icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

81anina
7. sep 2019

@taily30 drzim palce a prajem rychly a co najmenej bolestivy porod ✊🍀🍀🍀❤️

evi38
7. sep 2019

@taily30 držím silno palce 🙂
@martinade škoda toho testu, graf parádny 🙂

beatinka
7. sep 2019

Tento môj graf čistá katastrofa...

martinade
7. sep 2019

@evi38 a čo tv. Graf? Teplota rastie? Stagnuje?

michaela329
7. sep 2019

Tak mňa moje telo opäť prekvapilo. Po 2 a pol dni "milostivá" skončila, bez rozlúčky. Bežne mávam 5 dní. Takže od zajtra meriam, aj keď tento cyklus len orientačne 🙄

taily30
8. sep 2019

Zienky moje, vsetkym vam dakujem. 7.9. o 7 rano sa nam narodilo dievcatko Abigail Hope. Rodila som prirodzene, neskor som si dala epiduralku, co mi umoznilo uplne rozpravkovy porod. Horsie to bolo ked omrtvene zacalo ozivovat, lebo natrhla som sa na 3 miestach, dlho ma zasivala, tak aj dost stehov mam a teraz to boli riadneee. Malicka sa ale hned prisala, tak aj krmenie nam ide.
Som v siedmom nebi. Fotocku pridam neskor, vsetky ma manzel. Dakujem, ze ste na nas mysleli a drzali palce

martinade
8. sep 2019

@taily30 😍😍😍😍😍😍💗💗💗💗💗💋💋💋💋 z srdiečka gratulujem šťastným rodičom a mamke želám rychle zotavenie 🌹⚘🌺🌷🌺⚘🌹. Tešíme sa na fotky až sa ti režim ustáli a nebudeš mať bolesti. A pobozkaj hope za mna. To musi byt uzasne mat maly uzlíček uz pri Sebe.

butterfly333
8. sep 2019

@taily30 gratulujem z celého❤️ a prajem vám obom veľa zdravíčka nech vám malinka robí radosť. 😘😘😘

kakatulik
8. sep 2019

@martinade krásne 😘😘 gratulujem a želám rýchle zostavenie s krásny spoločný čas🤗🤩😍

martinade
8. sep 2019

@kakatulik este mi negratuluj 🙂

kakatulik
8. sep 2019

@martinade vieš,to ja tak preventívne🙄.
@taily30 komentar hore pre Matu mal byť pre treba 😊

martinade
8. sep 2019

@kakatulik 👻

taily30
8. sep 2019

@martinade dakujem Mati, je to nadherny pocit, neopisatelny. Nemozem z nej oci pustit.

taily30
8. sep 2019

@kakatulik dakujem velmi pekne.

martinade
8. sep 2019

@taily30 😍😍😍 som stastna za teba / vas...

ikonica
8. sep 2019

@taily30 jeeej gratulujem a zelam zdravicko celej rodinke 🙂

taily30
8. sep 2019

@ikonica dakujem. za chvilku to aj teba caka 🙂 drzim palce

ikonica
8. sep 2019

@taily30 no uz sa neviem dockat, dakujem 🙂

ikonica
8. sep 2019

@taily30 ked tak zratas, kolko trval porod od tych prvych kontrakcii po prichod na svet?

taily30
8. sep 2019

@ikonica tak prve kontrakcie ma chytili okolo 3pm do asi polnoci, to boli take menzesove. Potom mi praskli vodu a v momente silne ako slak, vtedy hovorim, nech volaju anesteziologa na epiduralku. A potom, ked som sa otvorila na 10cm a zacala tlacit, tak to trvalo 31 minut. Pocas epiduralky som mala kontrakcie, ale necitila som ich.

mariska1989
8. sep 2019

@taily30 Gratulujem tak až sa dáš čím skôr dokopy. A to si celkom dosť dlho teda keď sa ti až dnes narodila ,uf ja som rada za tých mojich 5 hodinový pôrodoch

81anina
8. sep 2019

@taily30 gratulujem a veľa zdravia prajem 👶🌼👣🐣😍ja si chcem dať tiež epidural bez toho to nedám 😱🙄

zuzik5891
8. sep 2019

@taily30 z celého ❤️ blahoželám... želám ti skoré zotavenie a v živote tebe aj princezne veľa, preveľa zdravíčka...šťastia... radosti a vlastne nech ste šťastná rodinka 🍀🍀🍀🍀🍀

ikonica
8. sep 2019

@81anina v akej polohe je malicky? Moja ma chrbatik vpravo... Musim jej dohovorit nech sa pregula na lavo... Vraj je to tak lepsie..

ceklis
8. sep 2019

@taily30 gratulujem z celého ❤️ Užívajte toto najkrajšie obdobie cela rodinka. Nech ste zdravé a čím skôr doma. 🌹

monu66
8. sep 2019

@taily30 Gratulujem k malickej Hope a prajem rychle zotavenie a pevne zdravie vam obom 🙂

eliska1986
8. sep 2019

@taily30 aj javsa pripajam ku gratulacii🙂Tebe prajem vela zdravicka a pre malicke va mliecka🙂Drzte sadievčata🙂

sparkling
8. sep 2019

@taily30 srdecna gratulacia k babatku 🥰

sparkling
8. sep 2019

Dievcata, ani pri “peknom” grafe nie je nikde zaruka tehu 😢 vcera rano som namerala krasnych 37 a o desiatej sa mi spustila mrcha mrchava....takze game over

81anina
8. sep 2019

@ikonica no v 30tt bol este zadockom,minule mi dr robil prietoky tak sa pytam ze aku ma polohu tak uz bol hlavkou dole.a to som uz v to rano mala pocit ze sa asi otocil lebo sa mu stikutalo kdesi dole.Vcera zas stikutal kdesi hore asi si tam este cestuje alebo co.No a chrbatik ma stale na pravej strane pod pravym prsom 😀Na lavo sa pregula len ked si ja lahnem na lavy bok inak je stale vpravo.17.9 alebo 24.9 mam mat posledne sono tak som veelmi zvedava ako bude ulozeny a hlavne vahu aku bude mat ☺