icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
12. sep 2014

@zuzulienocka77 jej nádherné drobatko 🙂 Držím palceky a moc moc gratulujem 😉 Prijemne tehulkovanie Zuzik 🙂

rybkaa
autor
12. sep 2014

@kubisova no vyzerá to, že si po ovu, aj príznaky tomu nasvedčujú, čo je super, lebo ovula po kyrete nebýva vždy v prvý mesiac 🙂

rybkaa
autor
12. sep 2014

@adamnela myslím, že 5 dní sa treba zdržať smiešnych pohybov 😀

zarzisia
12. sep 2014

@adamnela 3-4 dni abstinencie sexualnej :D

paskolinka
12. sep 2014

@adamnela ano, tusim 3-5 dni to ma byt. nie je dobre ani prilis dlho ani prilis kratko. moj mm ked bol, tak mu chybalo par hodin do troch dni a povedali, ze to je idealny interval, aj vysledky boli dobre. ides muza prihlasit?

jaja9891
12. sep 2014

@adamnela
@zarzisia
@paskolinka
my sme boli na spermiogram po skoro 3 tyzdnovej abstinencii,kedze bol mm prec a potom bola ms...a vysledky boli ok,myslite,ze ak by bol po trojdnovej,boli by vysledky horsie???ci lepsie???myslim,ze mnozstva by bolo menej,co sa tiez sleduje,teda objem myslim....ciii???

jaja9891
12. sep 2014

Ahojte zienky,konecne som na pc,takze moj graf na 10 dpo : http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
cize to asi nevyslo,pozajtra by mala dosjt ms,ale mohla by o den neskor,aby sme mohli na ivf... akosi nam nic nevychadza...vkladala som nadeje do toho snazilkovania,ale asi fakt prirodzene nemozem otehu :( som smutna..

adrianaaa32
12. sep 2014

@adamnela moja sestra ma PCO a ma zdraveho 8mesacneho drobceka. Nebola na ziadnej laparke. Rok uzivala nejake lieky a zrazu otehotnela. Ani nevedela ze uz je ok..takze je mozne pri PCO mat babo aj prirodzene.. 😉

afra
12. sep 2014

@jaja9891 podla mna by mu na to nieco povedali, tam kde si ich daval robit, kedze sa tam uvadza aj pocet dni abstinecie sexualnej ;)

kubisova
12. sep 2014

@rybkaa no ale ovu ani nezobrazilo.....a som trochu nachladnuta...cele telo ma skoro boli

jaja9891
12. sep 2014

@afra neznacili to tam a ani sa nas na to nepytali....

vejula
12. sep 2014

@senta_sofia čafkyy, ty čo si nedaš do pasu už konečne tehu... ani neviem v kolkom tt si 😠 😀 😉

senta_sofia
12. sep 2014

@vejula staci opytat sa 😀 prebiehajuci 15ty 😉 ja som tak trapne nemoderna, ale ze si to ty, tak mas to tam...

vejula
12. sep 2014

@senta_sofia ale tak to by si si už mohla dať, nech mame prehlad 😀 😀

paskolinka
12. sep 2014

@jaja9891 nám hovorili že pridlha abstinencia zhoršuje celkový výsledok, lebo tam je potom veľa mŕtvych aleboi ným spôsobom nevyhovujúcich spermií. A že preto aj pri snažení je dobre sexovat pravidelne aby sa ti spermosi pekne obnovovali a tí "po záruke" aby nebránili v pohybe čerstvým 😉

senta_sofia
12. sep 2014

@vejula boze, nikdy som neverila, ze ked budem prispievat do nejakej diskusie, bude to take narocne 😀 uz som toho tooolko dodzubala, nezverejnenie fotky tehotenskeho testu, nevyplnenie pasu, oooooooooch 🙂

vejula
12. sep 2014

@senta_sofia no teda, hanba ti 😝 Ale chapem, len ta zvedavosť, vieš ako, hrozna vlastnosť, čo už s tym narobím

senta_sofia
12. sep 2014

@vejula sak ja to chapem, ako keby mi islo len o teba, dam si tu namahu, ze ti kazdy tyzden poslem na facebook spravu, ze som tehotna o tyzden viac 😀 ale co ti spizli z osobneho zivota, co slintaju nad kazdou infoskou, ktoru pod ruskom anonymity ziskaju

jaja9891
12. sep 2014

Zienky tak dnes rano mi nedalo a aj som si vyfotila bruchalove zuby (ako hovori rybkaa) 🙂 hoci ked to upravim tak sa tam aj duch sam vyrobi....

senta_sofia
12. sep 2014

@rybkaa akurat citam tupky a ze treba zaradit partnerovi do stravy orechy 😀 http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000679/1423575/...

kubisova
13. sep 2014

@rybkaa na fertilityfriend sa mi samo aktivovalo clenstvo.....bo ze za 4 dni mi konci....a ak som mala tu ovu preco ju nezobrazilo aj som tak skusala zapisat hlien a nic http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0

senta_sofia
13. sep 2014

@kubisova a kedy podla teba ovulacia bola? lebo podla teploty podla mna pocka este jeden den, potom by ti mohol vyznacit 😉

rybkaa
autor
13. sep 2014

@kubisova bud bola 26 dc ale tym si graf nie je isty lebo tam neni hlien alebo bola 29 dc a na to potrebujes este jednu teplotu zapisat uvidis zajtra

kubisova
13. sep 2014

@senta_sofia ak by ovu nahodoh bola tak 8 alebo 9.......

rybkaa
autor
13. sep 2014

@jaja9891 asi som slepa ale ja nic nevidim ☹

kubisova
13. sep 2014

@rybkaa len dufam ze bude vsetko v poriadku.....a ms ked dojde nemusi byt pravidelny kedze som mala nepravidelny vsak

rybkaa
autor
13. sep 2014

@kubisova tazko povedat mozno sa ti ms teraz upravi. V prvom cykle mat ovu nemusis to je ok ale mas celkom pekne ustalene teploty tak to hadam bude ok

senta_sofia
13. sep 2014

@kubisova ved pockaj este, v zasade to mas jedno, stale mas moznost vyznacit si to manualne, ak by ti to nevyznacilo, podla mna ak doplnis hlien a nechas ho tam a nahodis potom zajtra dalsiu teplotu, mohol by si s tym nejak poradit

kubisova
13. sep 2014

@rybkaa no uvidime ale mohol by trochu dopomoct k cyklu pravidelnemu a ten alchemilkovy caj no nie....a mozem aj dve salky denne ... a ako vlastne ty
@senta_sofia skusala som na 8 aj 9 den dat hlien ale nic nevyznacilo tak uvidime...hlavne az je vsetko v poriadku a dojde ms

rybkaa
autor
13. sep 2014

@kubisova po kyrete som aj ja pila alchemilku, ale rozhádzala mi cyklus a nemala som žiadny hlien, tak som ju prestala piť, ale po kyrete je vraj dobrá na stiahnutie maternice, takže určite ju môžeš piť