Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sparkling a ktorý si DC?
@michaela329 21 DC, 6 DPO
@sparkling ja som 23DC, takže nás obe čaká napínavý týždeň 🤞
Baby, pijete nejaké čaje? Niečo, čo by pomohlo uhniezďovaniu, alchemilku som práve čítala, že sa nesmie 😳 a to ju pijem furt. Jem aj ananás, ale je niečo, čo poznáte vy? Na druhú polovicu cyklu.
@michaela329 v druhej polke treba vsetky tieto byliny vysadit vraj. Tak nepijem nic uz. Tiez len ten ananas...
@michaela329 myslis moj prispevok, kde som pisala o alchemylke? ak myslis to moje, to platilo pre PCOS a endometriozu. Zdrave zeny to mozu pit
@pasikavamacka nie, čítala som to v inej diskusii. Nebola som si ňou istá. Nevieš ako je to s pakoštom?
@sparkling človek sa v tom nejde vyznať. A ja tak strašne nelúbim ananás 🤦♀️ radšej by som ten čaj pila.
@michaela329 pakost je na plodnost dobry.
@sparkling len či aj v druhej faze cyklu. Ináč mám dnes silný pocit, že tento mesiac ms opäť príde a príde skôr 🙄 mám bolestivé a velmi nafúknuté brucho.
@michaela329 bromelain na uhniezdenie
@michaela329 este existuje nahrada za ananas. Tabletky bromelain
@martinade a je to rovnako ucinne ako cerstvy ananas? To by bolo pre mna super.
@martinade môže bromelain stopnúť ovu? To počujem prvý krát
@butterfly333 podla mna nie.Ako je to enzym....
@michaela329 caj v druhej faze cyklu nie. Moze sposobit potrat, iba do ovulky
Baby blbo som sa vyjadila,to progesteron beriem od 3dpo aby som nestopla ovulku.. bromelain tiez od 3dpo ale ten nestopuje ovulku
Dievcata, ja mam teplotu... 37,2 😢 stipu ma oci, kyselinu mam. Hypochonder. Tymto padom budem asi chora.
A inak, to, co som pisala vyssie, tak tie teplomery ozaj ukazuju takto rozdielne. Teraz som merala s jednym aj druhym teplomerom a na digit. Bola teplota 36,8 a na ortutovom 37,2. Takze aj tu ranajsiu teplotu v grafe upravim o tu odchylku...
@martinade aha😀 a máš nejaký overený?
Jaj ale som jak madar. Zabudla som napisat, ze rano som nemala k dispozicii svoj bezny twplomer, tak som merala s inym a ten zaznamenal pokles na 36,6. Tak som porovnala vecer merania....

Ahojte baby, tak ja som mala posledne dva dni fofry take, ze som nestihla ani graf pridat a ani mi nejde nahrat. U mna na dnes pokles teploty z 37, na 36,5. Podbrusko sa predosle dni ukludnilo, ale dnes teda bolelo statocne.