icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling kôň už zopár dní absolútne nespolupracuje...asi robí prieskum koľké z nás to psychicky vydržia 😂😂😂😂...a poniektoré naučí používať mobil aj inak 😂😂😂😂😘

taily30
3. sep 2019

@martinade dakujem Mati. Myslim na vas vsetky, co sa snazite a citim s vami. Viem, ake je to tazke. My sme dlhe roky cakali na nas maly zazrak. A stale tomu nechcem verit.

petruska0611
3. sep 2019

@zuzik5891
Zuzi, mne jedine gs mamatesty ukazali uz 9dpo ciarky, a dva inej znacky boli snehobiele, takze tie mamatesty by som nezatracovala 🙂 drzim palce!

taily30
3. sep 2019

@evi38 dufam, ze prenasat nebudem. Uz som na malu nachystana, aj hafani su viacej pri mne, asi aj ti sa uz nevedia dockat 😀 no bude to cele zaujimave. Posledne dni ani nechcu ist s muzom von, nenechaju ma samu.

zuzik5891
3. sep 2019

@petruska0611 veľmi by som chcela veriť že ten ranný test bol pravdivý ale ja som robila z toho istého dva mamatesty a jeden bol negatívny...a teraz som spravila ďalší keďže som nepila od rána nič a tiež je negatívny... káva mi stále brutálne chutí...o 3 dni má prísť milostivá tak sa to rozhodne...dnes dám večer ešte jeden progestenalle a aj bude ráno test biely tak už zajtra dávať ďalší nebudem...aby som si to zbytočne neblokovala...

zuzik5891
3. sep 2019

@taily30 ty sa už pomaličky chystáš na svoj veľký deň tak ti zo ❤️ želám málo bolestí a nesmierne veľa radosti 😘😘😘😘😘😘😘🙏

taily30
3. sep 2019

@zuzik5891 dakujem Zuzi, budem vas zienky informovat. 🙂

martinade
3. sep 2019

@taily30 tešíme sa na malú a fotečky 😍

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 milostiva 😂😂😂😂

sonulienka13
3. sep 2019

@zuzik5891 moje mne mamatesty duchovali vzdy.pre mna sú to najhoršie testy.ale každý ma tie svoje 🙂

zuzik5891
3. sep 2019

@sonulienka13 tiež som ich objednala posledný krát

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling 😂😂😂... nazývala som ju mrchou a stále chodila...tak už začínam ísť na ňu v dobrom 😂😂😂👌

butterfly333
3. sep 2019

@evi38 moja nemeriam nechce sa mi dnes som 16dc minulý mesiac na 16dc som mala pozit ovu test. Teraz neviem boli sme minulý týždeň na dovolenke od stredy do soboty a malá som veľmi veľa hlienu aj s tmavou trochou krvi asi dva dni. Tak neviem či a kedy bola ovu. Nechám sa prekvapiť. A ty ako? Držím palčeky 😘

butterfly333
3. sep 2019

@zuzik5891 moja to je tvoj testik? Vyzerá dobre mooooc držím palčeky ✊✊✊😘😘😘

sparkling
3. sep 2019

@zuzik5891 no tak toto som este nepocula, originalne pomenovanie 😉

ceklis
3. sep 2019

@ikonica no teda zevraj výsledky budú do 24hodin 🤪 ale dako sa mi to nezdá, Podľa mna v tom bude nejaký háčik. Doktor bol veľmi milý a ja mu verím. A babo je už o 9dni väčšie, čiže dnes 18+2 🤭 nechápem inak, hlavne keď mi vkladali 5dnove embryo ako je to možné.

zuzik5891
3. sep 2019

@butterfly333 ďakujem ale to len ten jeden... ostatné vrátane krvného sú negatívne

ikonica
3. sep 2019

@ceklis no je dobre ziveny ;) aj moja je podla dnesneho morfosona o 9 dni vacsia, uz ma cez 1800g, vsetky parametre, prietoky, srdiecko, oblicky, pecen, slezina ok... Len mam na hranici plodovu vodu, preto sa nedalo moc odfotit (aj tak mi nechce vlozit foto na kona) .... A vymenila som magnosolv za magnerot... Ten sa lepsie vstrebe a vyuzije...

zuzik5891
3. sep 2019

@sparkling však 😂😂😂

taily30
3. sep 2019

@ikonica to je super, ze sono ok. tiez sa ti schovava, chce byt velke prekvapko az do konca 😀 na tu plodovu vodu ti aj povedali, ci sa to da upravit? pijes dostatok tekutin?

ikonica
3. sep 2019

@taily30 ved to, ze od zaciatku som mala problem s pitnym rezimom (ored tehu nie) ... No snazim sa aspon tie dva litre vypit, tak ako mi uz minule odporucila pri morfosone...

ceklis
Autor odpoveď zmazal
taily30
3. sep 2019

@ikonica kavu pijes? lebo sa hovori, ze na sialku kavy potrebujes aspon 2 vody. skus rozne dzusy a ried ich vodou. ja praveze pred tehu som velmi malo pila, vzdy som s tym mala problem. ale tiez ked mi zacali kontrakcie tie falosne, tak som bola vybobana a vo vsetkom bol len nedostatok tekutin. odvtedy pijem veru dost. da sa to naucit.

taily30
3. sep 2019

@ceklis no jejda! len tak dalej, nech rastiete

ikonica
3. sep 2019

@taily30 kavu nepijem uz rok a tristvrte..... Sice obcas si dam taku bezkofeinovu alebo caro (max 1x denne aj to nie kazdy den) ... Dzusy moc nepijem a ked tak si dam asi deci do pollitraku a zvysok dolejem vodou... Ja som nemala problem pred tehu vypit 2,5-3 litre dene, ale v tehu mi neslo pit nic... Proste total nechutenstco voci jedlu i pitiu.... Upravilo sa to niekde vo 4-5 mesiaci ale stale ziadna slava... Odkedy mi dr v 20tt povedala, ze mam pit aspon 2l, tak sa snazim, ale nie kazdy den sa podari splnit limit....

ikonica
3. sep 2019

@ceklis takze zajtra ides na ten odber?

ceklis
3. sep 2019

@ikonica áno 🙈 zajtra o 11:00

ikonica
3. sep 2019

@ceklis och tak drzim silno prsty nech to ide vsetko hladko a nech mas dobre vysledky... Kto ti bude robil odber plodovky?

taily30
3. sep 2019

@ikonica aj ta budu castejsie volat na kontrolu? nechutenstvo chapem, tiez som to tak mala. ja som prezila vdaka melonu. a aj teraz tento posledny mesiac, vobec mi nechuti jest, skor som na ovoci. s dzusmi to robim presne ako ty, tiez neoblubujem. ale zato vcera taka chut na pomarancovy, ze este v obchode som ho dala na X a platila za prazdnu flasu 😀
drzim tebe a tvojej babmulke palce!!

taily30
3. sep 2019

@ceklis aj ja drzim palce!!!!