Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sparkling za mňa ovu vyznačená správne, tak ako píše @martinade 🙂
@martinade držím palce 🙂 ja 3 DC, tento mesiac sa objednám opäť k tomu akupunkturistovi 🙂
@michaela329 pokiaľ takto často piješ, tak nemá zmysel robiť ovu testy 🙂...ovu podľa grafu vyznačená správne 🙂...držím palce 🙂
@evi38 vďaka, myslela som, že to musí v deň ovu klesnúť a potom vybehnúť, môj graf je nuda oproti iným 🤷♀️ To hovoril aj doktor, že to bude tým pitím. Ešte aj počas tréningu pijem ako najatá.
@monu66 mojko máš krásny graf🙏🙏❤️❤️Vzdy je šanca.Nezabudaj nato!!!! Musis veriť.aj keď je to ťažké.
@sonulienka13 dakujem za povzbudive slova 🙂 Rano po namerani bt si hovorim, ze fuj aky skaredy graf mam a ked som si precitala tvoj prispevok, tak ma to velmi potesilo, ze sa ti moj graf paci. Dakujem 🙂
Graf mi nepridá ..klasicky... ale dnes pokles z 36,92 na 36,80...tak som verila že už teraz budú tie teploty také ustálenejšie😞
@monu66 musime stať pri sebe a podporovať sa.Sme v tom “namočené” všetky 😉🤗🤗A hlavne veriť.Aj ja mávam nálady smútku,hnevu,nervov.Ale k čomu to je? K ničomu.Ja som veselá kopa,takze s úsmevom to ide ľahšie.😉😁
@sonulienka13 plne suhlasim 🙂 So mnou len v den MS nie je do reci 😂 ale druhy den je uz ok
@evi38 ahoj Evi. Aj ja buduci tzyden . Mavam tak medzi 11-13DC,ale ktovie ako to bude kedze teraz stimulujem trochu letrozolom.....Budeme na dovolenke od pondelka,tak sa tam snad trochu odreagujem,lebo....neviem,ale mam take negativisticke obdobie co sa plodenia tyka. Taka nejaka beznadej ma chyta......bude ako ma byt....🙂
@zuzik5891 ja neviem čo už s tým niečo nerobia. Veď to už pár dní trvá.
V každom prípade, mám strašné stavy. Bradavky už druhý deň bolestivé. Včera som na chvíľku mala zvýšenú telesnú teplotu a bez tbl ma to prešlo. Uvidím ako sa bude správať bt cez víkend a podľa toho si pondelok urobím testik
@zuzik5891 a ako je môže že Vám to nejde? Mne chvala bozku vzdy vsetko ako ma🙏

@bubu4125 ako s pridávaním fotiek je to totálny horor... snažím sa pridať ale akosi mi to vždy zamrzne