den MS nie je do reci 😂 ale druhy den je uz ok

kakatulik
30. aug 2019

@evi38 ahoj Evi. Aj ja buduci tzyden . Mavam tak medzi 11-13DC,ale ktovie ako to bude kedze teraz stimulujem trochu letrozolom.....Budeme na dovolenke od pondelka,tak sa tam snad trochu odreagujem,lebo....neviem,ale mam take negativisticke obdobie co sa plodenia tyka. Taka nejaka beznadej ma chyta......bude ako ma byt....🙂

bubu4125
30. aug 2019

@zuzik5891 ja neviem čo už s tým niečo nerobia. Veď to už pár dní trvá.
V každom prípade, mám strašné stavy. Bradavky už druhý deň bolestivé. Včera som na chvíľku mala zvýšenú telesnú teplotu a bez tbl ma to prešlo. Uvidím ako sa bude správať bt cez víkend a podľa toho si pondelok urobím testik

zuzik5891
30. aug 2019

@bubu4125 inak máš stavy ako ja...z rána ani nie ale poobede a k večer prsia a bradavky bolia ako šľak... zvykne ma striasť zima...aj teplotu mám poobede okolo 37,1...potom. sa ale sama upraví

zuzik5891
30. aug 2019

@bubu4125 ja už som písala ak adminovi nech s tým niečo robia

sonulienka13
30. aug 2019

@zuzik5891 a ako je môže že Vám to nejde? Mne chvala bozku vzdy vsetko ako ma🙏