Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika ved epiduralka sa dava na omrtvenie tela či ako to správne napísať. Keď operujú nemusia uspať ale dajú injekciu do chrbta.
@butterfly333 to je spinal. Epiduralka sa dava pri porode. Pri spinale si umrtvena od pasa dole.
@lucia37 ahááá už som si to našla na nete aký je tam rozdiel to som netušila.😉
@butterfly333 ahaaa takze to je ta lokalna a potom je ta celkova bize musim si o tom precitat daco :D tak podla teba ktora je lepsia celkova asj na cisarak co?
@kika123kika ja som prvu rodila v celkovej anesteze a druhu v spinali. Spinal bol ovela lepsi, aspon som hned videla malu.
@lucia37 hej ? A necitila si ako ta siju alebo nieco?
@lucia37 a este jedna otazka 🙂 ak spinal je od oasa dole a budem.mat visarskh tak tk asj mna uplne uspia?
@kika123kika moja ja som prvé rodila prirodzene bez liekov druhé cisárskym v úplnej anesteze.
@kika123kika nie, vobec nic som necitila. Ani som sa nebala. A dokonca mi muz bol pri tom.
Baby, brala som tento cyklus clostil. Dnes som bola na sone a mam folik 17mm. Kedy podla vas bude ovulka?
@lucia37 väčšinou folikul praska pri cca 22 mm +/- 2mm.
Tvoj folikul rastie v priemere 1.214mm za deň. Zvysok si vieš vypočítať, že? Ale ber to s rezervou, lebo zo zaciatku rastie folikul pomalsie ak si robis ovu test, tak nepremeskas, alebo kazdy druhy den keksík a po potvrdeni ovulky zaslúžený oddych 🙂
Zienky, sme v nemocnici. Kontrakcie zatial cca 4 minuty od seba, celkom znesitelne. Drzte palce
Dnesna teplota o kusok som vyskočila na 37, robím hadíka
Test biely v 14dpo. Ten graf vyzera tak nadherne , skoda ze test biely
@taily30 drzim place aby vsetko dobre dopadlo 🙂 🙏✊
@taily30 zlatíčko držte sa prajem všetko dobré nech je to v poriadku a tešíme sa na ma linku. 😘😘😘
@taily30 až si zdravá aj s malou až sa dáš čím skôr dokopy a asi už to máš za sebou či😊
Baby... takže včera večer to začalo a dnes oficiálne hlásim mega 1DC...vysadila som aspirín lebo to krvácanie bolo dosť silné... každý pohyb v posteli akoby sa zo mňa vylial pohárik...

@evi38 AJ pred 2 mesiacmi po ivf som mala pekne ustalene teploty. Kukni na jún a MS ajtak dosla . Ja si uz nerobim ziadne iluzie...