icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sparkling
1. sep 2019

Ahojte baby, tak ja som mala posledne dva dni fofry take, ze som nestihla ani graf pridat a ani mi nejde nahrat. U mna na dnes pokles teploty z 37, na 36,5. Podbrusko sa predosle dni ukludnilo, ale dnes teda bolelo statocne.

michaela329
1. sep 2019

@sparkling a ktorý si DC?

sparkling
1. sep 2019

@michaela329 21 DC, 6 DPO

bubu4125
1. sep 2019

@zuzik5891 včera mi graf pridalo, aj som ta označila. Včera som mala 37,02 a dnes 36,70. Tak už len počkať. Stavy mám. Podľa zajtrajšej bt skúšam test.

zuzik5891
1. sep 2019

@bubu4125 ja som test skúsila aj včera aj dnes... včera dúšik a dnes nič...ale to je mega skoro tak aspoň viem že aj tá mamatest musím brať s rezervou...tak to si klesla ešte viac ako ja...a koľko si spala?...ja tak max.3 hodinky

michaela329
1. sep 2019

@sparkling ja som 23DC, takže nás obe čaká napínavý týždeň 🤞

michaela329
1. sep 2019

Baby, pijete nejaké čaje? Niečo, čo by pomohlo uhniezďovaniu, alchemilku som práve čítala, že sa nesmie 😳 a to ju pijem furt. Jem aj ananás, ale je niečo, čo poznáte vy? Na druhú polovicu cyklu.

sparkling
1. sep 2019

@michaela329 v druhej polke treba vsetky tieto byliny vysadit vraj. Tak nepijem nic uz. Tiez len ten ananas...

pasikavamacka
1. sep 2019

@michaela329 myslis moj prispevok, kde som pisala o alchemylke? ak myslis to moje, to platilo pre PCOS a endometriozu. Zdrave zeny to mozu pit

michaela329
1. sep 2019

@pasikavamacka nie, čítala som to v inej diskusii. Nebola som si ňou istá. Nevieš ako je to s pakoštom?

michaela329
1. sep 2019

@sparkling človek sa v tom nejde vyznať. A ja tak strašne nelúbim ananás 🤦‍♀️ radšej by som ten čaj pila.

sparkling
1. sep 2019

@zuzik5891 ty mas pozitivny tehu test? Ducha? 😳😳😳

sparkling
1. sep 2019

@michaela329 pakost je na plodnost dobry.

michaela329
1. sep 2019

@sparkling len či aj v druhej faze cyklu. Ináč mám dnes silný pocit, že tento mesiac ms opäť príde a príde skôr 🙄 mám bolestivé a velmi nafúknuté brucho.

butterfly333
1. sep 2019

@michaela329 bromelain na uhniezdenie

zuzik5891
1. sep 2019

@sparkling to len na 6 dpo som skúsila GS mamatest a pidi duch tam bol ale dnes bol už biely...to znamená že aj ten test duchuje... veď 6 dpo je mega skoro na testovanie...a aj keď si to uvedomujem tak si to neviem odoprieť...

martinade
1. sep 2019

@michaela329 este existuje nahrada za ananas. Tabletky bromelain

martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
1. sep 2019

@martinade moja...ten bromrlain sa beriem koľko dní po ovulácii?

martinade
1. sep 2019

@zuzik5891 ja som ho brala 3dpo , aby som si bola ista, ze nestopnem ovulku a berie sa celkovo 5 dni.

michaela329
1. sep 2019

@martinade a je to rovnako ucinne ako cerstvy ananas? To by bolo pre mna super.

zuzik5891
1. sep 2019

@martinade ja už beridem 7 ďeň... nevadí to?... úplne mi vypadlo že to len krátko sa berie

butterfly333
1. sep 2019

@martinade môže bromelain stopnúť ovu? To počujem prvý krát

kakatulik
1. sep 2019

@butterfly333 podla mna nie.Ako je to enzym....

sparkling
1. sep 2019

@michaela329 caj v druhej faze cyklu nie. Moze sposobit potrat, iba do ovulky

martinade
1. sep 2019

Baby blbo som sa vyjadila,to progesteron beriem od 3dpo aby som nestopla ovulku.. bromelain tiez od 3dpo ale ten nestopuje ovulku

sparkling
1. sep 2019

Dievcata, ja mam teplotu... 37,2 😢 stipu ma oci, kyselinu mam. Hypochonder. Tymto padom budem asi chora.

sparkling
1. sep 2019

A inak, to, co som pisala vyssie, tak tie teplomery ozaj ukazuju takto rozdielne. Teraz som merala s jednym aj druhym teplomerom a na digit. Bola teplota 36,8 a na ortutovom 37,2. Takze aj tu ranajsiu teplotu v grafe upravim o tu odchylku...

michaela329
1. sep 2019

@martinade aha😀 a máš nejaký overený?

sparkling
1. sep 2019

Jaj ale som jak madar. Zabudla som napisat, ze rano som nemala k dispozicii svoj bezny twplomer, tak som merala s inym a ten zaznamenal pokles na 36,6. Tak som porovnala vecer merania....